Sfoglia per Autore
DETERMINAZIONE DELLA LISINA NEGLI ALIMENTI. NOTA 2: UTILIZZO ACCOPPIATO DELL'IDROLISI DELLE PROTEINE A MICROONDE E DI UN BIOSENSORE ELETTROCHIMICO
2000-01-01 Messia, Maria Cristina; Marconi, Emanuele; Panfili, Gianfranco; Falasca, L; Cubadda, R.
Determinazione della lisina negli alimenti. Nota 1: Confronto tra la procedura elettrochimica e quella cromatografica di riferimento (IEC)
2000-01-01 Messia, Maria Cristina; Panfili, Gianfranco; Marconi, Emanuele; Acquistucci, R; Cardarilli, D; Cubadda, R; Palleschi, G.
Determination of vitamin K in milk and infant formulas by liquid chromatography: Collaborative study
2000-01-01 Indyk, He; Woollard, Dc; Barber, M; Berge, C; Booth, S; Burn, M; Cecco, A; Christiansen, S; Cook, K; Coors, U; Dapra, F; Davidson, K; De Roode, Mp; Dumais, N; Edwards, M; Ellis, C; Elmadfa, I; Fedrigo, G; Fong, B; Gilliland, P; Hannaford, S; Hofmann, P; Horstmann, P; Jagodic, M; Kerr, M; Kodaka, K; Koivu Tikkanen, T; Konings, E; Kyval, J; Lacheron, B; Lawrence, P; Ledoyen, E; Manzi, P; Matsuda, H; Mccamley, A; Myers, D; Nelson, J; Noble, R; Oehrl, L; Panfili, Gianfranco; Pelletier, R; Piironen, V; Pizzoferrato, L; Regala, S; Saito, K; Schimpf, K; Schuep, W; Schurgers, L; Simons, H; Tagliaferri, E; Thijssen, H; Tremblay, C; Trisconi, Mj; Vermeer, C; Verschoor, W; Vyas, P; Wagner, Kh; Woollard, G.
Rapid assay of choline in foods using microwave hydrolysis and a choline biosensor
2000-01-01 Panfili, Gianfranco; Manzi, P; Compagnone, D; Scarciglia, L; Palleschi, G.
Furosine: an appropriate marker to assess the royal jelly freshness
2001-01-01 Marconi, Emanuele; Messia, Maria Cristina; Panfili, Gianfranco; Caboni, M. F.
Produzione di sfarinati d'orzo arricchiti in beta-glucani e tococromanoli mediante perlatura
2001-01-01 Graziano, M; Marconi, Emanuele; Panfili, Gianfranco; Fratianni, A; Cubadda, R.
Metodi innovativi per la determinazione della lisina in paste alimentari
2001-01-01 Messia, Maria Cristina; Panfili, Gianfranco; Marconi, Emanuele; Acquistucci, R; Cubadda, R.
Relationship between phenolic compounds in olives and oxidative stability of related oils.
2002-01-01 M., Esti; Cinquanta, Luciano; Panfili, Gianfranco
Confronto tra metodiche cromatografiche con derivatizzazione a ninidrina e rivelazione IPAD per la determinazione di amminoacidi
2002-01-01 Messia, Maria Cristina; Panfili, Gianfranco; Manzi, P; Vivanti, V.
Characterization of lactose-hydrolised milks by using variours process and product indicators
2002-01-01 Marconi, Emanuele; Messia, Maria Cristina; Panfili, Gianfranco
Micronde e qualità microbiologica e chimica degli alimenti
2002-01-01 Capilongo, Valeria; Panfili, Gianfranco
Qualità alimentare: limiti microbiologici e chimici di accettabilità
2002-01-01 Capilongo, Valeria; Panfili, Gianfranco
A critical comparison between traditional methods and supercritical carbon dioxide extraction for the determination of tocochromanols in cereals RID B-1128-2010
2002-01-01 Fratianni, Alessandra; Caboni, Mf; Irano, M; Panfili, Gianfranco
Furosine: a suitable marker for assessing the freshness of royal jelly
2002-01-01 Marconi, Emanuele; Caboni, Mf; Messia, Maria Cristina; Panfili, Gianfranco
Evaluation of colour in whole wheat semolina samples. Comparison between reflectance measurements and carotenoid content determined by different procedures
2003-01-01 Panfili, Gianfranco; Fratianni, A; Irano, M; Acquistucci, R.
Aspetti chimici e sensoriali di oli extra vergine di oliva in relazione alle condizioni di conservazione
2003-01-01 Esti, M; Moneta, E; Panfili, Gianfranco; Fratianni, A; Cinquanta, Luciano; Sinesio, F.
Functional pastas and bakery products from barley flour enriched in bioactive compounds
2003-01-01 Marconi, Emanuele; Panfili, Gianfranco; Ferrante, M.; Raponi, F.; Falasca, L.; Fratianni, A.; Cubadda, R.
Aflatoxin M1 analysis in milk: reference methods for the validation of electrochemical immunosensors
2003-01-01 Marconi, Emanuele; Panfili, Gianfranco; Messia, Maria Cristina; Candigliota, T; Moscone, D; Micheli, L; Palleschi, G.
Proteolytic and phytasic activities of lactic acid bacteria and yeasts isolated from artisanal italian sourdoughs
2003-01-01 Reale, A.; Sorrentino, Elena; Mannina, L.; Panfili, Gianfranco; Tremonte, Patrizio; Coppola, Raffaele
Effect of hydrothermal processing applied to tetraploid wheats on non-enzymatic browning
2003-01-01 Messia, Maria Cristina; Panfili, Gianfranco; Marconi, Emanuele
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
DETERMINAZIONE DELLA LISINA NEGLI ALIMENTI. NOTA 2: UTILIZZO ACCOPPIATO DELL'IDROLISI DELLE PROTEINE A MICROONDE E DI UN BIOSENSORE ELETTROCHIMICO | 1-gen-2000 | Messia, Maria Cristina; Marconi, Emanuele; Panfili, Gianfranco; Falasca, L; Cubadda, R. | |
Determinazione della lisina negli alimenti. Nota 1: Confronto tra la procedura elettrochimica e quella cromatografica di riferimento (IEC) | 1-gen-2000 | Messia, Maria Cristina; Panfili, Gianfranco; Marconi, Emanuele; Acquistucci, R; Cardarilli, D; Cubadda, R; Palleschi, G. | |
Determination of vitamin K in milk and infant formulas by liquid chromatography: Collaborative study | 1-gen-2000 | Indyk, He; Woollard, Dc; Barber, M; Berge, C; Booth, S; Burn, M; Cecco, A; Christiansen, S; Cook, K; Coors, U; Dapra, F; Davidson, K; De Roode, Mp; Dumais, N; Edwards, M; Ellis, C; Elmadfa, I; Fedrigo, G; Fong, B; Gilliland, P; Hannaford, S; Hofmann, P; Horstmann, P; Jagodic, M; Kerr, M; Kodaka, K; Koivu Tikkanen, T; Konings, E; Kyval, J; Lacheron, B; Lawrence, P; Ledoyen, E; Manzi, P; Matsuda, H; Mccamley, A; Myers, D; Nelson, J; Noble, R; Oehrl, L; Panfili, Gianfranco; Pelletier, R; Piironen, V; Pizzoferrato, L; Regala, S; Saito, K; Schimpf, K; Schuep, W; Schurgers, L; Simons, H; Tagliaferri, E; Thijssen, H; Tremblay, C; Trisconi, Mj; Vermeer, C; Verschoor, W; Vyas, P; Wagner, Kh; Woollard, G. | |
Rapid assay of choline in foods using microwave hydrolysis and a choline biosensor | 1-gen-2000 | Panfili, Gianfranco; Manzi, P; Compagnone, D; Scarciglia, L; Palleschi, G. | |
Furosine: an appropriate marker to assess the royal jelly freshness | 1-gen-2001 | Marconi, Emanuele; Messia, Maria Cristina; Panfili, Gianfranco; Caboni, M. F. | |
Produzione di sfarinati d'orzo arricchiti in beta-glucani e tococromanoli mediante perlatura | 1-gen-2001 | Graziano, M; Marconi, Emanuele; Panfili, Gianfranco; Fratianni, A; Cubadda, R. | |
Metodi innovativi per la determinazione della lisina in paste alimentari | 1-gen-2001 | Messia, Maria Cristina; Panfili, Gianfranco; Marconi, Emanuele; Acquistucci, R; Cubadda, R. | |
Relationship between phenolic compounds in olives and oxidative stability of related oils. | 1-gen-2002 | M., Esti; Cinquanta, Luciano; Panfili, Gianfranco | |
Confronto tra metodiche cromatografiche con derivatizzazione a ninidrina e rivelazione IPAD per la determinazione di amminoacidi | 1-gen-2002 | Messia, Maria Cristina; Panfili, Gianfranco; Manzi, P; Vivanti, V. | |
Characterization of lactose-hydrolised milks by using variours process and product indicators | 1-gen-2002 | Marconi, Emanuele; Messia, Maria Cristina; Panfili, Gianfranco | |
Micronde e qualità microbiologica e chimica degli alimenti | 1-gen-2002 | Capilongo, Valeria; Panfili, Gianfranco | |
Qualità alimentare: limiti microbiologici e chimici di accettabilità | 1-gen-2002 | Capilongo, Valeria; Panfili, Gianfranco | |
A critical comparison between traditional methods and supercritical carbon dioxide extraction for the determination of tocochromanols in cereals RID B-1128-2010 | 1-gen-2002 | Fratianni, Alessandra; Caboni, Mf; Irano, M; Panfili, Gianfranco | |
Furosine: a suitable marker for assessing the freshness of royal jelly | 1-gen-2002 | Marconi, Emanuele; Caboni, Mf; Messia, Maria Cristina; Panfili, Gianfranco | |
Evaluation of colour in whole wheat semolina samples. Comparison between reflectance measurements and carotenoid content determined by different procedures | 1-gen-2003 | Panfili, Gianfranco; Fratianni, A; Irano, M; Acquistucci, R. | |
Aspetti chimici e sensoriali di oli extra vergine di oliva in relazione alle condizioni di conservazione | 1-gen-2003 | Esti, M; Moneta, E; Panfili, Gianfranco; Fratianni, A; Cinquanta, Luciano; Sinesio, F. | |
Functional pastas and bakery products from barley flour enriched in bioactive compounds | 1-gen-2003 | Marconi, Emanuele; Panfili, Gianfranco; Ferrante, M.; Raponi, F.; Falasca, L.; Fratianni, A.; Cubadda, R. | |
Aflatoxin M1 analysis in milk: reference methods for the validation of electrochemical immunosensors | 1-gen-2003 | Marconi, Emanuele; Panfili, Gianfranco; Messia, Maria Cristina; Candigliota, T; Moscone, D; Micheli, L; Palleschi, G. | |
Proteolytic and phytasic activities of lactic acid bacteria and yeasts isolated from artisanal italian sourdoughs | 1-gen-2003 | Reale, A.; Sorrentino, Elena; Mannina, L.; Panfili, Gianfranco; Tremonte, Patrizio; Coppola, Raffaele | |
Effect of hydrothermal processing applied to tetraploid wheats on non-enzymatic browning | 1-gen-2003 | Messia, Maria Cristina; Panfili, Gianfranco; Marconi, Emanuele |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile