RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
- Progetto: Valorizzazione di prodotti da acquacoltura in Campania. –
2008-01-01 Sorrentino, Elena; Pacifico, S.; Vergalito, F.; Rosato, M. P.; Iaffaldano, N.; Reale, A.; Capilongo, Valeria; Damico, I.; Mannina, L.; Salimei, E.
Alginate-Based Emulsions and Hydrogels for Extending the Shelf Life of Banana Fruit
2024-01-01 Iacovino, S.; Cofelice, M.; Sorrentino, E.; Cuomo, F.; Messia, M. C.; Lopez, F.
Alla scoperta del pane
2001-01-01 Coppola, Raffaele; Sorrentino, A; Succi, Mariantonietta; Reale, A; Torelli, M; Sorrentino, Elena; Grazia, L.
An innovative pre-ripening drying method to improve the quality of pasta filata cheeses
2012-01-01 Niro, Serena; Fratianni, Alessandra; Mignogna, R; Tremonte, Patrizio; Sorrentino, Elena; Panfili, Gianfranco
Antagonistic Activity against Ascosphaera apis and Functional Properties of Lactobacillus kunkeei Strains
2020-01-01 Iorizzo, Massimo; Lombardi, Silvia Jane; Ganassi, Sonia; Testa, Bruno; Ianiro, Mario; Letizia, Francesco; Succi, Mariantonietta; Tremonte, Patrizio; Vergalito, Franca; Cozzolino, Autilia; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele; Petrarca, Sonia; Mancini, Massimo; Cristofaro, Antonio De
Antibiotic susceptibility of Lactobacillus rhamnosus strains isolated from Parmigiano Reggiano cheese
2005-01-01 Coppola, Raffaele; Succi, Mariantonietta; Tremonte, Patrizio; Reale, A; Salzano, G; Sorrentino, Elena
Antimicrobial activity against paenibacillus larvae and functional properties of lactiplantibacillus plantarum strains: Potential benefits for honeybee health
2020-01-01 Iorizzo, M.; Testa, B.; Lombardi, S. J.; Ganassi, S.; Ianiro, M.; Letizia, F.; Succi, M.; Tremonte, P.; Vergalito, F.; Cozzolino, A.; Sorrentino, E.; Coppola, R.; Petrarca, S.; Mancini, M.; De Cristofaro, A.
Antimicrobial activity of gallic acid against food-related Pseudomonas strains and its use as biocontrol tool to improve the shelf life of fresh black truffles
2018-01-01 Sorrentino, Elena; Succi, Mariantonietta; Tipaldi, Luca; Pannella, Gianfranco; Maiuro, Lucia; Sturchio, Marina; Coppola, Raffaele; Tremonte, Patrizio
Antimicrobial activity of Lactobacillus plantarum strains isolated from different environments: A preliminary study
2017-01-01 Tremonte, Patrizio; Pannella, Gianfranco; Succi, Mariantonietta; Tipaldi, Luca; Sturchio, Marina; Coppola, Raffaele; Luongo, D.; Sorrentino, Elena
Antimicrobial activity of phenolic compounds
2011-01-01 Tipaldi, Luca; Di Renzo, T; Succi, Mariantonietta; Tremonte, P; Reale, A; Pannella, G; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
- Progetto: Valorizzazione di prodotti da acquacoltura in Campania. – | 1-gen-2008 | Sorrentino, Elena; Pacifico, S.; Vergalito, F.; Rosato, M. P.; Iaffaldano, N.; Reale, A.; Capilongo, Valeria; Damico, I.; Mannina, L.; Salimei, E. | |
Alginate-Based Emulsions and Hydrogels for Extending the Shelf Life of Banana Fruit | 1-gen-2024 | Iacovino, S.; Cofelice, M.; Sorrentino, E.; Cuomo, F.; Messia, M. C.; Lopez, F. | |
Alla scoperta del pane | 1-gen-2001 | Coppola, Raffaele; Sorrentino, A; Succi, Mariantonietta; Reale, A; Torelli, M; Sorrentino, Elena; Grazia, L. | |
An innovative pre-ripening drying method to improve the quality of pasta filata cheeses | 1-gen-2012 | Niro, Serena; Fratianni, Alessandra; Mignogna, R; Tremonte, Patrizio; Sorrentino, Elena; Panfili, Gianfranco | |
