BUFANO, Annarita
BUFANO, Annarita
DIPARTIMENTO AGRICOLTURA, AMBIENTE E ALIMENTI
Mostra
records
Risultati 1 - 6 di 6 (tempo di esecuzione: 0.018 secondi).
A database of alimurgic plants in Italy
2018-01-01 Bufano, A; Paura, B.; Di Iorio, A.; Brugiapaglia, E.
Analysis of diaspore morphology and seed germination in Bubon macedonicum L., a rare species in Italy
2017-01-01 DI CECCO, Valter; Paura, B.; Bufano, Annarita; DI SANTO, Patrick; Di Martino, L.; Frattaroli, A. R.
Bioactive Compounds in Wild Asteraceae Edible Plants Consumed in the Mediterranean Diet
2020-01-01 Panfili, G.; Niro, S.; Bufano, A.; D'Agostino, A.; Fratianni, A.; Paura, B.; Falasca, L.; Cinquanta, L.
Design a Database of Italian Vascular Alimurgic flora (AlimurgITA): Preliminary results
2021-01-01 Paura, Bruno; DI MARZIO, Piera; Salerno, Giovanni; Brugiapaglia, Elisabetta; Bufano, Annarita
Loss or Gain of Lipophilic Bioactive Compounds in Vegetables after Domestic Cooking? Effect of Steaming and Boiling
2021-01-01 Fratianni, A.; D'Agostino, A.; Niro, S.; Panfili, G.; Bufano, A.; Paura, B.
Wild edible plants in Italy. A database and its applications in determining functional compounds in five Italian flora species
2021-10-28 Bufano, Annarita
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
A database of alimurgic plants in Italy | 1-gen-2018 | Bufano, A; Paura, B.; Di Iorio, A.; Brugiapaglia, E. | |
Analysis of diaspore morphology and seed germination in Bubon macedonicum L., a rare species in Italy | 1-gen-2017 | DI CECCO, Valter; Paura, B.; Bufano, Annarita; DI SANTO, Patrick; Di Martino, L.; Frattaroli, A. R. | |
Bioactive Compounds in Wild Asteraceae Edible Plants Consumed in the Mediterranean Diet | 1-gen-2020 | Panfili, G.; Niro, S.; Bufano, A.; D'Agostino, A.; Fratianni, A.; Paura, B.; Falasca, L.; Cinquanta, L. | |
Design a Database of Italian Vascular Alimurgic flora (AlimurgITA): Preliminary results | 1-gen-2021 | Paura, Bruno; DI MARZIO, Piera; Salerno, Giovanni; Brugiapaglia, Elisabetta; Bufano, Annarita | |
Loss or Gain of Lipophilic Bioactive Compounds in Vegetables after Domestic Cooking? Effect of Steaming and Boiling | 1-gen-2021 | Fratianni, A.; D'Agostino, A.; Niro, S.; Panfili, G.; Bufano, A.; Paura, B. | |
Wild edible plants in Italy. A database and its applications in determining functional compounds in five Italian flora species | 28-ott-2021 | Bufano, Annarita |