RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
A multiple strain starter for water-buffalo Mozzarella cheese manufacture
1989-01-01 Parente, E.; Villani, F.; Coppola, Raffaele; Coppola, S.
A novel functional probiotic product containing phenolics and anthocyanins
2010-01-01 Fratianni, Florinda; Coppola, Raffaele; Sada, Alfonso; Mendiola, Jose; Ibañez, Elena; Nazzaro, Filomena
A proteomic study of “Coppa Piacentina”: A typical Italian dry-cured Salami
2023-01-01 Rutigliano, M.; Loizzo, P.; Spadaccino, G.; Trani, A.; Tremonte, P.; Coppola, R.; Dilucia, F.; Di Luccia, A.; la Gatta, B.
Ability of synbiotic encapsulated Saccharomyces cerevisiae boulardii to grow in berry juice and to survive under simulated gastrointestinal conditions
2014-01-01 Fratianni, F; Cardinale, F; Russo, I; Iuliano, C; Tremonte, Patrizio; Coppola, Raffaele; Nazzaro, F.
Alginate-assisted lemongrass (Cymbopogon nardus) essential oil dispersions for antifungal activity
2021-01-01 Cofelice, M.; Cinelli, G.; Lopez, F.; Di Renzo, T.; Coppola, R.; Reale, A.
Alpha-amylase, α-glucosidase and lipase inhibiting activities of polyphenol-rich extracts from six common bean cultivars of Southern Italy, before and after cooking
2018-01-01 Ombra, M. N.; D'Acierno, A.; Nazzaro, F.; Spigno, P.; Riccardi, R.; Zaccardelli, M.; Pane, C.; Coppola, R.; Fratianni, F.
Analisi digitale dell’immagine di pani prodotti con differenti starter microbici e tecnologie di cottura
2003-01-01 Reale, A.; Coppola, Raffaele; Cipriano, L.; Dacierno, A.; Sorrentino, A.; Addeo, F.
Antagonistic Activity against Ascosphaera apis and Functional Properties of Lactobacillus kunkeei Strains
2020-01-01 Iorizzo, Massimo; Lombardi, Silvia Jane; Ganassi, Sonia; Testa, Bruno; Ianiro, Mario; Letizia, Francesco; Succi, Mariantonietta; Tremonte, Patrizio; Vergalito, Franca; Cozzolino, Autilia; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele; Petrarca, Sonia; Mancini, Massimo; Cristofaro, Antonio De
Antibiotic susceptibility of Lactobacillus rhamnosus strains isolated from Parmigiano Reggiano cheese
2005-01-01 Coppola, Raffaele; Succi, Mariantonietta; Tremonte, Patrizio; Reale, A; Salzano, G; Sorrentino, Elena
Antimicrobial activity against paenibacillus larvae and functional properties of lactiplantibacillus plantarum strains: Potential benefits for honeybee health
2020-01-01 Iorizzo, M.; Testa, B.; Lombardi, S. J.; Ganassi, S.; Ianiro, M.; Letizia, F.; Succi, M.; Tremonte, P.; Vergalito, F.; Cozzolino, A.; Sorrentino, E.; Coppola, R.; Petrarca, S.; Mancini, M.; De Cristofaro, A.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
A multiple strain starter for water-buffalo Mozzarella cheese manufacture | 1-gen-1989 | Parente, E.; Villani, F.; Coppola, Raffaele; Coppola, S. | |
A novel functional probiotic product containing phenolics and anthocyanins | 1-gen-2010 | Fratianni, Florinda; Coppola, Raffaele; Sada, Alfonso; Mendiola, Jose; Ibañez, Elena; Nazzaro, Filomena | |
A proteomic study of “Coppa Piacentina”: A typical Italian dry-cured Salami | 1-gen-2023 | Rutigliano, M.; Loizzo, P.; Spadaccino, G.; Trani, A.; Tremonte, P.; Coppola, R.; Dilucia, F.; Di Luccia, A.; la Gatta, B. | |
