DE FELICE, Martino Antonio

DE FELICE, Martino Antonio  

DIPARTIMENTO SCIENZE E TECNOLOGIE AGROALIM. AMBIENT. E MICROBIOLOGICHE (attivo dal 01/01/1900 al 30/04/2012)  

Mostra records
Risultati 1 - 4 di 4 (tempo di esecuzione: 0.005 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Changes in olive oils used as covering in preserves of eggplants (Solanum Melongena) in relation to the time and the condition of storage 1-gen-2001 DE LEONARDIS, Antonella; Macciola, Vincenzo; DE FELICE, Martino Antonio
Copper and iron determination in edible vegetable oils by graphite furnace atomic absorption spectrometry after extraction with diluted nitric acid 1-gen-2000 DE LEONARDIS, Antonella; Macciola, Vincenzo; DE FELICE, Martino Antonio
Effetto protettivo di alcune sostanze fenoliche nella termossidazione di un olio di pesce 1-gen-2002 DE LEONARDIS, Antonella; Macciola, Vincenzo; DE FELICE, Martino Antonio
Rapid determination of squalene in virgin olive oils using gas-liquid chromatography. 1-gen-1998 DE LEONARDIS, Antonella; Macciola, Vincenzo; DE FELICE, Martino Antonio