PREZIUSO, MARCO

PREZIUSO, MARCO  

DIPARTIMENTO AGRICOLTURA, AMBIENTE E ALIMENTI  

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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Effect of respirative cultures of Lactobacillus casei on model sourdough fermentation 1-gen-2016 Reale, Anna; Di Renzo, Tiziana; Zotta, Teresa; Preziuso, Marco; Boscaino, Floriana; Ianniello, Rocco; Storti, Livia Vanessa; Tremonte, Patrizio; Coppola, Raffaele
Preservation of selected sourdough: comparison of freezing, freeze drying, drying and spray drying techniques 8-mag-2018 Preziuso, Marco
Stabilization of sourdough starter by spray drying technique: New breadmaking perspective 1-gen-2019 Reale, A.; Di Renzo, T.; Preziuso, M.; Panfili, G.; Cipriano, L.; Messia, M. C.
Survey of antibiotic resistance traits in strains of Lactobacillus casei/paracasei/rhamnosus 1-gen-2014 Rossi, Franca; Di Renzo, Tiziana; Preziuso, Marco; Zotta, Teresa; Iacumin, Lucilla; Coppola, Raffaele; Reale, Anna