Sfoglia per Autore
Effetti della frigoconservazione sulle caratteristiche chimico-fisiche e sensoriali di ciliegie dolci (Prunus avium).
2000-01-01 Cinquanta, Luciano; Esti, M; Sinesio, F; Naddeo, C; DI MATTEO, M; LA NOTTE, E.
Effetti di pre-trattamenti fisici sulla qualità di prugne essiccate
2000-01-01 Cinquanta, Luciano; DI MATTEO, M; Morano, A; Brunetti, O.
Effect of a novel physical pretreatment process on the drying kinetics of seedless grapes
2000-01-01 Di Matteo, M; Cinquanta, Luciano; Galiero, G; Crescitelli, S.
Innovazioni nelle tecnologie delle castagne.
2001-01-01 Albanese, D; Cinquanta, Luciano; DI MATTEO, M; DEL VAGLIO, M; Galgano, F.
Drying processes for quality tomatoes.
2001-01-01 D., Albanese; M., Del Vaglio; M., Di Matteo; Cinquanta, Luciano
Oxidative stability of virgin olive oils
2001-01-01 Cinquanta, Luciano; Esti, M; Di Matteo, M.
Physical pre-treatment of plums (Prunus domestica). Part 2. Effect on the quality characteristics of different prune cultivars
2002-01-01 Cinquanta, Luciano; Di Matteo, M; Esti, M.
Physicochemical and sensory fruit characteristics of two sweet cherry cultivars after cool storage
2002-01-01 Esti, M; Cinquanta, Luciano; Sinesio, F; Moneta, E; Di Matteo, M.
Relationship between phenolic compounds in olives and oxidative stability of related oils.
2002-01-01 M., Esti; Cinquanta, Luciano; Panfili, Gianfranco
Physical pre-treatment of plums (Prunus domestica). Part 1. Modelling the kinetics of drying
2002-01-01 Di Matteo, M; Cinquanta, Luciano; Galiero, G; Crescitelli, S.
I composti fenolici di oli extra vergine di oliva e la percezione delle sensazioni di amaro e piccante
2003-01-01 Esti, M; Moneta, E; Sinesio, F; Cinquanta, Luciano
Use of supercritical CO2 extraction for the valorization of wheat germ
2003-01-01 Panfili, Gianfranco; Fratianni, Alessandra; Cinquanta, Luciano; Irano, M.; Di Camillo, A.; Trivisonno, M. C.; Caboni, M. F.; Cubadda, R.
Aspetti chimici e sensoriali di oli extra vergine di oliva in relazione alle condizioni di conservazione
2003-01-01 Esti, M; Moneta, E; Panfili, Gianfranco; Fratianni, A; Cinquanta, Luciano; Sinesio, F.
Molluscs shelf-life extension
2003-01-01 Albanese, D; Cinquanta, Luciano; DEL GENIO, F; DI MATTEO, M.
A mathematical model of mass transfer in spherical geometry: plum (Prunus domestica) drying
2003-01-01 Di Matteo, M; Cinquanta, Luciano; Galiero, G; Crescitelli, S.
Extraction of wheat germ oil by supercritical CO2: Oil and defatted cake characterization
2003-01-01 Panfili, Gianfranco; Cinquanta, Luciano; Fratianni, A; Cubadda, R.
Oli extravergine d'oliva: un indice di predizione della stabilita' alla conservazione.
2004-01-01 Marconi, S; Manzi, P; Pizzoferrato, L; Esti, M; Cinquanta, Luciano; Panfili, Gianfranco
Trattamenti con CO2 per prolungare la frigoconservazione di uva da tavola (cv.Italia).
2004-01-01 Esti, M; Cinquanta, Luciano; Candigliota, T; Massignan, L.
Prove di taglio su seppie durante la conservazione in imballaggi attivi
2004-01-01 Albanese, D; Russo, L; Cinquanta, Luciano; Poiana, M; DI MATTEO, M.
Coating chocolate: characterization and stability prevision.