Antagonistic Activity against Ascosphaera apis and Functional Properties of Lactobacillus kunkeei Strains | 1-gen-2020 | Iorizzo, Massimo; Lombardi, Silvia Jane; Ganassi, Sonia; Testa, Bruno; Ianiro, Mario; Letizia, Francesco; Succi, Mariantonietta; Tremonte, Patrizio; Vergalito, Franca; Cozzolino, Autilia; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele; Petrarca, Sonia; Mancini, Massimo; Cristofaro, Antonio De | |
Antibiotic susceptibility of Lactobacillus rhamnosus strains isolated from Parmigiano Reggiano cheese | 1-gen-2005 | Coppola, Raffaele; Succi, Mariantonietta; Tremonte, Patrizio; Reale, A; Salzano, G; Sorrentino, Elena | |
Antimicrobial activity against paenibacillus larvae and functional properties of lactiplantibacillus plantarum strains: Potential benefits for honeybee health | 1-gen-2020 | Iorizzo, M.; Testa, B.; Lombardi, S. J.; Ganassi, S.; Ianiro, M.; Letizia, F.; Succi, M.; Tremonte, P.; Vergalito, F.; Cozzolino, A.; Sorrentino, E.; Coppola, R.; Petrarca, S.; Mancini, M.; De Cristofaro, A. | |
Antimicrobial activity of gallic acid against food-related Pseudomonas strains and its use as biocontrol tool to improve the shelf life of fresh black truffles | 1-gen-2018 | Sorrentino, Elena; Succi, Mariantonietta; Tipaldi, Luca; Pannella, Gianfranco; Maiuro, Lucia; Sturchio, Marina; Coppola, Raffaele; Tremonte, Patrizio | |
Antimicrobial activity of Lactobacillus plantarum strains isolated from different environments: A preliminary study | 1-gen-2017 | Tremonte, Patrizio; Pannella, Gianfranco; Succi, Mariantonietta; Tipaldi, Luca; Sturchio, Marina; Coppola, Raffaele; Luongo, D.; Sorrentino, Elena | |
Antimicrobial activity of phenolic compounds | 1-gen-2011 | Tipaldi, Luca; Di Renzo, T; Succi, Mariantonietta; Tremonte, P; Reale, A; Pannella, G; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 4 Contributo in Atti di Convegno (Proceeding) 111
- 1 Contributo su Rivista 103
- 1 Contributo su Rivista::1.1 Articolo in rivista 99
- 4 Contributo in Atti di Convegno (Proceeding)::4.1 Contributo in Atti di convegno 58
- 4 Contributo in Atti di Convegno (Proceeding)::4.2 Abstract in Atti di convegno 47
- 2 Contributo in Volume 12
- 2 Contributo in Volume::2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) 11
- 4 Contributo in Atti di Convegno (Proceeding)::4.3 Poster 6
- 1 Contributo su Rivista::1.5 Abstract in rivista 4
- 5 Altro 3
- 5 Altro::5.12 Altro 3
- 2 Contributo in Volume::2.4 Voce (in dizionario o enciclopedia) 1
- 7 Curatele 1
- 7 Curatele::7.1 Curatela 1
Data di pubblicazione
- 2020 - 2024 25
- 2010 - 2019 74
- 2000 - 2009 105
- 1992 - 1999 26
Editore
- Chiriotti Editori 3
- IPZS 2
- Wageningen Academic Publishers 2
- Claudio Graenzi Editore 1
- Claudio Grenzi Editore 1
- Claudio Grezi Editore 1
- ERSAM 1
- ESI 1
- First Books 1
- Italian Journal of Animal Science 1
Rivista
- INDUSTRIE ALIMENTARI 10
- JOURNAL OF DAIRY SCIENCE 6
- FRONTIERS IN MICROBIOLOGY 5
- LAIT 5
- MICROORGANISMS 5
- ANNALS OF MICROBIOLOGY 4
- JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY 4
- JOURNAL OF FOOD SCIENCE 4
- FEMS MICROBIOLOGY LETTERS 3
- FOODS 3
Keyword
- Food Science 9
- Lactobacillus plantarum 5
- Lactiplantibacillus plantarum 4
- Microbiology 4
- One Health 4
- Antimicrobial activity 3
- probiotic 3
- acid stress 2
- Animal Science and Zoology 2
- Biotechnology 2
Lingua
- eng 116
- ita 85
- fre 1
Accesso al fulltext
- no fulltext 220
- open 5
- reserved 5
Appartenenza
- DIPARTIMENTO AGRICOLTURA, AMBIENTE E ALIMENTI 230
- DIPARTIMENTO DI BIOSCIENZE E TERRITORIO 5
- DIPARTIMENTO DI MEDICINA E DI SCIENZE DELLA SALUTE 5