CINQUANTA, CLAUDIO
CINQUANTA, CLAUDIO
DIPARTIMENTO AGRICOLTURA, AMBIENTE E ALIMENTI
Mostra
records
Risultati 1 - 2 di 2 (tempo di esecuzione: 0.006 secondi).
Durum wheat milling by-products for the production of pasta with high nutritional and cooking quality
2024-01-01 Cuomo, F.; Cinquanta, C.; Trivisonno, M. C.; Falasca, L.; Miani Greco, M.; Messia, M. C.; Marconi, E.
Vegan and sugar-substituted chocolates: assessing fatty acids, methylxanthines, minerals, volatiles and sensory profiles
2024-01-01 Pollon, M.; Torregrossa, F.; Marconi, E.; Cinquanta, C.; Messia, C.; Malvano, F.; Mazza, F.; Planeta, D.; Corona, O.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Durum wheat milling by-products for the production of pasta with high nutritional and cooking quality | 1-gen-2024 | Cuomo, F.; Cinquanta, C.; Trivisonno, M. C.; Falasca, L.; Miani Greco, M.; Messia, M. C.; Marconi, E. | |
Vegan and sugar-substituted chocolates: assessing fatty acids, methylxanthines, minerals, volatiles and sensory profiles | 1-gen-2024 | Pollon, M.; Torregrossa, F.; Marconi, E.; Cinquanta, C.; Messia, C.; Malvano, F.; Mazza, F.; Planeta, D.; Corona, O. |