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Effetti della frigoconservazione sulle caratteristiche chimico-fisiche e sensoriali di ciliegie dolci (Prunus avium). 1-gen-2000 Cinquanta, Luciano; Esti, M; Sinesio, F; Naddeo, C; DI MATTEO, M; LA NOTTE, E.
Effetti di pre-trattamenti fisici sulla qualità di prugne essiccate 1-gen-2000 Cinquanta, Luciano; DI MATTEO, M; Morano, A; Brunetti, O.
Effect of a novel physical pretreatment process on the drying kinetics of seedless grapes 1-gen-2000 Di Matteo, M; Cinquanta, Luciano; Galiero, G; Crescitelli, S.
Innovazioni nelle tecnologie delle castagne. 1-gen-2001 Albanese, D; Cinquanta, Luciano; DI MATTEO, M; DEL VAGLIO, M; Galgano, F.
Drying processes for quality tomatoes. 1-gen-2001 D., Albanese; M., Del Vaglio; M., Di Matteo; Cinquanta, Luciano
Oxidative stability of virgin olive oils 1-gen-2001 Cinquanta, Luciano; Esti, M; Di Matteo, M.
Physical pre-treatment of plums (Prunus domestica). Part 2. Effect on the quality characteristics of different prune cultivars 1-gen-2002 Cinquanta, Luciano; Di Matteo, M; Esti, M.
Physicochemical and sensory fruit characteristics of two sweet cherry cultivars after cool storage 1-gen-2002 Esti, M; Cinquanta, Luciano; Sinesio, F; Moneta, E; Di Matteo, M.
Relationship between phenolic compounds in olives and oxidative stability of related oils. 1-gen-2002 M., Esti; Cinquanta, Luciano; Panfili, Gianfranco
Physical pre-treatment of plums (Prunus domestica). Part 1. Modelling the kinetics of drying 1-gen-2002 Di Matteo, M; Cinquanta, Luciano; Galiero, G; Crescitelli, S.
I composti fenolici di oli extra vergine di oliva e la percezione delle sensazioni di amaro e piccante 1-gen-2003 Esti, M; Moneta, E; Sinesio, F; Cinquanta, Luciano
Use of supercritical CO2 extraction for the valorization of wheat germ 1-gen-2003 Panfili, Gianfranco; Fratianni, Alessandra; Cinquanta, Luciano; Irano, M.; Di Camillo, A.; Trivisonno, M. C.; Caboni, M. F.; Cubadda, R.
Aspetti chimici e sensoriali di oli extra vergine di oliva in relazione alle condizioni di conservazione 1-gen-2003 Esti, M; Moneta, E; Panfili, Gianfranco; Fratianni, A; Cinquanta, Luciano; Sinesio, F.
Molluscs shelf-life extension 1-gen-2003 Albanese, D; Cinquanta, Luciano; DEL GENIO, F; DI MATTEO, M.
A mathematical model of mass transfer in spherical geometry: plum (Prunus domestica) drying 1-gen-2003 Di Matteo, M; Cinquanta, Luciano; Galiero, G; Crescitelli, S.
Extraction of wheat germ oil by supercritical CO2: Oil and defatted cake characterization 1-gen-2003 Panfili, Gianfranco; Cinquanta, Luciano; Fratianni, A; Cubadda, R.
Oli extravergine d'oliva: un indice di predizione della stabilita' alla conservazione. 1-gen-2004 Marconi, S; Manzi, P; Pizzoferrato, L; Esti, M; Cinquanta, Luciano; Panfili, Gianfranco
Trattamenti con CO2 per prolungare la frigoconservazione di uva da tavola (cv.Italia). 1-gen-2004 Esti, M; Cinquanta, Luciano; Candigliota, T; Massignan, L.
Prove di taglio su seppie durante la conservazione in imballaggi attivi 1-gen-2004 Albanese, D; Russo, L; Cinquanta, Luciano; Poiana, M; DI MATTEO, M.
Coating chocolate: characterization and stability prevision. 1-gen-2004 DI MATTEO, M.; Albanese, D; Russo, L; Cinquanta, Luciano; DEL VAGLIO, M.
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