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Comparative study on microwave and conventional methods for protein hydrolysis in food
1995-01-01 Marconi, Emanuele; Panfili, G; Bruschi, L; Vivanti, V; Pizzoferrato, L.; Panfili, Gianfranco
Normal and reversed-phase HPLC for more complete evaluation of tocopherols, retinols, carotenes and sterols in dairy products
1996-01-01 Manzi, P; Panfili, Gianfranco; Pizzoferrato, L.
Fast analysis of lysine in food using protein microwave hydrolysis and an electrochemical biosensor
1996-01-01 Marconi, Emanuele; Panfili, G; Messia, Maria Cristina; Cubadda, R; Compagnone, D; Palleschi, G.; Panfili, Gianfranco
Application of the microwave hydrolysis to furosine determination in cereal and dairy foods
1996-01-01 Acquistucci, R; Panfili, Gianfranco; Marconi, Emanuele
Rapida determinazione della lisina negli alimenti utilizzando la tecnica dell'idrolisi a microonde ed un biosensore elettrochimico
1996-01-01 Marconi, Emanuele; Panfili, Gianfranco; Messia, Maria Cristina; CUBADDA R., COMPAGNONE D; Palleschi, G.
Determinazione Di Vitamine Liposolubili Mediante HPLC In Formaggio<> A Ridotto Contenuto Salino E Lipidico
1996-01-01 Panfili, Gianfranco; Manzi, P.; Quattrucci, E.
Microwave hydrolysis for the rapid analysis of furosine in foods
1997-01-01 Marconi, Emanuele; Panfili, Gianfranco; Acquistucci, R.
Valorization of the honeys from the Molise region through physico-chemical, organoleptic and nutritional assessment
1997-01-01 Esti, M; Panfili, Gianfranco; Marconi, Emanuele; Trivisonno, Mc
Nutritional evaluation of typical and reformulated Italian cheese
1997-01-01 Quattrucci, E; Bruschi, L; Manzi, P; Aromolo, R; Panfili, Gianfranco
Chemical composition and nutritional properties of commercial products of mare milk powder
1998-01-01 Marconi, Emanuele; Panfili, Gianfranco
Prodotti Industriali A Base Di Latte: Valutazione Nutrizionale E Stabilita Alla Conservazione
1998-01-01 Pizzoferrato, L; Manzi, P; Vivanti, V; Aromolo, R; Panfili, Gianfranco
Influence of thermal and other manufacturing stresses on retinol isomerization in milk and dairy products
1998-01-01 Panfili, Gianfranco; Manzi, P; Pizzoferrato, L.
Natural antioxidants in the unsaponifiable fraction of virgin olive oils from different cultivars
1998-01-01 Manzi, P; Panfili, Gianfranco; Esti, M; Pizzoferrato, L.
Constituents of nutritional relevance in fermented milk products commercialised in Italy
1999-01-01 Gambelli, L; Manzi, P; Panfili, Gianfranco; Vivanti, V; Pizzoferrato, L.
Il grado di isomerizzazione del retinolo può rappresentare un indice di processo in prodotti lattiero-caseari?
1999-01-01 Panfili, Gianfranco; Chimisso, E.; Manzi, P.; Pizzoferrato, L.
Furosine determination in commercial samples of soymilk
1999-01-01 Marconi, Emanuele; Acquistucci, R.; Panfili, Gianfranco
NORMATIVA NAZIONALE E COMUNITARIA NELLA SANIFICAZIONE DEGLI IMPIANTI NELL'INDUSTRIA ALIMENTARE
1999-01-01 Capilongo, V; Mazzeo, Alessandra; Panfili, Gianfranco
Ottimizzazione della procedura di idrolisi a microonde per l’analisi rapida della furosina nel latte e nei prodotti lattiero-caseari
1999-01-01 Marconi, Emanuele; Mastrocola, L.; Panfili, Gianfranco
Determination of vitamin K in milk and infant formulas by liquid chromatography: Collaborative study
2000-01-01 Indyk, He; Woollard, Dc; Barber, M; Berge, C; Booth, S; Burn, M; Cecco, A; Christiansen, S; Cook, K; Coors, U; Dapra, F; Davidson, K; De Roode, Mp; Dumais, N; Edwards, M; Ellis, C; Elmadfa, I; Fedrigo, G; Fong, B; Gilliland, P; Hannaford, S; Hofmann, P; Horstmann, P; Jagodic, M; Kerr, M; Kodaka, K; Koivu Tikkanen, T; Konings, E; Kyval, J; Lacheron, B; Lawrence, P; Ledoyen, E; Manzi, P; Matsuda, H; Mccamley, A; Myers, D; Nelson, J; Noble, R; Oehrl, L; Panfili, Gianfranco; Pelletier, R; Piironen, V; Pizzoferrato, L; Regala, S; Saito, K; Schimpf, K; Schuep, W; Schurgers, L; Simons, H; Tagliaferri, E; Thijssen, H; Tremblay, C; Trisconi, Mj; Vermeer, C; Verschoor, W; Vyas, P; Wagner, Kh; Woollard, G.
