Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 21 a 40 di 172
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Comparative study on microwave and conventional methods for protein hydrolysis in food 1-gen-1995 Marconi, Emanuele; Panfili, G; Bruschi, L; Vivanti, V; Pizzoferrato, L.; Panfili, Gianfranco
Normal and reversed-phase HPLC for more complete evaluation of tocopherols, retinols, carotenes and sterols in dairy products 1-gen-1996 Manzi, P; Panfili, Gianfranco; Pizzoferrato, L.
Fast analysis of lysine in food using protein microwave hydrolysis and an electrochemical biosensor 1-gen-1996 Marconi, Emanuele; Panfili, G; Messia, Maria Cristina; Cubadda, R; Compagnone, D; Palleschi, G.; Panfili, Gianfranco
Application of the microwave hydrolysis to furosine determination in cereal and dairy foods 1-gen-1996 Acquistucci, R; Panfili, Gianfranco; Marconi, Emanuele
Rapida determinazione della lisina negli alimenti utilizzando la tecnica dell'idrolisi a microonde ed un biosensore elettrochimico 1-gen-1996 Marconi, Emanuele; Panfili, Gianfranco; Messia, Maria Cristina; CUBADDA R., COMPAGNONE D; Palleschi, G.
Determinazione Di Vitamine Liposolubili Mediante HPLC In Formaggio<> A Ridotto Contenuto Salino E Lipidico 1-gen-1996 Panfili, Gianfranco; Manzi, P.; Quattrucci, E.
Microwave hydrolysis for the rapid analysis of furosine in foods 1-gen-1997 Marconi, Emanuele; Panfili, Gianfranco; Acquistucci, R.
Valorization of the honeys from the Molise region through physico-chemical, organoleptic and nutritional assessment 1-gen-1997 Esti, M; Panfili, Gianfranco; Marconi, Emanuele; Trivisonno, Mc
Nutritional evaluation of typical and reformulated Italian cheese 1-gen-1997 Quattrucci, E; Bruschi, L; Manzi, P; Aromolo, R; Panfili, Gianfranco
Chemical composition and nutritional properties of commercial products of mare milk powder 1-gen-1998 Marconi, Emanuele; Panfili, Gianfranco
Prodotti Industriali A Base Di Latte: Valutazione Nutrizionale E Stabilita Alla Conservazione 1-gen-1998 Pizzoferrato, L; Manzi, P; Vivanti, V; Aromolo, R; Panfili, Gianfranco
Influence of thermal and other manufacturing stresses on retinol isomerization in milk and dairy products 1-gen-1998 Panfili, Gianfranco; Manzi, P; Pizzoferrato, L.
Natural antioxidants in the unsaponifiable fraction of virgin olive oils from different cultivars 1-gen-1998 Manzi, P; Panfili, Gianfranco; Esti, M; Pizzoferrato, L.
Constituents of nutritional relevance in fermented milk products commercialised in Italy 1-gen-1999 Gambelli, L; Manzi, P; Panfili, Gianfranco; Vivanti, V; Pizzoferrato, L.
Il grado di isomerizzazione del retinolo può rappresentare un indice di processo in prodotti lattiero-caseari? 1-gen-1999 Panfili, Gianfranco; Chimisso, E.; Manzi, P.; Pizzoferrato, L.
Furosine determination in commercial samples of soymilk 1-gen-1999 Marconi, Emanuele; Acquistucci, R.; Panfili, Gianfranco
NORMATIVA NAZIONALE E COMUNITARIA NELLA SANIFICAZIONE DEGLI IMPIANTI NELL'INDUSTRIA ALIMENTARE 1-gen-1999 Capilongo, V; Mazzeo, Alessandra; Panfili, Gianfranco
Ottimizzazione della procedura di idrolisi a microonde per l’analisi rapida della furosina nel latte e nei prodotti lattiero-caseari 1-gen-1999 Marconi, Emanuele; Mastrocola, L.; Panfili, Gianfranco
Determination of vitamin K in milk and infant formulas by liquid chromatography: Collaborative study 1-gen-2000 Indyk, He; Woollard, Dc; Barber, M; Berge, C; Booth, S; Burn, M; Cecco, A; Christiansen, S; Cook, K; Coors, U; Dapra, F; Davidson, K; De Roode, Mp; Dumais, N; Edwards, M; Ellis, C; Elmadfa, I; Fedrigo, G; Fong, B; Gilliland, P; Hannaford, S; Hofmann, P; Horstmann, P; Jagodic, M; Kerr, M; Kodaka, K; Koivu Tikkanen, T; Konings, E; Kyval, J; Lacheron, B; Lawrence, P; Ledoyen, E; Manzi, P; Matsuda, H; Mccamley, A; Myers, D; Nelson, J; Noble, R; Oehrl, L; Panfili, Gianfranco; Pelletier, R; Piironen, V; Pizzoferrato, L; Regala, S; Saito, K; Schimpf, K; Schuep, W; Schurgers, L; Simons, H; Tagliaferri, E; Thijssen, H; Tremblay, C; Trisconi, Mj; Vermeer, C; Verschoor, W; Vyas, P; Wagner, Kh; Woollard, G.
Rapid assay of choline in foods using microwave hydrolysis and a choline biosensor 1-gen-2000 Panfili, Gianfranco; Manzi, P; Compagnone, D; Scarciglia, L; Palleschi, G.
Mostrati risultati da 21 a 40 di 172
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile