PRISCIANTELLI, Antonio
PRISCIANTELLI, Antonio
Mostra
records
Risultati 1 - 3 di 3 (tempo di esecuzione: 0.005 secondi).
Influence of genotype on lamb meat quality. 1. Carcass and meat qualitative traits
2002-01-01 Maiorano, Giuseppe; Filetti, Federica; Gambacorta, Mario; Centoducati, P.; Prisciantelli, Antonio; Ciarlariello, Antonia
Influence of genotype on lamb meat quality. 2. Intramuscular collagen properties
2002-01-01 Filetti, Federica; Maiorano, Giuseppe; Gambacorta, Mario; Ciarlariello, Antonia; Prisciantelli, Antonio; Manchisi, Angelo
Vitamin E improves lamb intramuscular collagen depending on treatment time
2002-01-01 Maiorano, Giuseppe; Filetti, Federica; Gambacorta, Mario; Prisciantelli, Antonio; Manchisi, Angelo
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Influence of genotype on lamb meat quality. 1. Carcass and meat qualitative traits | 1-gen-2002 | Maiorano, Giuseppe; Filetti, Federica; Gambacorta, Mario; Centoducati, P.; Prisciantelli, Antonio; Ciarlariello, Antonia | |
Influence of genotype on lamb meat quality. 2. Intramuscular collagen properties | 1-gen-2002 | Filetti, Federica; Maiorano, Giuseppe; Gambacorta, Mario; Ciarlariello, Antonia; Prisciantelli, Antonio; Manchisi, Angelo | |
Vitamin E improves lamb intramuscular collagen depending on treatment time | 1-gen-2002 | Maiorano, Giuseppe; Filetti, Federica; Gambacorta, Mario; Prisciantelli, Antonio; Manchisi, Angelo |