Sfoglia per Rivista  FOOD ANALYTICAL METHODS

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 1 a 5 di 5
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Analytical Method Validation for Determining Organophosphorus Pesticides in Baby Foods by a Modified Liquid–Liquid Microextraction Method and Gas Chromatography–Ion Trap/Mass Spectrometry Analysis 1-gen-2019 Notardonato, I; Russo, Mv; Vitali, M; Protano, C; Avino, P
Development of an ELISA Reverse-Based Assay to Assess the Presence of Mycotoxins in Cereal Flour 1-gen-2011 Folloni, S; Bellocchi, G; Kagkli, Dm; Pastor Benito, S; Aguilera, M; Mazzeo, Alessandra; Querci, M; Van den Eede, G; Ermolli, M.
PAH Residues in Honey by Ultrasound-Vortex-Assisted Liquid-Liquid Micro-Extraction Followed by GC-FID/IT-MS 1-gen-2017 Russo, Mario Vincenzo; Avino, Pasquale; Notardonato, Ivan
Phthalates and Bisphenol-A Determination and Release from Different Beverage Plastic Containers by Dispersive Liquid-Liquid Microextraction and GC-IT/MS Analysis 1-gen-2019 Notardonato, I.; Protano, C.; Vitali, M.; Avino, P.
Rapid and Reliable Method for Analyzing Acaricides in Honey-Based Products 1-gen-2016 Notardonato, Ivan; Avino, Pasquale; Cinelli, Giuseppe; Russo, Mario Vincenzo
Mostrati risultati da 1 a 5 di 5
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile