RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
Biodiversity of Lactobacillus plantarum from traditional Italian wines
2014-01-01 Testa, B; Lombardi, Sj; Tremonte, Patrizio; Succi, Mariantonietta; Tipaldi, L; Pannella, G; Sorrentino, Elena; Iorizzo, Massimo; Coppola, Raffaele
Caratterizzazione microbiologica di un formaggio della tradizione irpina: il pecorino carmasciano
2006-01-01 Coppola, Raffaele; Succi, Mariantonietta; Pacifico, S; Tremonte, Patrizio; Reale, A; Sorrentino, Elena
Characterisazion of Micrococcaceae isolated from soppressata molisana, a southern Italy fermented sausage
1997-01-01 Coppola, Raffaele; Iorizzo, Massimo; Saotta, R.; Sorrentino, Elena; Grazia, L.
Characterization of micrococci and staphylococci isolated from soppressata molisana, a Southern Italy fermented sausage
1997-01-01 Coppola, R; Iorizzo, M; Saotta, R; Sorrentino, Elena; Grazia, L.
Cis-trans retinol isomerisation: Influence of microorganisms during the production of pasta filata cheeses
2022-01-01 Niro, S; Fratianni, A; Tremonte, P; Lombardi, Sj; Sorrentino, E; Manzi, P; Panfili, G
Concerns and solutions for raw milk from vending machines
2019-01-01 Pannella, G.; Messia, M. C.; Tremonte, P.; Tipaldi, L.; La Gatta, B.; Lombardi, S. J.; Succi, M.; Marconi, E.; Coppola, R.; Sorrentino, E.
CONJUGAL TRANSFER OF PLASMID-BORNE BACTERIOCIN PRODUCTION IN ENTEROCOCCUS-FAECALIS 226-NWC
1992-01-01 Salzano, G; Villani, F; Pepe, O; Sorrentino, Elena; Moschetti, G; Coppola, S.
Detection of antilisterial activity of 3-Phenyllactic acid using Listeria innocua as a model
2018-01-01 Sorrentino, Elena; Tremonte, Patrizio; Succi, Mariantonietta; Iorizzo, Massimo; Pannella, Gianfranco; Lombardi, Silvia Jane; Sturchio, Marina; Coppola, Raffaele
Detection of different microenvironments and Lactobacillus sakei biotypes in Ventricina, a traditional fermented sausage from central Italy
2017-01-01 Tremonte, Patrizio; Sorrentino, Elena; Pannella, Gianfranco; Tipaldi, Luca; Sturchio, Marina; Masucci, A.; Maiuro, Lucia; Coppola, Raffaele; Succi, Mariantonietta
Effect of Biofilm Formation by Lactobacillus plantarum on the Malolactic Fermentation in Model Wine
2020-01-01 Pannella, Gianfranco; Lombardi, Silvia Jane; Coppola, Francesca; Vergalito, Franca; Iorizzo, Massimo; Succi, Mariantonietta; Tremonte, Patrizio; Iannini, Caterina; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Biodiversity of Lactobacillus plantarum from traditional Italian wines | 1-gen-2014 | Testa, B; Lombardi, Sj; Tremonte, Patrizio; Succi, Mariantonietta; Tipaldi, L; Pannella, G; Sorrentino, Elena; Iorizzo, Massimo; Coppola, Raffaele | |
Caratterizzazione microbiologica di un formaggio della tradizione irpina: il pecorino carmasciano | 1-gen-2006 | Coppola, Raffaele; Succi, Mariantonietta; Pacifico, S; Tremonte, Patrizio; Reale, A; Sorrentino, Elena | |
Characterisazion of Micrococcaceae isolated from soppressata molisana, a southern Italy fermented sausage | 1-gen-1997 | Coppola, Raffaele; Iorizzo, Massimo; Saotta, R.; Sorrentino, Elena; Grazia, L. | |
Characterization of micrococci and staphylococci isolated from soppressata molisana, a Southern Italy fermented sausage | 1-gen-1997 | Coppola, R; Iorizzo, M; Saotta, R; Sorrentino, Elena; Grazia, L. | |
Cis-trans retinol isomerisation: Influence of microorganisms during the production of pasta filata cheeses | 1-gen-2022 | Niro, S; Fratianni, A; Tremonte, P; Lombardi, Sj; Sorrentino, E; Manzi, P; Panfili, G | |
Concerns and solutions for raw milk from vending machines | 1-gen-2019 | Pannella, G.; Messia, M. C.; Tremonte, P.; Tipaldi, L.; La Gatta, B.; Lombardi, S. J.; Succi, M.; Marconi, E.; Coppola, R.; Sorrentino, E. | |
CONJUGAL TRANSFER OF PLASMID-BORNE BACTERIOCIN PRODUCTION IN ENTEROCOCCUS-FAECALIS 226-NWC | 1-gen-1992 | Salzano, G; Villani, F; Pepe, O; Sorrentino, Elena; Moschetti, G; Coppola, S. | |
Detection of antilisterial activity of 3-Phenyllactic acid using Listeria innocua as a model | 1-gen-2018 | Sorrentino, Elena; Tremonte, Patrizio; Succi, Mariantonietta; Iorizzo, Massimo; Pannella, Gianfranco; Lombardi, Silvia Jane; Sturchio, Marina; Coppola, Raffaele | |
Detection of different microenvironments and Lactobacillus sakei biotypes in Ventricina, a traditional fermented sausage from central Italy | 1-gen-2017 | Tremonte, Patrizio; Sorrentino, Elena; Pannella, Gianfranco; Tipaldi, Luca; Sturchio, Marina; Masucci, A.; Maiuro, Lucia; Coppola, Raffaele; Succi, Mariantonietta | |
Effect of Biofilm Formation by Lactobacillus plantarum on the Malolactic Fermentation in Model Wine | 1-gen-2020 | Pannella, Gianfranco; Lombardi, Silvia Jane; Coppola, Francesca; Vergalito, Franca; Iorizzo, Massimo; Succi, Mariantonietta; Tremonte, Patrizio; Iannini, Caterina; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 1 Contributo su Rivista 99
- 1 Contributo su Rivista::1.1 Articolo in rivista 99
Data di pubblicazione
- 2020 - 2024 19
- 2010 - 2019 39
- 2000 - 2009 29
- 1992 - 1999 12
Rivista
- INDUSTRIE ALIMENTARI 10
- FRONTIERS IN MICROBIOLOGY 5
- JOURNAL OF DAIRY SCIENCE 5
- LAIT 5
- MICROORGANISMS 5
- ANNALS OF MICROBIOLOGY 4
- JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY 4
- JOURNAL OF FOOD SCIENCE 4
- FEMS MICROBIOLOGY LETTERS 3
- FOODS 3
Keyword
- Food Science 8
- Lactiplantibacillus plantarum 4
- Microbiology 4
- Antimicrobial activity 3
- Lactobacillus plantarum 3
- probiotic 3
- acid stress 2
- Animal Science and Zoology 2
- Biotechnology 2
- chitosan 2
Lingua
- eng 76
- ita 19
- fre 1
Accesso al fulltext
- no fulltext 93
- open 4
- reserved 2
Appartenenza
- DIPARTIMENTO AGRICOLTURA, AMBIENTE E ALIMENTI 99
- DIPARTIMENTO DI BIOSCIENZE E TERRITORIO 1
- DIPARTIMENTO DI MEDICINA E DI SCIENZE DELLA SALUTE 3