2004-01-01 DI MATTEO, M.; Albanese, D; Russo, L; Cinquanta, Luciano; DEL VAGLIO, M.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Effetti della frigoconservazione sulle caratteristiche chimico-fisiche e sensoriali di ciliegie dolci (Prunus avium). | 1-gen-2000 | Cinquanta, Luciano; Esti, M; Sinesio, F; Naddeo, C; DI MATTEO, M; LA NOTTE, E. | |
Effetti di pre-trattamenti fisici sulla qualità di prugne essiccate | 1-gen-2000 | Cinquanta, Luciano; DI MATTEO, M; Morano, A; Brunetti, O. | |
Effect of a novel physical pretreatment process on the drying kinetics of seedless grapes | 1-gen-2000 | Di Matteo, M; Cinquanta, Luciano; Galiero, G; Crescitelli, S. | |
Innovazioni nelle tecnologie delle castagne. | 1-gen-2001 | Albanese, D; Cinquanta, Luciano; DI MATTEO, M; DEL VAGLIO, M; Galgano, F. | |
Drying processes for quality tomatoes. | 1-gen-2001 | D., Albanese; M., Del Vaglio; M., Di Matteo; Cinquanta, Luciano | |
Oxidative stability of virgin olive oils | 1-gen-2001 | Cinquanta, Luciano; Esti, M; Di Matteo, M. | |
Physical pre-treatment of plums (Prunus domestica). Part 2. Effect on the quality characteristics of different prune cultivars | 1-gen-2002 | Cinquanta, Luciano; Di Matteo, M; Esti, M. | |
Physicochemical and sensory fruit characteristics of two sweet cherry cultivars after cool storage | 1-gen-2002 | Esti, M; Cinquanta, Luciano; Sinesio, F; Moneta, E; Di Matteo, M. | |
Relationship between phenolic compounds in olives and oxidative stability of related oils. | 1-gen-2002 | M., Esti; Cinquanta, Luciano; Panfili, Gianfranco | |
Physical pre-treatment of plums (Prunus domestica). Part 1. Modelling the kinetics of drying | 1-gen-2002 | Di Matteo, M; Cinquanta, Luciano; Galiero, G; Crescitelli, S. | |
I composti fenolici di oli extra vergine di oliva e la percezione delle sensazioni di amaro e piccante | 1-gen-2003 | Esti, M; Moneta, E; Sinesio, F; Cinquanta, Luciano | |
Use of supercritical CO2 extraction for the valorization of wheat germ | 1-gen-2003 | Panfili, Gianfranco; Fratianni, Alessandra; Cinquanta, Luciano; Irano, M.; Di Camillo, A.; Trivisonno, M. C.; Caboni, M. F.; Cubadda, R. | |
Aspetti chimici e sensoriali di oli extra vergine di oliva in relazione alle condizioni di conservazione | 1-gen-2003 | Esti, M; Moneta, E; Panfili, Gianfranco; Fratianni, A; Cinquanta, Luciano; Sinesio, F. | |
Molluscs shelf-life extension | 1-gen-2003 | Albanese, D; Cinquanta, Luciano; DEL GENIO, F; DI MATTEO, M. | |
A mathematical model of mass transfer in spherical geometry: plum (Prunus domestica) drying | 1-gen-2003 | Di Matteo, M; Cinquanta, Luciano; Galiero, G; Crescitelli, S. | |
Extraction of wheat germ oil by supercritical CO2: Oil and defatted cake characterization | 1-gen-2003 | Panfili, Gianfranco; Cinquanta, Luciano; Fratianni, A; Cubadda, R. | |
Oli extravergine d'oliva: un indice di predizione della stabilita' alla conservazione. | 1-gen-2004 | Marconi, S; Manzi, P; Pizzoferrato, L; Esti, M; Cinquanta, Luciano; Panfili, Gianfranco | |
Trattamenti con CO2 per prolungare la frigoconservazione di uva da tavola (cv.Italia). | 1-gen-2004 | Esti, M; Cinquanta, Luciano; Candigliota, T; Massignan, L. | |
Prove di taglio su seppie durante la conservazione in imballaggi attivi | 1-gen-2004 | Albanese, D; Russo, L; Cinquanta, Luciano; Poiana, M; DI MATTEO, M. | |
Coating chocolate: characterization and stability prevision. | 1-gen-2004 | DI MATTEO, M.; Albanese, D; Russo, L; Cinquanta, Luciano; DEL VAGLIO, M. |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile