DE FELICE, Martino Antonio

DE FELICE, Martino Antonio  

DIPARTIMENTO SCIENZE E TECNOLOGIE AGROALIM. AMBIENT. E MICROBIOLOGICHE (attivo dal 01/01/1900 al 30/04/2012)  

Mostra records
Risultati 1 - 4 di 4 (tempo di esecuzione: 0.01 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Changes in olive oils used as covering in preserves of eggplants (Solanum Melongena) in relation to the time and the condition of storage 1-gen-2001 DE LEONARDIS, Antonella; Macciola, Vincenzo; DE FELICE, Martino Antonio
Copper and iron determination in edible vegetable oils by graphite furnace atomic absorption spectrometry after extraction with diluted nitric acid 1-gen-2000 DE LEONARDIS, Antonella; Macciola, Vincenzo; DE FELICE, Martino Antonio
Effetto protettivo di alcune sostanze fenoliche nella termossidazione di un olio di pesce 1-gen-2002 DE LEONARDIS, Antonella; Macciola, Vincenzo; DE FELICE, Martino Antonio
Rapid determination of squalene in virgin olive oils using gas-liquid chromatography. 1-gen-1998 DE LEONARDIS, Antonella; Macciola, Vincenzo; DE FELICE, Martino Antonio