Sfoglia per Autore
VITAMIN E NUTRITIONAL STATUS AND SERUM LIPID PATTERN IN NORMAL WEANLING RABBITS
1997-01-01 Oriani, G.; Salvatori, Giancarlo; Maiorano, Giuseppe; Belisario, M. A.; Pastinese, A.; Manchisi, Angelo; Pizzuti, G.
Vitamin E Dietary Supplementation for a Maximum Alpha-Tocopherol Concentration in Muscle of Growing-Finishing or Heavy Pigs.
1998-01-01 Corino, C; Oriani, G.; Pastorelli, G.; Pizzuti, G.; Salvatori, Giancarlo
Food Consumption Patterns of Elderly Individuals From a Small Inland Community in Southern Italy.
1998-01-01 Oriani, G.; Salvatori, Giancarlo; Pastinese, A.; Zarrilli, Federica; Pizzuto, F.; Fazio, N.; Pizzuti, G.; Nolfe, G.; Sacchetti, L.
Concentrazioni Plasmatiche e Tissutali di -Tocoferolo nell’Agnello dopo Somministrazioni Intramuscolari di DL--Tocoferil Acetato.
1998-01-01 Salvatori, Giancarlo; Maiorano, Giuseppe; Oriani, G.; Pantaleo, L.; Manchisi, A.
Effetti del DL--Tocoferil Acetato sul Collagene Intramuscolare e Loro Correlazioni con la Concentrazione Plasmatica e Muscolare di -Tocoferolo nell’Agnello.
1998-01-01 Maiorano, Giuseppe; Manchisi, A.; Salvatori, Giancarlo; Oriani, G.; Bellitti, A.; Filetti, Federica
Concentrazione e Solubilità del Collagene Intramuscolare nell’Agnello.
1998-01-01 Maiorano, Giuseppe; Salvatori, Giancarlo; Manchisi, A.; Oriani, G.; Filetti, Federica
Effects of intramuscular injection of α-tocopheryl acetate on fatty acid profile in lamb liver
1999-01-01 Oriani, G; Salvatori, Giancarlo; Maiorano, Giuseppe; Manchisi, Angelo; Brienza, A; Pantaleo, L; DI CATERINA, R; Rotunno, T.
VALUTAZIONE DI UN INTERVENTO DI EDUCAZIONE ALIMENTARE NELLE SCUOLE MATERNE E ELEMENTARI DEL MOLISE
1999-01-01 Oriani, G; Salvatori, Giancarlo; Pizzuto, F; Pastorelli, G; Mazzeo, Alessandra; Trematerra, Pasquale
Effect Of Dietary Vitamin E Supplementation To Finishing Heavy Pigs On Composition And Sensory Properties Of Parma Ham.
1999-01-01 Corino, C.; Oriani, G.; Pastorelli, G.; Pantaleo, L.; Salvatori, Giancarlo; Bellatti, M.; Baldini, P.
Effect of Dietary Vitamin E on the Colour Stability of Rabbit Meat.
1999-01-01 Corino, C.; Oriani, G.; Pastorelli, G.; Pantaleo, L.; Pizzuti, G.; Salvatori, Giancarlo
Vitamin E Supplementation in Rabbit Diet. Effects on Muscular -Tocopherol and Color of Meat.
1999-01-01 Pastorelli, G.; Salvatori, Giancarlo; Pantaleo, L.; Bontempo, V.; Corino, C.
Vitamin E Supplementation in Rabbit Diet. Effects on Muscular and Sieric Oxidation.
1999-01-01 Corino, C.; Pastorelli, G.; Pantaleo, L.; Oriani, G.; Salvatori, Giancarlo
EFFECTS OF INTRAMUSCULAR INJECTION OF alpha-TOCOPHERYL ACETATE ON FATTY ACID PROFILE IN LAMB LIVER
1999-01-01 Oriani, G.; Salvatori, Giancarlo; Maiorano, Giuseppe; Manchisi, A.; Brienza, A.; Pantaleo, L.; DI CATERINA, R.; Rotunno, T.
