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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Evaluation of gamma rays influence on some biochemical and microbiological aspects in black truffles 1-gen-2007 Nazzaro, F; Fratianni, F; Picariello, G; Coppola, Raffaele; Reale, A; Di Luccia, A.
Evaluation of proteolytic activity of Staphylococcus xylosus strains in Soppressata Molisana, a typical Southern Italy fermented sausage 1-gen-2004 Nazzaro, F; Di Luccia, A; Grazia, L; Sorrentino, Elena; Maurelli, L; Coppola, Raffaele; Tremonte, Patrizio
Evaluation par bioluminescence de la qualité microbiologique du lait pasteurisé 1-gen-1996 Ranalli, Giancarlo; Coppola, Raffaele; Sorrentino, Elena; Dellaglio, F.; Sorlini, C.
Evolution of free amino acids during ripening of Caciocavallo cheeses made with different milks 1-gen-2017 Niro, Serena; Succi, Mariantonietta; Tremonte, Patrizio; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele; Panfili, Gianfranco; Fratianni, Alessandra
Exploration of lactic acid bacteria ecosystem of sourdoughs from the Molise region 1-gen-2005 Reale, A; Tremonte, Patrizio; Succi, Mariantonietta; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele
Factors affecting viability of selected probiotics during cheese-making of pasta filata dairy products obtained by direct-to-vat inoculation system 1-gen-2019 Reale, A.; Di Renzo, T.; Coppola, R.
Fatty Acid Composition, Antioxidant, and in vitro Anti-inflammatory Activity of Five Cold-Pressed Prunus Seed Oils, and Their Anti-biofilm Effect Against Pathogenic Bacteria 1-gen-2021 Fratianni, F.; D'Acierno, A.; Ombra, M. N.; Amato, G.; De Feo, V.; Ayala-Zavala, J. F.; Coppola, R.; Nazzaro, F.
Fermentative ability of alginate-prebiotic encapsulated Lactobacillus acidophilus and survival under simulated gastrointestinal conditions 1-gen-2009 Nazzaro, F; Fratianni, F; Coppola, Raffaele; Sada, A; Orlando, P.
Fungi Occurrence in Ready-to-Eat Hazelnuts (Corylus avellana) From Different Boreal Hemisphere Areas 1-gen-2022 Lombardi, S. J.; Pannella, G.; Tremonte, P.; Mercurio, I.; Vergalito, F.; Caturano, C.; Maiuro, L.; Iorizzo, M.; Succi, M.; Sorrentino, E.; Coppola, R.
Glucosio e nitrati nella stagionatura delle soppressate 1-gen-2002 Coppola, Raffaele; Tremonte, Patrizio; Grazia, L.
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Tipologia
  • 1 Contributo su Rivista 170
  • 1 Contributo su Rivista::1.1 Articolo in rivista 167
  • 1 Contributo su Rivista::1.5 Abstract in rivista 3
Autore
  • SORRENTINO, Elena 82
  • TREMONTE, Patrizio 68
  • SUCCI, Mariantonietta 64
  • IORIZZO, Massimo 40
  • PANNELLA, GIANFRANCO 25
  • LOMBARDI, Silvia Jane 19
  • TIPALDI, LUCA 18
  • TESTA, Bruno 14
  • COZZOLINO, AUTILIA 13
  • LETIZIA, FRANCESCO 10
Data di pubblicazione
  • 2020 - 2024 29
  • 2010 - 2019 80
  • 2000 - 2009 45
  • 1990 - 1999 15
  • 1989 - 1989 1
Rivista
  • INDUSTRIE ALIMENTARI 18
  • FOOD CHEMISTRY 6
  • FOOD MICROBIOLOGY 6
  • FRONTIERS IN MICROBIOLOGY 6
  • JOURNAL OF DAIRY SCIENCE 6
  • MICROORGANISMS 6
  • ANNALS OF MICROBIOLOGY 5
  • JOURNAL OF FOOD SCIENCE 5
  • LAIT 5
  • LEBENSMITTEL-WISSENSCHAFT + TECHNOLOGIE 5
Keyword
  • Food Science 23
  • Polyphenols 9
  • Applied Microbiology and Biotechnology 6
  • biofilm 6
  • Microbiology 6
  • Nutrition and Dietetics 6
  • Antimicrobial activity 5
  • Probiotic 5
  • Probiotics 5
  • Antimicrobial 4
Lingua
  • eng 117
  • ita 26
  • fre 1
Accesso al fulltext
  • no fulltext 166
  • open 2
  • reserved 2
Appartenenza
  • DIPARTIMENTO AGRICOLTURA, AMBIENTE E ALIMENTI 170
  • DIPARTIMENTO DI BIOSCIENZE E TERRITORIO 2
  • DIPARTIMENTO DI MEDICINA E DI SCIENZE DELLA SALUTE 7