RicercaInizia una nuova ricerca

NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.

cerca in
Risultati 1 - 10 di 124 (tempo di esecuzione: 0.089 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A chemometric approach to determine the phenolic compounds in different barley samples by two different stationary phases: A comparison between C18 and pentafluorophenyl core shell columns 1-gen-2014 Gomez-Caravaca, Am; Verardo, V; Berardinelli, A; Marconi, E; Caboni, Mf
A maltose biosensor for determining gelatinized starch in processed cereal foods 1-gen-2004 Marconi, Emanuele; Messia, Maria Cristina; Palleschi, G; Cubadda, R.
A new enzymatic spectrophotometric assay for the determination of lactulose in milk 1-gen-2000 Amine, A.; Moscone, D.; Bernardo, R. A.; Marconi, Emanuele; Palleschi, G.
A study on acetification process to produce olive vinegar from oil mill wastewaters 1-gen-2019 De Leonardis, A.; Masino, F.; Macciola, V.; Montevecchi, G.; Antonelli, A.; Marconi, E.
Aflatoxin M1 determination in raw milk using a flow-injection immunoassay system 1-gen-2004 Badea, M; Micheli, L; Messia, Maria Cristina; Candigliota, T; Marconi, Emanuele; Mottram, T; Velasco Garcia, M; Moscone, D; Palleschi, G.
Air classification as a useful technology to obtain phenolics-enriched buckwheat flour fractions 1-gen-2021 Martin-Garcia, B.; Verardo, V.; Diaz de Cerio, E.; Razola-Diaz, M. D. C.; Messia, M. C.; Marconi, E.; Gomez-Caravaca, A. M.
Air classification of barley flours to produce phenolic enriched ingredients: Comparative study among MEKC-UV, RP-HPLC-DAD-MS and spectrophotometric determinations 1-gen-2011 Verardo, V; Gomez Caravaca, Am; Marconi, Emanuele; Caboni, Mf
Analyisis of fatty acid steryl esters in tetraploid and hexaploid wheats: identification and comparison between chromatographic methods 1-gen-2005 Caboni, M. F.; Iafelice, G; Pelillo, M; Marconi, Emanuele
Analysis of oligomer proanthocyanidins in different barley genotypes using high-performance liquid chromatography-fluorescence detection-mass spectrometry and near-infrared methodologies 1-gen-2015 Verardo, Vito; Cevoli, Chiara; Pasini, Federica; Gómez Caravaca, Ana María; Marconi, Emanuele; Fabbri, Angelo; Caboni, Maria Fiorenza
Antioxidant Effect of Vitamins in Olive Oil Emulsion 1-gen-2020 Cuomo, F; Cinelli, G; Chirascu, C; Marconi, E; Lopez, F
Risultati 1 - 10 di 124 (tempo di esecuzione: 0.089 secondi).
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile

Aggiungere filtri:  
Aggiungi
Opzioni
Scopri
Tipologia
  • 1 Contributo su Rivista 124
  • 1 Contributo su Rivista::1.1 Articolo in rivista 124
Autore
  • MESSIA, Maria Cristina 58
  • CUOMO, Francesca 13
  • PANFILI, Gianfranco 13
  • DE ARCANGELIS, ELISA 12
  • TRIVISONNO, Maria Carmela 8
  • ANGELICOLA, Martina 7
  • LOPEZ, Francesco 7
  • FALASCA, Luisa 6
  • CANDIGLIOTA, Tiziana 4
  • COPPOLA, Raffaele 4
Data di pubblicazione
  • 2020 - 2024 25
  • 2010 - 2019 43
  • 2000 - 2009 39
  • 1991 - 1999 17
Rivista
  • JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY 15
  • JOURNAL OF CEREAL SCIENCE 11
  • FOODS 10
  • FOOD CHEMISTRY 9
  • TECNICA MOLITORIA 9
  • CEREAL CHEMISTRY 6
  • EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 4
  • FOOD RESEARCH INTERNATIONAL 4
  • ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE 4
  • FOOD HYDROCOLLOIDS 3
Keyword
  • Food Science 10
  • Biochemistry 6
  • Air classification 5
  • Barley 5
  • Chemistry (all) 4
  • Industrial and Manufacturing Engineering 3
  • Starch 3
  • barley 2
  • Biotechnology 2
  • biscuits 2
Lingua
  • eng 108
  • ita 11
Accesso al fulltext
  • no fulltext 124
Appartenenza
  • DIPARTIMENTO AGRICOLTURA, AMBIENTE E ALIMENTI 124