Facteurs de Variation de la Lipogenese dans les Adipocytes et les Tissus Adipeux Chez le Porc.
1999-01-01 Mourot, J.; Kouba, M.; Salvatori, Giancarlo
Influence of multiple injections of vitamin E on intramuscular collagen and bone characteristics in suckling lambs
1999-01-01 Maiorano, Giuseppe; Manchisi, A.; Salvatori, Giancarlo; Filetti, Federica; Oriani, G.
Effect of Dietary Vitamin E on Parma Ham Composition and Sensory Properties
1999-01-01 Corino, C.; Oriani, G.; Pastorelli, G.; Pantaleo, L.; Salvatori, Giancarlo; Bellatti, M; Baldini, P.
Effects of Intramuscular Injection of a-Tocopheryl Acetate on Fatty Acid Profile in Lamb Liver
1999-01-01 Oriani, G; Salvatori, Giancarlo; Maiorano, Giuseppe; Pantaleo, L; Brienza, A; DI CATERINA, R; Rotunno, T.
Influence of Dietary Vitamin E Supplementation on “Heavy” Pig Carcass Characteristics, Meat Quality, and Vitamin E Status
1999-01-01 Corino, C; Oriani, G; Pantaleo, L; Pastorelli, G; Salvatori, Giancarlo
Influence of Vitamin E Multiple Injections on Intramuscular Collagen and Bone Characteristics in Suckling Lambs
1999-01-01 Maiorano, Giuseppe; Manchisi, A; Salvatori, Giancarlo; Filetti, Federica; Oriani, G.
Effet de la Nature Lipidique des Regimes sur la Composition en Acides Gras du Jambon Chez le Porc Lourd.
2000-01-01 Pantaleo, L.; Mourot, J.; Bontempo, V.; Salvatori, Giancarlo; Pastorelli, G.; Mounier, A.; Corino, C.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
VITAMIN E NUTRITIONAL STATUS AND SERUM LIPID PATTERN IN NORMAL WEANLING RABBITS | 1-gen-1997 | Oriani, G.; Salvatori, Giancarlo; Maiorano, Giuseppe; Belisario, M. A.; Pastinese, A.; Manchisi, Angelo; Pizzuti, G. | |
Vitamin E Dietary Supplementation for a Maximum Alpha-Tocopherol Concentration in Muscle of Growing-Finishing or Heavy Pigs. | 1-gen-1998 | Corino, C; Oriani, G.; Pastorelli, G.; Pizzuti, G.; Salvatori, Giancarlo | |
Food Consumption Patterns of Elderly Individuals From a Small Inland Community in Southern Italy. | 1-gen-1998 | Oriani, G.; Salvatori, Giancarlo; Pastinese, A.; Zarrilli, Federica; Pizzuto, F.; Fazio, N.; Pizzuti, G.; Nolfe, G.; Sacchetti, L. | |
Concentrazioni Plasmatiche e Tissutali di -Tocoferolo nell’Agnello dopo Somministrazioni Intramuscolari di DL--Tocoferil Acetato. | 1-gen-1998 | Salvatori, Giancarlo; Maiorano, Giuseppe; Oriani, G.; Pantaleo, L.; Manchisi, A. | |
Effetti del DL--Tocoferil Acetato sul Collagene Intramuscolare e Loro Correlazioni con la Concentrazione Plasmatica e Muscolare di -Tocoferolo nell’Agnello. | 1-gen-1998 | Maiorano, Giuseppe; Manchisi, A.; Salvatori, Giancarlo; Oriani, G.; Bellitti, A.; Filetti, Federica | |
Concentrazione e Solubilità del Collagene Intramuscolare nell’Agnello. | 1-gen-1998 | Maiorano, Giuseppe; Salvatori, Giancarlo; Manchisi, A.; Oriani, G.; Filetti, Federica | |
