Sfoglia per Autore
Pasta made from non traditional raw materials: technological and nutritional aspects
2012-01-01 Marconi, Emanuele; Messia, Maria Cristina
EFFECT OF PARBOILING ON PHYSICAL AND CHEMICAL CHARACTERISTICS AND NON-ENZYMATIC BROWNING OF EMMER (TRITICUM DICOCCON SCHRANK)
2012-01-01 Messia, Maria Cristina; Iafelice, G.; Marconi, Emanuele
Innovative and rapid procedure for 4-hydroxyproline determination in meat based foods.
2012-01-01 Messia, Maria Cristina; Marconi, Emanuele
Determinazione di amilosio in differenti campioni di mais mediante titolazione amperometrica
2013-01-01 Messia, Maria Cristina; Marconi, Emanuele; Candigliota, Tiziana; Cubadda, R.
Produzione di birra con farro dicocco "Molise"
2013-01-01 Marconi, Emanuele; Candigliota, Tiziana; Messia, Maria Cristina; Falasca, L; Marconi, O; Perretti, G; Fantozzi, P.
Utilizzo di sfarinati d’orzo impoveriti in beta glucani per la produzione di birra
2013-01-01 Candigliota, Tiziana; Messia, Maria Cristina; Marconi, O; Moretti, E; Trivisonno, Mc; Perretti, G; Fantozzi, P; Marconi, Emanuele
HR-MAS NMR metabolic profiling, furosine and (E)-10-Hydroxy-2-decenoic acid for qualitative and geographical discrimination of royal jelly
2013-01-01 Messia, Maria Cristina; Sobolev, Ap; Gomez Caravaca, Am; Lamanna, R; D'Amico, I; Caboni, Mf; Marconi, Emanuele; Mannina, L.
Genetics and breeding for the improvement of nutritional and technological quality of wheat by natural enrichment in arabinoxylans and beta-glucans
2013-01-01 Messia, Maria Cristina; Candigliota, T.; Trivisonno, M. C.; Marconi, Emanuele
IMPIEGO DI ATMOSFERE PROTETTIVE PER IL PROLUNGAMENTO DELLA SHELF-LIFE DI PRODOTTI LATTIERO-CASEARI FRESCHI
2014-01-01 Reale, A.; DI RENZO, T.; Preziuso, M.; Ialicicco, M.; Sacco, E.; Storti, V.; Lopez, Francesco; Messia, Maria Cristina; Coppola, Raffaele
Effects of pre-fermented wheat bran on dough and bread characteristics
2016-01-01 Messia, Maria Cristina; Reale, Anna; Maiuro, Lucia; Candigliota, Tiziana; Sorrentino, Elena; Marconi, Emanuele
Kinetics of carotenoids degradation and furosine formation in dried apricots (Prunus armeniaca L.)
2017-01-01 Fratianni, Alessandra; Niro, Serena; Messia, Maria Cristina; Cinquanta, Luciano; Panfili, Gianfranco; Albanese, D.; Di Matteo, M.
Arabinoxylans and β-glucans assessment in cereals
2017-01-01 Messia, Maria Cristina; Candigliota, Tiziana; DE ARCANGELIS, Elisa; Marconi, Emanuele
Effect of processing on phenolic acids composition and radical scavenging capacity of barley pasta
2017-01-01 DE PAULA, Rosanna; Rabalski, Iwona; Messia, Maria Cristina; Abdel aal, El sayed M.; Marconi, Emanuele
Verso un utilizzo sostenibile della quinoa: Studio dell'attiVità antimicrobica dell'estratto acquoso di scarti
2017-01-01 Tremonte, Patrizio; Succi, Mariantonietta; Messia, Maria Cristina; Coppola, Raffaele; Marconi, Emanuele
Effect of processing on the beta-glucan physicochemical properties in barley and semolina pasta
2017-01-01 DE PAULA, Rosanna; Abdel Aal, El Sayed M.; Messia, Maria Cristina; Rabalski, Iwona; Marconi, Emanuele
Influence of drying temperatures on the quality of pasta formulated with different egg products
2017-01-01 Verardo, Vito; Riciputi, Ylenia; Messia, Maria Cristina; Marconi, Emanuele; Caboni, Maria Fiorenza
Sviluppo di cous cous funzionale a base di orzo
2018-01-01 Oriente, Manuela; Messia, M. C.; Falasca, L.; Angelicola, M.; Marconi, E.
Flavoring Production in Kamut®, Quinoa and Wheat Doughs Fermented by Lactobacillus paracasei, Lactobacillus plantarum and Lactobacillus brevis: a SPME-GC/MS Study
2018-01-01 Di Renzo, T.; Reale, A.; Boscaino, F.; Messia, M. C.
Effect of gaseous ozone treatments on DON, microbial contaminants and technological parameters of wheat and semolina
2018-01-01 Piemontese, L.; Messia, M. C.; Marconi, E.; Falasca, L.; Zivoli, R.; Gambacorta, L.; Perrone, G.; Solfrizzo, M.
