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La qualità microbiologica nella produzione di pizze
2001-01-01 Reale, Anna; Torelli, Michele; Romano, Cristina; Sorrentino, Elena; Grazia, Luigi; Coppola, Raffaele
La soppressata molisana: caratteristiche microbiologiche e tecnologiche
1995-01-01 Coppola, Raffaele; Iorizzo, Massimo; Giagnacovo, Barbara; Sorrentino, A.; Sorrentino, Elena; Corino, Carlo; Grazia, Luigi
Lactic Acid Bacteria in Pharmaceutical Formulations: Presence and Viability of “Healthy Microorganisms”
2014-01-01 Succi, Mariantonietta; Sorrentino, Elena; Di Renzo, T; Tremonte, Patrizio; Reale, A; Tipaldi, L; Pannella, G; Russo, A; Coppola, Raffaele
Lactobacillus plantarum 29 inhibits Penicillium spp. involved in the spoilage of black truffles (Tuber aestivum)
2013-01-01 Sorrentino, Elena; Reale, A; Tremonte, Patrizio; Maiuro, Lucia; Succi, Mariantonietta; Tipaldi, Luca; Di Renzo, T; Pannella, G; Coppola, Raffaele
Lactobacillus rhamnosus as additive for maize and sorghum ensiling
2007-01-01 Salimei, Elisabetta; Capilongo, Valeria; Simoni, A; Peiretti, Pg; Maglieri, C; Romano, Ca; Mannina, L; Coppola, Raffaele; Sorrentino, Elena
Lactobacillus rhamnosus: un potenziale probiotico dal futuro promettente
2005-01-01 Succi, Mariantonietta; Tremonte, Patrizio; Coppola, Raffaele
Laurus nobilis: Composition of essential oil and its biological activities
2017-01-01 Caputo, Lucia; Nazzaro, Filomena; Souza, Lucã©ia Fatima; Aliberti, Luigi; De Martino, Laura; Fratianni, Florinda; Coppola, Raffaele; De Feo, Vincenzo
Low-Fat and High-Quality Fermented Sausages
2020-01-01 Tremonte, Patrizio; Pannella, Gianfranco; Lombardi, Silvia Jane; Iorizzo, Massimo; Vergalito, Franca; Cozzolino, Autilia; Maiuro, Lucia; Succi, Mariantonietta; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele
Microbiological and fermentative properties of baker’s yeast starter used in breadmaking
2013-01-01 Reale, A; Di Renzo, T; Succi, Mariantonietta; Tremonte, Patrizio; Coppola, Raffaele; Sorrentino, Elena
Microbiological characteristics of Parmigiano Reggiano cheese during the cheesemaking and the first months of the ripening
2000-01-01 Coppola, Raffaele; Nanni, M; Iorizzo, Massimo; Sorrentino, A; Sorrentino, Elena; Chiavari, C; Grazia, L.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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La qualità microbiologica nella produzione di pizze | 1-gen-2001 | Reale, Anna; Torelli, Michele; Romano, Cristina; Sorrentino, Elena; Grazia, Luigi; Coppola, Raffaele | |
La soppressata molisana: caratteristiche microbiologiche e tecnologiche | 1-gen-1995 | Coppola, Raffaele; Iorizzo, Massimo; Giagnacovo, Barbara; Sorrentino, A.; Sorrentino, Elena; Corino, Carlo; Grazia, Luigi | |
Lactic Acid Bacteria in Pharmaceutical Formulations: Presence and Viability of “Healthy Microorganisms” | 1-gen-2014 | Succi, Mariantonietta; Sorrentino, Elena; Di Renzo, T; Tremonte, Patrizio; Reale, A; Tipaldi, L; Pannella, G; Russo, A; Coppola, Raffaele | |
Lactobacillus plantarum 29 inhibits Penicillium spp. involved in the spoilage of black truffles (Tuber aestivum) | 1-gen-2013 | Sorrentino, Elena; Reale, A; Tremonte, Patrizio; Maiuro, Lucia; Succi, Mariantonietta; Tipaldi, Luca; Di Renzo, T; Pannella, G; Coppola, Raffaele | |
Lactobacillus rhamnosus as additive for maize and sorghum ensiling | 1-gen-2007 | Salimei, Elisabetta; Capilongo, Valeria; Simoni, A; Peiretti, Pg; Maglieri, C; Romano, Ca; Mannina, L; Coppola, Raffaele; Sorrentino, Elena | |
Lactobacillus rhamnosus: un potenziale probiotico dal futuro promettente | 1-gen-2005 | Succi, Mariantonietta; Tremonte, Patrizio; Coppola, Raffaele | |
Laurus nobilis: Composition of essential oil and its biological activities | 1-gen-2017 | Caputo, Lucia; Nazzaro, Filomena; Souza, Lucã©ia Fatima; Aliberti, Luigi; De Martino, Laura; Fratianni, Florinda; Coppola, Raffaele; De Feo, Vincenzo | |
Low-Fat and High-Quality Fermented Sausages | 1-gen-2020 | Tremonte, Patrizio; Pannella, Gianfranco; Lombardi, Silvia Jane; Iorizzo, Massimo; Vergalito, Franca; Cozzolino, Autilia; Maiuro, Lucia; Succi, Mariantonietta; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele | |
Microbiological and fermentative properties of baker’s yeast starter used in breadmaking | 1-gen-2013 | Reale, A; Di Renzo, T; Succi, Mariantonietta; Tremonte, Patrizio; Coppola, Raffaele; Sorrentino, Elena | |
Microbiological characteristics of Parmigiano Reggiano cheese during the cheesemaking and the first months of the ripening | 1-gen-2000 | Coppola, Raffaele; Nanni, M; Iorizzo, Massimo; Sorrentino, A; Sorrentino, Elena; Chiavari, C; Grazia, L. |
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