Sfoglia per Rivista  FOOD CONTROL

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 1 a 6 di 6
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Aspects related to decision support tools and Integrated Pest Management in food chains 1-gen-2013 Trematerra, Pasquale
Cultivar and geographical origin authentication of Italian extra virgin olive oil using front-face fluorescence spectroscopy and chemometrics 1-gen-2021 Al Riza, D. F.; Kondo, N.; Rotich, V. K.; Perone, C.; Giametta, F.
The monitoring of semolina contamination by insect fragments using the light filth method in a Italian mill 1-gen-2011 Trematerra, Pasquale; Stejskal, V; Huber, J.
Potential of front face fluorescence spectroscopy and fluorescence imaging in discriminating adulterated extra-virgin olive oil with virgin olive oil 1-gen-2021 Abamba Omwange, Ken; Al Riza, Dimas Firmanda; Saito, Yoshito; Suzuki, Tetsuhito; Ogawa, Yuichi; Shiraga, Keiichiro; Giametta, Ferruccio; Kondo, Naoshi
Rapid gas-chromatographic method for the determination of diacetyl in milk, fermented milk and butter 1-gen-2008 Macciola, Vincenzo; Candela, Giulia; DE LEONARDIS, Antonella
Tocopherol and tocotrienol analysis as a tool to discriminate different fat ingredients in bakery products 1-gen-2015 Mignogna, R; Fratianni, A; Niro, S; Panfili, Gianfranco
Mostrati risultati da 1 a 6 di 6
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile