CANDIGLIOTA, Tiziana
CANDIGLIOTA, Tiziana
Arabinoxylans and β-glucans assessment in cereals
2017-01-01 Messia, Maria Cristina; Candigliota, Tiziana; DE ARCANGELIS, Elisa; Marconi, Emanuele
Caratterizzazione delle proprietà chimico-fisiche e reologiche di beta-glucani di varietà d'orzo waxy
2011-01-01 Candigliota, Tiziana; Messia, Maria Cristina; De Paula, R.; Marconi, Emanuele
Determinazione di amilosio in differenti campioni di mais mediante titolazione amperometrica
2013-01-01 Messia, Maria Cristina; Marconi, Emanuele; Candigliota, Tiziana; Cubadda, R.
Effects of pre-fermented wheat bran on dough and bread characteristics
2016-01-01 Messia, Maria Cristina; Reale, Anna; Maiuro, Lucia; Candigliota, Tiziana; Sorrentino, Elena; Marconi, Emanuele
Production of ß-glucan enriched flour from waxy barley
2020-01-01 Messia, M. C.; De Arcangelis, E.; Candigliota, T.; Trivisonno, M. C.; Marconi, E.
Produzione di birra con farro dicocco "Molise"
2013-01-01 Marconi, Emanuele; Candigliota, Tiziana; Messia, Maria Cristina; Falasca, L; Marconi, O; Perretti, G; Fantozzi, P.
Use of air classification technology as green process to produce functional barley flours naturally enriched of alkylresorcinols, β-glucans and phenolic compounds
2015-01-01 Gómez Caravaca, Ana María; Verardo, Vito; Candigliota, Tiziana; Marconi, Emanuele; Segura Carretero, Antonio; Fernandez Gutierrez, Alberto; Caboni, Maria Fiorenza
Utilizzo di sfarinati d’orzo impoveriti in beta glucani per la produzione di birra
2013-01-01 Candigliota, Tiziana; Messia, Maria Cristina; Marconi, O; Moretti, E; Trivisonno, Mc; Perretti, G; Fantozzi, P; Marconi, Emanuele
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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Arabinoxylans and β-glucans assessment in cereals | 1-gen-2017 | Messia, Maria Cristina; Candigliota, Tiziana; DE ARCANGELIS, Elisa; Marconi, Emanuele | |
Caratterizzazione delle proprietà chimico-fisiche e reologiche di beta-glucani di varietà d'orzo waxy | 1-gen-2011 | Candigliota, Tiziana; Messia, Maria Cristina; De Paula, R.; Marconi, Emanuele | |
Determinazione di amilosio in differenti campioni di mais mediante titolazione amperometrica | 1-gen-2013 | Messia, Maria Cristina; Marconi, Emanuele; Candigliota, Tiziana; Cubadda, R. | |
Effects of pre-fermented wheat bran on dough and bread characteristics | 1-gen-2016 | Messia, Maria Cristina; Reale, Anna; Maiuro, Lucia; Candigliota, Tiziana; Sorrentino, Elena; Marconi, Emanuele | |
Production of ß-glucan enriched flour from waxy barley | 1-gen-2020 | Messia, M. C.; De Arcangelis, E.; Candigliota, T.; Trivisonno, M. C.; Marconi, E. | |
Produzione di birra con farro dicocco "Molise" | 1-gen-2013 | Marconi, Emanuele; Candigliota, Tiziana; Messia, Maria Cristina; Falasca, L; Marconi, O; Perretti, G; Fantozzi, P. | |
Use of air classification technology as green process to produce functional barley flours naturally enriched of alkylresorcinols, β-glucans and phenolic compounds | 1-gen-2015 | Gómez Caravaca, Ana María; Verardo, Vito; Candigliota, Tiziana; Marconi, Emanuele; Segura Carretero, Antonio; Fernandez Gutierrez, Alberto; Caboni, Maria Fiorenza | |
Utilizzo di sfarinati d’orzo impoveriti in beta glucani per la produzione di birra | 1-gen-2013 | Candigliota, Tiziana; Messia, Maria Cristina; Marconi, O; Moretti, E; Trivisonno, Mc; Perretti, G; Fantozzi, P; Marconi, Emanuele |