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Effect of laser irradiation on the proliferative activity of Phaseolus vulgaris seedlings 1-gen-1997 Fratianni, A.; Pallotta, Maria Luigia; Chiatante, D.; Passarella, S.
Saccharomyces cerevisae mitochondria can synthesise FMN and FAD from externally added riboflavin and export them to the extramitochondrial phase 1-gen-1998 Pallotta, Maria Luigia; Brizio, C.; Fratianni, A.; DE VIRGILIO, C.; Barile, M.; Passarella, S.
Produzione di sfarinati d'orzo arricchiti in beta-glucani e tococromanoli mediante perlatura 1-gen-2001 Graziano, M; Marconi, Emanuele; Panfili, Gianfranco; Fratianni, A; Cubadda, R.
Valutazione qualitativa di ovoprodotti impiegati nella preparazione di prodotti a base di cereali 1-gen-2001 Messia, Maria Cristina; Fratianni, A.; Marconi, Emanuele; Panfili, G.; Falasca, L.; Caboni, M. F.
Increase of membrane permeability of mitochondria isolated from water stress adapted potato cells 1-gen-2001 Fratianni, A; Pastore, D; Pallotta, Maria Luigia; Chiatante, D. AND PASSARELLA S.
A critical comparison between traditional methods and supercritical carbon dioxide extraction for the determination of tocochromanols in cereals RID B-1128-2010 1-gen-2002 Fratianni, Alessandra; Caboni, Mf; Irano, M; Panfili, Gianfranco
Use of supercritical CO2 extraction for the valorization of wheat germ 1-gen-2003 Panfili, Gianfranco; Fratianni, Alessandra; Cinquanta, Luciano; Irano, M.; Di Camillo, A.; Trivisonno, M. C.; Caboni, M. F.; Cubadda, R.
Evaluation of colour in whole wheat semolina samples. Comparison between reflectance measurements and carotenoid content determined by different procedures 1-gen-2003 Panfili, Gianfranco; Fratianni, A; Irano, M; Acquistucci, R.
Aspetti chimici e sensoriali di oli extra vergine di oliva in relazione alle condizioni di conservazione 1-gen-2003 Esti, M; Moneta, E; Panfili, Gianfranco; Fratianni, A; Cinquanta, Luciano; Sinesio, F.
Functional pastas and bakery products from barley flour enriched in bioactive compounds 1-gen-2003 Marconi, Emanuele; Panfili, Gianfranco; Ferrante, M.; Raponi, F.; Falasca, L.; Fratianni, A.; Cubadda, R.
Normal phase high-performance liquid chromatography method for the determination of tocopherols and tocotrienols in cereals 1-gen-2003 Panfili, Gianfranco; Fratianni, A; Irano, M.
Extraction of wheat germ oil by supercritical CO2: Oil and defatted cake characterization 1-gen-2003 Panfili, Gianfranco; Cinquanta, Luciano; Fratianni, A; Cubadda, R.
Phenolic compounds, bitterness and pungent perceptions in extra virgin olive oils during storage. 1-gen-2004 Esti, M.; Moneta, E.; Panfili, Gianfranco; Fratianni, A.; Cinquanta, Luciano; Sinesio, F.
Valorizzazione di un sottoprodotto dell'industria molitoria: il germe di grano 1-gen-2004 Fratianni, A; Irano, M; Messia, Maria Cristina; Trivisonno, M; Panfili, Gianfranco
Inpiego di farine d'orzo arricchite in beta-glucani e tococromanoli per la produzione di pane e pasta con valenza funzionale 1-gen-2004 Panfili, Gianfranco; Fratianni, A; Irano, M; Falasca, L; Trivisonno, M. C.; Schiavone, M; Marconi, Emanuele; Cubadda, R.
Evoluzione del contenuto di tococromanoli e carotenoidi nel corso di processi tecnologici di trasformazione dei cereali 1-gen-2004 Panfili, Gianfranco; Fratianni, A.; Irano, M.
Improved normal-phase high-performance liquid chromatography procedure for the determination of carotenoids in cereals 1-gen-2004 Panfili, Gianfranco; Fratianni, A; Irano, M.
Influenza dei processi di produzione e dello sviluppo microbico sul grado di isomerizzazione del retinolo nel latte e derivat 1-gen-2005 Panfili, Gianfranco; Fratianni, A; Di Criscio, T; Gammariello, D; Sorrentino, Elena
Evoluzione di tococromanoli nel corso dei processi tecnologici dei cereali 1-gen-2005 Panfili, Gianfranco; Fratianni, A.; Irano, M.
Food Safety: microbial and chemical acceptability 1-gen-2005 Capilongo, V; Panfili, Gianfranco; Fratianni, A; Mazzeo, Alessandra; Prospero, A.
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