Rapid assay of choline in foods using microwave hydrolysis and a choline biosensor
2000-01-01 Panfili, Gianfranco; Manzi, P; Compagnone, D; Scarciglia, L; Palleschi, G.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Comparative study on microwave and conventional methods for protein hydrolysis in food | 1-gen-1995 | Marconi, Emanuele; Panfili, G; Bruschi, L; Vivanti, V; Pizzoferrato, L.; Panfili, Gianfranco | |
Normal and reversed-phase HPLC for more complete evaluation of tocopherols, retinols, carotenes and sterols in dairy products | 1-gen-1996 | Manzi, P; Panfili, Gianfranco; Pizzoferrato, L. | |
Fast analysis of lysine in food using protein microwave hydrolysis and an electrochemical biosensor | 1-gen-1996 | Marconi, Emanuele; Panfili, G; Messia, Maria Cristina; Cubadda, R; Compagnone, D; Palleschi, G.; Panfili, Gianfranco | |
Application of the microwave hydrolysis to furosine determination in cereal and dairy foods | 1-gen-1996 | Acquistucci, R; Panfili, Gianfranco; Marconi, Emanuele | |
Rapida determinazione della lisina negli alimenti utilizzando la tecnica dell'idrolisi a microonde ed un biosensore elettrochimico | 1-gen-1996 | Marconi, Emanuele; Panfili, Gianfranco; Messia, Maria Cristina; CUBADDA R., COMPAGNONE D; Palleschi, G. | |
Determinazione Di Vitamine Liposolubili Mediante HPLC In Formaggio<> A Ridotto Contenuto Salino E Lipidico | 1-gen-1996 | Panfili, Gianfranco; Manzi, P.; Quattrucci, E. | |
Microwave hydrolysis for the rapid analysis of furosine in foods | 1-gen-1997 | Marconi, Emanuele; Panfili, Gianfranco; Acquistucci, R. | |
Valorization of the honeys from the Molise region through physico-chemical, organoleptic and nutritional assessment | 1-gen-1997 | Esti, M; Panfili, Gianfranco; Marconi, Emanuele; Trivisonno, Mc | |
Nutritional evaluation of typical and reformulated Italian cheese | 1-gen-1997 | Quattrucci, E; Bruschi, L; Manzi, P; Aromolo, R; Panfili, Gianfranco | |
Chemical composition and nutritional properties of commercial products of mare milk powder | 1-gen-1998 | Marconi, Emanuele; Panfili, Gianfranco | |
Prodotti Industriali A Base Di Latte: Valutazione Nutrizionale E Stabilita Alla Conservazione | 1-gen-1998 | Pizzoferrato, L; Manzi, P; Vivanti, V; Aromolo, R; Panfili, Gianfranco | |
Influence of thermal and other manufacturing stresses on retinol isomerization in milk and dairy products | 1-gen-1998 | Panfili, Gianfranco; Manzi, P; Pizzoferrato, L. | |
Natural antioxidants in the unsaponifiable fraction of virgin olive oils from different cultivars | 1-gen-1998 | Manzi, P; Panfili, Gianfranco; Esti, M; Pizzoferrato, L. | |
Constituents of nutritional relevance in fermented milk products commercialised in Italy | 1-gen-1999 | Gambelli, L; Manzi, P; Panfili, Gianfranco; Vivanti, V; Pizzoferrato, L. | |
Il grado di isomerizzazione del retinolo può rappresentare un indice di processo in prodotti lattiero-caseari? | 1-gen-1999 | Panfili, Gianfranco; Chimisso, E.; Manzi, P.; Pizzoferrato, L. | |
Furosine determination in commercial samples of soymilk | 1-gen-1999 | Marconi, Emanuele; Acquistucci, R.; Panfili, Gianfranco | |
NORMATIVA NAZIONALE E COMUNITARIA NELLA SANIFICAZIONE DEGLI IMPIANTI NELL'INDUSTRIA ALIMENTARE | 1-gen-1999 | Capilongo, V; Mazzeo, Alessandra; Panfili, Gianfranco | |
Ottimizzazione della procedura di idrolisi a microonde per l’analisi rapida della furosina nel latte e nei prodotti lattiero-caseari | 1-gen-1999 | Marconi, Emanuele; Mastrocola, L.; Panfili, Gianfranco | |
Determination of vitamin K in milk and infant formulas by liquid chromatography: Collaborative study | 1-gen-2000 | Indyk, He; Woollard, Dc; Barber, M; Berge, C; Booth, S; Burn, M; Cecco, A; Christiansen, S; Cook, K; Coors, U; Dapra, F; Davidson, K; De Roode, Mp; Dumais, N; Edwards, M; Ellis, C; Elmadfa, I; Fedrigo, G; Fong, B; Gilliland, P; Hannaford, S; Hofmann, P; Horstmann, P; Jagodic, M; Kerr, M; Kodaka, K; Koivu Tikkanen, T; Konings, E; Kyval, J; Lacheron, B; Lawrence, P; Ledoyen, E; Manzi, P; Matsuda, H; Mccamley, A; Myers, D; Nelson, J; Noble, R; Oehrl, L; Panfili, Gianfranco; Pelletier, R; Piironen, V; Pizzoferrato, L; Regala, S; Saito, K; Schimpf, K; Schuep, W; Schurgers, L; Simons, H; Tagliaferri, E; Thijssen, H; Tremblay, C; Trisconi, Mj; Vermeer, C; Verschoor, W; Vyas, P; Wagner, Kh; Woollard, G. | |
Rapid assay of choline in foods using microwave hydrolysis and a choline biosensor | 1-gen-2000 | Panfili, Gianfranco; Manzi, P; Compagnone, D; Scarciglia, L; Palleschi, G. |
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