Structure analysis of β-glucan in barley and effects of wheat β-glucanase
2019-01-01 De Arcangelis, Elisa; Djurle, Susanne; Andersson, Annica A. M.; Marconi, Emanuele; Messia, Maria Cristina; Andersson, Roger
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Pasta made from non traditional raw materials: technological and nutritional aspects | 1-gen-2012 | Marconi, Emanuele; Messia, Maria Cristina | |
EFFECT OF PARBOILING ON PHYSICAL AND CHEMICAL CHARACTERISTICS AND NON-ENZYMATIC BROWNING OF EMMER (TRITICUM DICOCCON SCHRANK) | 1-gen-2012 | Messia, Maria Cristina; Iafelice, G.; Marconi, Emanuele | |
Innovative and rapid procedure for 4-hydroxyproline determination in meat based foods. | 1-gen-2012 | Messia, Maria Cristina; Marconi, Emanuele | |
Determinazione di amilosio in differenti campioni di mais mediante titolazione amperometrica | 1-gen-2013 | Messia, Maria Cristina; Marconi, Emanuele; Candigliota, Tiziana; Cubadda, R. | |
Produzione di birra con farro dicocco "Molise" | 1-gen-2013 | Marconi, Emanuele; Candigliota, Tiziana; Messia, Maria Cristina; Falasca, L; Marconi, O; Perretti, G; Fantozzi, P. | |
Utilizzo di sfarinati d’orzo impoveriti in beta glucani per la produzione di birra | 1-gen-2013 | Candigliota, Tiziana; Messia, Maria Cristina; Marconi, O; Moretti, E; Trivisonno, Mc; Perretti, G; Fantozzi, P; Marconi, Emanuele | |
HR-MAS NMR metabolic profiling, furosine and (E)-10-Hydroxy-2-decenoic acid for qualitative and geographical discrimination of royal jelly | 1-gen-2013 | Messia, Maria Cristina; Sobolev, Ap; Gomez Caravaca, Am; Lamanna, R; D'Amico, I; Caboni, Mf; Marconi, Emanuele; Mannina, L. | |
Genetics and breeding for the improvement of nutritional and technological quality of wheat by natural enrichment in arabinoxylans and beta-glucans | 1-gen-2013 | Messia, Maria Cristina; Candigliota, T.; Trivisonno, M. C.; Marconi, Emanuele | |
IMPIEGO DI ATMOSFERE PROTETTIVE PER IL PROLUNGAMENTO DELLA SHELF-LIFE DI PRODOTTI LATTIERO-CASEARI FRESCHI | 1-gen-2014 | Reale, A.; DI RENZO, T.; Preziuso, M.; Ialicicco, M.; Sacco, E.; Storti, V.; Lopez, Francesco; Messia, Maria Cristina; Coppola, Raffaele | |
Effects of pre-fermented wheat bran on dough and bread characteristics | 1-gen-2016 | Messia, Maria Cristina; Reale, Anna; Maiuro, Lucia; Candigliota, Tiziana; Sorrentino, Elena; Marconi, Emanuele | |
Kinetics of carotenoids degradation and furosine formation in dried apricots (Prunus armeniaca L.) | 1-gen-2017 | Fratianni, Alessandra; Niro, Serena; Messia, Maria Cristina; Cinquanta, Luciano; Panfili, Gianfranco; Albanese, D.; Di Matteo, M. | |
Arabinoxylans and β-glucans assessment in cereals | 1-gen-2017 | Messia, Maria Cristina; Candigliota, Tiziana; DE ARCANGELIS, Elisa; Marconi, Emanuele | |
Effect of processing on phenolic acids composition and radical scavenging capacity of barley pasta | 1-gen-2017 | DE PAULA, Rosanna; Rabalski, Iwona; Messia, Maria Cristina; Abdel aal, El sayed M.; Marconi, Emanuele | |
Verso un utilizzo sostenibile della quinoa: Studio dell'attiVità antimicrobica dell'estratto acquoso di scarti | 1-gen-2017 | Tremonte, Patrizio; Succi, Mariantonietta; Messia, Maria Cristina; Coppola, Raffaele; Marconi, Emanuele | |
Effect of processing on the beta-glucan physicochemical properties in barley and semolina pasta | 1-gen-2017 | DE PAULA, Rosanna; Abdel Aal, El Sayed M.; Messia, Maria Cristina; Rabalski, Iwona; Marconi, Emanuele | |
Influence of drying temperatures on the quality of pasta formulated with different egg products | 1-gen-2017 | Verardo, Vito; Riciputi, Ylenia; Messia, Maria Cristina; Marconi, Emanuele; Caboni, Maria Fiorenza | |
Sviluppo di cous cous funzionale a base di orzo | 1-gen-2018 | Oriente, Manuela; Messia, M. C.; Falasca, L.; Angelicola, M.; Marconi, E. | |
Flavoring Production in Kamut®, Quinoa and Wheat Doughs Fermented by Lactobacillus paracasei, Lactobacillus plantarum and Lactobacillus brevis: a SPME-GC/MS Study | 1-gen-2018 | Di Renzo, T.; Reale, A.; Boscaino, F.; Messia, M. C. | |
Effect of gaseous ozone treatments on DON, microbial contaminants and technological parameters of wheat and semolina | 1-gen-2018 | Piemontese, L.; Messia, M. C.; Marconi, E.; Falasca, L.; Zivoli, R.; Gambacorta, L.; Perrone, G.; Solfrizzo, M. | |
Structure analysis of β-glucan in barley and effects of wheat β-glucanase | 1-gen-2019 | De Arcangelis, Elisa; Djurle, Susanne; Andersson, Annica A. M.; Marconi, Emanuele; Messia, Maria Cristina; Andersson, Roger |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile