MAZZOCCHI, Giampiero

MAZZOCCHI, Giampiero  

DIPARTIMENTO DI BIOSCIENZE E TERRITORIO  

Mostra records
Risultati 1 - 19 di 19 (tempo di esecuzione: 0.291 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Analysing consumer motivations and their behaviour in the Alternative Food Networks in Italy 1-gen-2018 Mastronardi, Luigi; Giaccio, Vincenzo; Marino, Davide; Romagnoli, Luca; Mazzocchi, Giampiero; Palmieri, Margherita
Analyzing Alternative Food Networks sustainability in Italy: a proposal for an assessment framework 1-gen-2019 Mastronardi, Luigi; Marino, Davide; Giaccio, Vincenzo; Giannelli, Agostino; Palmieri, Margherita; Mazzocchi, Giampiero
Cibo, città, sostenibilità. Un tema strategico per l'Agenda 2030 1-gen-2020 Marino, Davide; Mazzocchi, Giampiero; Tarra, Simona; Fattibene, Daniele; Antonelli, Marta
Does Food Public Procurement boost Food Democracy? Theories and evidences from some case studies 1-gen-2019 Mazzocchi, Giampiero; Marino, Davide
Food Policy Councils as Levers for Local Development: The case of Castel del Giudice, Italy 1-gen-2019 Mazzocchi, Giampiero; Marino, Davide
Food System Resilience during COVID-19 Pandemic: The Case of Roman Solidarity Purchasing Groups 1-gen-2021 Tarra, Simona; Mazzocchi, Giampiero; Marino, Davide
Il cibo e le politiche urbane 1-gen-2017 Marino, Davide; Mazzocchi, Giampiero
Il suolo come capitale naturale; spunti per una contabilità ambientale in Italia 1-gen-2017 Marino, Davide; Mazzocchi, Giampiero
Improving urban metabolism through agriculture : an approach to ecosystem services qualitative assessment in Rome 1-gen-2018 Cartiaux, Nicolas; Mazzocchi, Giampiero; Marino, Davide; Jijakli, Haissam
ITALY - The Italian Network of Researchers on Local Food Policies 1-gen-2018 Dansero, Egidio; Nicolarea, Yota; Brunori, Gianluca; Calori, Andrea; Marino, Davide; Mazzocchi, Giampiero
Le nuove economie del cibo come dispositivi di transizione verso sistemi territoriali sostenibili 1-gen-2018 Mazzocchi, Giampiero; Marino, Davide
Le reti alimentari locali come chiave strategica per la resilienza urbana post Covid-19: riflessioni sul tema 1-gen-2020 Tarra, Simona; Mazzocchi, Giampiero; Marino, Davide
Linking food policies and sustainable development goals 1-gen-2018 Mazzocchi, Giampiero; Marino, Davide
L’agricoltura al centro del dibattito sui servizi ecosistemici 1-gen-2018 Mazzocchi, Giampiero; Marino, Davide
L’impatto del cambiamento di uso del suolo nelle aree rurali attraverso la valutazione dei trade-off tra servizi ecosistemici: un caso studio dell’area Appenninica 1-gen-2018 Palmieri, M.; Mastronardi, L.; Giaccio, V.; Giannelli, A.; Mazzocchi, Giampiero; Marucci, A.
Rome, a policy without politics: The participatory process for a metropolitan scale food policy 1-gen-2020 Mazzocchi, G.; Marino, D.
Understanding consumer’s motivations and behaviour in alternative food networks 1-gen-2019 Mastronardi, L.; Romagnoli, L.; Mazzocchi, G.; Giaccio, V.; Marino, D.
Urban farming opportunities: a comparative analysis between Italy and Argentina 1-gen-2018 Torquati, Bianca Maria; Giacchè, G; Marino, D; Pastore, R; Mazzocchi, G; Niño, L; Arnaiz, C; Daga, A.
The value of Farmers’ Markets for the territory and the community: the case of Campi Aperti Alternative Food Network (Italy) 1-gen-2018 Mazzocchi, Giampiero; Marino, Davide