Ability of synbiotic encapsulated Saccharomyces cerevisiae boulardii to grow in berry juice and to survive under simulated gastrointestinal conditions | 1-gen-2014 | Fratianni, F; Cardinale, F; Russo, I; Iuliano, C; Tremonte, Patrizio; Coppola, Raffaele; Nazzaro, F. | |
Alginate-assisted lemongrass (Cymbopogon nardus) essential oil dispersions for antifungal activity | 1-gen-2021 | Cofelice, M.; Cinelli, G.; Lopez, F.; Di Renzo, T.; Coppola, R.; Reale, A. | |
Alpha-amylase, α-glucosidase and lipase inhibiting activities of polyphenol-rich extracts from six common bean cultivars of Southern Italy, before and after cooking | 1-gen-2018 | Ombra, M. N.; D'Acierno, A.; Nazzaro, F.; Spigno, P.; Riccardi, R.; Zaccardelli, M.; Pane, C.; Coppola, R.; Fratianni, F. | |
Analisi digitale dell’immagine di pani prodotti con differenti starter microbici e tecnologie di cottura | 1-gen-2003 | Reale, A.; Coppola, Raffaele; Cipriano, L.; Dacierno, A.; Sorrentino, A.; Addeo, F. | |
Antagonistic Activity against Ascosphaera apis and Functional Properties of Lactobacillus kunkeei Strains | 1-gen-2020 | Iorizzo, Massimo; Lombardi, Silvia Jane; Ganassi, Sonia; Testa, Bruno; Ianiro, Mario; Letizia, Francesco; Succi, Mariantonietta; Tremonte, Patrizio; Vergalito, Franca; Cozzolino, Autilia; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele; Petrarca, Sonia; Mancini, Massimo; Cristofaro, Antonio De | |
Antibiotic susceptibility of Lactobacillus rhamnosus strains isolated from Parmigiano Reggiano cheese | 1-gen-2005 | Coppola, Raffaele; Succi, Mariantonietta; Tremonte, Patrizio; Reale, A; Salzano, G; Sorrentino, Elena | |
Antimicrobial activity against paenibacillus larvae and functional properties of lactiplantibacillus plantarum strains: Potential benefits for honeybee health | 1-gen-2020 | Iorizzo, M.; Testa, B.; Lombardi, S. J.; Ganassi, S.; Ianiro, M.; Letizia, F.; Succi, M.; Tremonte, P.; Vergalito, F.; Cozzolino, A.; Sorrentino, E.; Coppola, R.; Petrarca, S.; Mancini, M.; De Cristofaro, A. |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 1 Contributo su Rivista 169
- 1 Contributo su Rivista::1.1 Articolo in rivista 166
- 1 Contributo su Rivista::1.5 Abstract in rivista 3
Data di pubblicazione
- 2020 - 2023 28
- 2010 - 2019 80
- 2000 - 2009 45
- 1990 - 1999 15
- 1989 - 1989 1
Rivista
- INDUSTRIE ALIMENTARI 18
- FOOD CHEMISTRY 6
- FOOD MICROBIOLOGY 6
- JOURNAL OF DAIRY SCIENCE 6
- MICROORGANISMS 6
- ANNALS OF MICROBIOLOGY 5
- FRONTIERS IN MICROBIOLOGY 5
- JOURNAL OF FOOD SCIENCE 5
- LAIT 5
- LEBENSMITTEL-WISSENSCHAFT + TECHNOLOGIE 5
Keyword
- Food Science 23
- Polyphenols 9
- Applied Microbiology and Biotechnology 6
- biofilm 6
- Microbiology 6
- Nutrition and Dietetics 6
- Antimicrobial activity 5
- Probiotic 5
- Probiotics 5
- Antimicrobial 4
Lingua
- eng 116
- ita 26
- fre 1
Accesso al fulltext
- no fulltext 165
- open 2
- reserved 2
Appartenenza
- DIPARTIMENTO AGRICOLTURA, AMBIENTE E ALIMENTI 169
- DIPARTIMENTO DI BIOSCIENZE E TERRITORIO 2
- DIPARTIMENTO DI MEDICINA E DI SCIENZE DELLA SALUTE 7