Effects of intramuscular injection of α-tocopheryl acetate on fatty acid profile in lamb liver | 1-gen-1999 | Oriani, G; Salvatori, Giancarlo; Maiorano, Giuseppe; Manchisi, Angelo; Brienza, A; Pantaleo, L; DI CATERINA, R; Rotunno, T. | |
VALUTAZIONE DI UN INTERVENTO DI EDUCAZIONE ALIMENTARE NELLE SCUOLE MATERNE E ELEMENTARI DEL MOLISE | 1-gen-1999 | Oriani, G; Salvatori, Giancarlo; Pizzuto, F; Pastorelli, G; Mazzeo, Alessandra; Trematerra, Pasquale | |
Effect Of Dietary Vitamin E Supplementation To Finishing Heavy Pigs On Composition And Sensory Properties Of Parma Ham. | 1-gen-1999 | Corino, C.; Oriani, G.; Pastorelli, G.; Pantaleo, L.; Salvatori, Giancarlo; Bellatti, M.; Baldini, P. | |
Effect of Dietary Vitamin E on the Colour Stability of Rabbit Meat. | 1-gen-1999 | Corino, C.; Oriani, G.; Pastorelli, G.; Pantaleo, L.; Pizzuti, G.; Salvatori, Giancarlo | |
Vitamin E Supplementation in Rabbit Diet. Effects on Muscular -Tocopherol and Color of Meat. | 1-gen-1999 | Pastorelli, G.; Salvatori, Giancarlo; Pantaleo, L.; Bontempo, V.; Corino, C. | |
Vitamin E Supplementation in Rabbit Diet. Effects on Muscular and Sieric Oxidation. | 1-gen-1999 | Corino, C.; Pastorelli, G.; Pantaleo, L.; Oriani, G.; Salvatori, Giancarlo | |
EFFECTS OF INTRAMUSCULAR INJECTION OF alpha-TOCOPHERYL ACETATE ON FATTY ACID PROFILE IN LAMB LIVER | 1-gen-1999 | Oriani, G.; Salvatori, Giancarlo; Maiorano, Giuseppe; Manchisi, A.; Brienza, A.; Pantaleo, L.; DI CATERINA, R.; Rotunno, T. | |
Facteurs de Variation de la Lipogenese dans les Adipocytes et les Tissus Adipeux Chez le Porc. | 1-gen-1999 | Mourot, J.; Kouba, M.; Salvatori, Giancarlo | |
Influence of multiple injections of vitamin E on intramuscular collagen and bone characteristics in suckling lambs | 1-gen-1999 | Maiorano, Giuseppe; Manchisi, A.; Salvatori, Giancarlo; Filetti, Federica; Oriani, G. | |
Effect of Dietary Vitamin E on Parma Ham Composition and Sensory Properties | 1-gen-1999 | Corino, C.; Oriani, G.; Pastorelli, G.; Pantaleo, L.; Salvatori, Giancarlo; Bellatti, M; Baldini, P. | |
Effects of Intramuscular Injection of a-Tocopheryl Acetate on Fatty Acid Profile in Lamb Liver | 1-gen-1999 | Oriani, G; Salvatori, Giancarlo; Maiorano, Giuseppe; Pantaleo, L; Brienza, A; DI CATERINA, R; Rotunno, T. | |
Influence of Dietary Vitamin E Supplementation on “Heavy” Pig Carcass Characteristics, Meat Quality, and Vitamin E Status | 1-gen-1999 | Corino, C; Oriani, G; Pantaleo, L; Pastorelli, G; Salvatori, Giancarlo | |
Influence of Vitamin E Multiple Injections on Intramuscular Collagen and Bone Characteristics in Suckling Lambs | 1-gen-1999 | Maiorano, Giuseppe; Manchisi, A; Salvatori, Giancarlo; Filetti, Federica; Oriani, G. | |
Effet de la Nature Lipidique des Regimes sur la Composition en Acides Gras du Jambon Chez le Porc Lourd. | 1-gen-2000 | Pantaleo, L.; Mourot, J.; Bontempo, V.; Salvatori, Giancarlo; Pastorelli, G.; Mounier, A.; Corino, C. |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile