RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
Evaluation of gamma rays influence on some biochemical and microbiological aspects in black truffles
2007-01-01 Nazzaro, F; Fratianni, F; Picariello, G; Coppola, Raffaele; Reale, A; Di Luccia, A.
Evaluation of proteolytic activity of Staphylococcus xylosus strains in Soppressata Molisana, a typical Southern Italy fermented sausage
2004-01-01 Nazzaro, F; Di Luccia, A; Grazia, L; Sorrentino, Elena; Maurelli, L; Coppola, Raffaele; Tremonte, Patrizio
Evaluation par bioluminescence de la qualité microbiologique du lait pasteurisé
1996-01-01 Ranalli, Giancarlo; Coppola, Raffaele; Sorrentino, Elena; Dellaglio, F.; Sorlini, C.
Evolution of free amino acids during ripening of Caciocavallo cheeses made with different milks
2017-01-01 Niro, Serena; Succi, Mariantonietta; Tremonte, Patrizio; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele; Panfili, Gianfranco; Fratianni, Alessandra
Exploration of lactic acid bacteria ecosystem of sourdoughs from the Molise region
2005-01-01 Reale, A; Tremonte, Patrizio; Succi, Mariantonietta; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele
Factors affecting viability of selected probiotics during cheese-making of pasta filata dairy products obtained by direct-to-vat inoculation system
2019-01-01 Reale, A.; Di Renzo, T.; Coppola, R.
Fatty Acid Composition, Antioxidant, and in vitro Anti-inflammatory Activity of Five Cold-Pressed Prunus Seed Oils, and Their Anti-biofilm Effect Against Pathogenic Bacteria
2021-01-01 Fratianni, F.; D'Acierno, A.; Ombra, M. N.; Amato, G.; De Feo, V.; Ayala-Zavala, J. F.; Coppola, R.; Nazzaro, F.
Fermentative ability of alginate-prebiotic encapsulated Lactobacillus acidophilus and survival under simulated gastrointestinal conditions
2009-01-01 Nazzaro, F; Fratianni, F; Coppola, Raffaele; Sada, A; Orlando, P.
Fungi Occurrence in Ready-to-Eat Hazelnuts (Corylus avellana) From Different Boreal Hemisphere Areas
2022-01-01 Lombardi, S. J.; Pannella, G.; Tremonte, P.; Mercurio, I.; Vergalito, F.; Caturano, C.; Maiuro, L.; Iorizzo, M.; Succi, M.; Sorrentino, E.; Coppola, R.
Glucosio e nitrati nella stagionatura delle soppressate
2002-01-01 Coppola, Raffaele; Tremonte, Patrizio; Grazia, L.
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 1 Contributo su Rivista 170
- 1 Contributo su Rivista::1.1 Articolo in rivista 167
- 1 Contributo su Rivista::1.5 Abstract in rivista 3
Data di pubblicazione
- 2020 - 2024 29
- 2010 - 2019 80
- 2000 - 2009 45
- 1990 - 1999 15
- 1989 - 1989 1
Rivista
- INDUSTRIE ALIMENTARI 18
- FOOD CHEMISTRY 6
- FOOD MICROBIOLOGY 6
- FRONTIERS IN MICROBIOLOGY 6
- JOURNAL OF DAIRY SCIENCE 6
- MICROORGANISMS 6
- ANNALS OF MICROBIOLOGY 5
- JOURNAL OF FOOD SCIENCE 5
- LAIT 5
- LEBENSMITTEL-WISSENSCHAFT + TECHNOLOGIE 5
Keyword
- Food Science 23
- Polyphenols 9
- Applied Microbiology and Biotechnology 6
- biofilm 6
- Microbiology 6
- Nutrition and Dietetics 6
- Antimicrobial activity 5
- Probiotic 5
- Probiotics 5
- Antimicrobial 4
Lingua
- eng 117
- ita 26
- fre 1
Accesso al fulltext
- no fulltext 166
- open 2
- reserved 2
Appartenenza
- DIPARTIMENTO AGRICOLTURA, AMBIENTE E ALIMENTI 170
- DIPARTIMENTO DI BIOSCIENZE E TERRITORIO 2
- DIPARTIMENTO DI MEDICINA E DI SCIENZE DELLA SALUTE 7