Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 5 di 5
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Detection of different microenvironments and Lactobacillus sakei biotypes in Ventricina, a traditional fermented sausage from central Italy 1-gen-2017 Tremonte, Patrizio; Sorrentino, Elena; Pannella, Gianfranco; Tipaldi, Luca; Sturchio, Marina; Masucci, A.; Maiuro, Lucia; Coppola, Raffaele; Succi, Mariantonietta
Antimicrobial activity of Lactobacillus plantarum strains isolated from different environments: A preliminary study 1-gen-2017 Tremonte, Patrizio; Pannella, Gianfranco; Succi, Mariantonietta; Tipaldi, Luca; Sturchio, Marina; Coppola, Raffaele; Luongo, D.; Sorrentino, Elena
Biotechnological strategies to improve safety and quality in food products 9-giu-2017 Sturchio, Marina
Antimicrobial activity of gallic acid against food-related Pseudomonas strains and its use as biocontrol tool to improve the shelf life of fresh black truffles 1-gen-2018 Sorrentino, Elena; Succi, Mariantonietta; Tipaldi, Luca; Pannella, Gianfranco; Maiuro, Lucia; Sturchio, Marina; Coppola, Raffaele; Tremonte, Patrizio
Detection of antilisterial activity of 3-Phenyllactic acid using Listeria innocua as a model 1-gen-2018 Sorrentino, Elena; Tremonte, Patrizio; Succi, Mariantonietta; Iorizzo, Massimo; Pannella, Gianfranco; Lombardi, Silvia Jane; Sturchio, Marina; Coppola, Raffaele
Mostrati risultati da 1 a 5 di 5
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile