DE FELICE, Martino Antonio
DE FELICE, Martino Antonio
DIPARTIMENTO SCIENZE E TECNOLOGIE AGROALIM. AMBIENT. E MICROBIOLOGICHE (attivo dal 01/01/1900 al 30/04/2012)
Mostra
records
Risultati 1 - 4 di 4 (tempo di esecuzione: 0.011 secondi).
Changes in olive oils used as covering in preserves of eggplants (Solanum Melongena) in relation to the time and the condition of storage
2001-01-01 DE LEONARDIS, Antonella; Macciola, Vincenzo; DE FELICE, Martino Antonio
Copper and iron determination in edible vegetable oils by graphite furnace atomic absorption spectrometry after extraction with diluted nitric acid
2000-01-01 DE LEONARDIS, Antonella; Macciola, Vincenzo; DE FELICE, Martino Antonio
Effetto protettivo di alcune sostanze fenoliche nella termossidazione di un olio di pesce
2002-01-01 DE LEONARDIS, Antonella; Macciola, Vincenzo; DE FELICE, Martino Antonio
Rapid determination of squalene in virgin olive oils using gas-liquid chromatography.
1998-01-01 DE LEONARDIS, Antonella; Macciola, Vincenzo; DE FELICE, Martino Antonio
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Changes in olive oils used as covering in preserves of eggplants (Solanum Melongena) in relation to the time and the condition of storage | 1-gen-2001 | DE LEONARDIS, Antonella; Macciola, Vincenzo; DE FELICE, Martino Antonio | |
Copper and iron determination in edible vegetable oils by graphite furnace atomic absorption spectrometry after extraction with diluted nitric acid | 1-gen-2000 | DE LEONARDIS, Antonella; Macciola, Vincenzo; DE FELICE, Martino Antonio | |
Effetto protettivo di alcune sostanze fenoliche nella termossidazione di un olio di pesce | 1-gen-2002 | DE LEONARDIS, Antonella; Macciola, Vincenzo; DE FELICE, Martino Antonio | |
Rapid determination of squalene in virgin olive oils using gas-liquid chromatography. | 1-gen-1998 | DE LEONARDIS, Antonella; Macciola, Vincenzo; DE FELICE, Martino Antonio |