TREMONTE, Patrizio

TREMONTE, Patrizio  

DIPARTIMENTO AGRICOLTURA, AMBIENTE E ALIMENTI  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 126 (tempo di esecuzione: 0.032 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A proteomic study of “Coppa Piacentina”: A typical Italian dry-cured Salami 1-gen-2023 Rutigliano, M.; Loizzo, P.; Spadaccino, G.; Trani, A.; Tremonte, P.; Coppola, R.; Dilucia, F.; Di Luccia, A.; la Gatta, B.
Ability of synbiotic encapsulated Saccharomyces cerevisiae boulardii to grow in berry juice and to survive under simulated gastrointestinal conditions 1-gen-2014 Fratianni, F; Cardinale, F; Russo, I; Iuliano, C; Tremonte, Patrizio; Coppola, Raffaele; Nazzaro, F.
Addition of lees from base wine in the production of Bombino sparkling wine 1-gen-2016 La Gatta, Barbara; Picariello, Gianluca; Rutigliano, Mariacinzia; Lopriore, Giuseppe; Petrella, Giovanni; Rusco, Giusy; Tremonte, Patrizio; Di Luccia, Aldo
Allevamenti Tecniche e Tecnologie 1-gen-2007 Coppola, Raffaele; Salimei, E; Maglieri, C; Succi, Mariantonietta; Tremonte, Patrizio
An innovative pre-ripening drying method to improve the quality of pasta filata cheeses 1-gen-2012 Niro, Serena; Fratianni, Alessandra; Mignogna, R; Tremonte, Patrizio; Sorrentino, Elena; Panfili, Gianfranco
Antagonistic Activity against Ascosphaera apis and Functional Properties of Lactobacillus kunkeei Strains 1-gen-2020 Iorizzo, Massimo; Lombardi, Silvia Jane; Ganassi, Sonia; Testa, Bruno; Ianiro, Mario; Letizia, Francesco; Succi, Mariantonietta; Tremonte, Patrizio; Vergalito, Franca; Cozzolino, Autilia; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele; Petrarca, Sonia; Mancini, Massimo; Cristofaro, Antonio De
Antibiotic susceptibility of Lactobacillus rhamnosus strains isolated from Parmigiano Reggiano cheese 1-gen-2005 Coppola, Raffaele; Succi, Mariantonietta; Tremonte, Patrizio; Reale, A; Salzano, G; Sorrentino, Elena
Antimicrobial activity against paenibacillus larvae and functional properties of lactiplantibacillus plantarum strains: Potential benefits for honeybee health 1-gen-2020 Iorizzo, M.; Testa, B.; Lombardi, S. J.; Ganassi, S.; Ianiro, M.; Letizia, F.; Succi, M.; Tremonte, P.; Vergalito, F.; Cozzolino, A.; Sorrentino, E.; Coppola, R.; Petrarca, S.; Mancini, M.; De Cristofaro, A.
Antimicrobial activity of gallic acid against food-related Pseudomonas strains and its use as biocontrol tool to improve the shelf life of fresh black truffles 1-gen-2018 Sorrentino, Elena; Succi, Mariantonietta; Tipaldi, Luca; Pannella, Gianfranco; Maiuro, Lucia; Sturchio, Marina; Coppola, Raffaele; Tremonte, Patrizio
Antimicrobial activity of Lactobacillus plantarum strains isolated from different environments: A preliminary study 1-gen-2017 Tremonte, Patrizio; Pannella, Gianfranco; Succi, Mariantonietta; Tipaldi, Luca; Sturchio, Marina; Coppola, Raffaele; Luongo, D.; Sorrentino, Elena
Antimicrobial activity of phenolic compounds 1-gen-2011 Tipaldi, Luca; Di Renzo, T; Succi, Mariantonietta; Tremonte, P; Reale, A; Pannella, G; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele
Antimicrobial effect of Malpighia punicifolia and extension of water buffalo steak shelf-life 1-gen-2016 Tremonte, Patrizio; Sorrentino, Elena; Succi, Mariantonietta; Tipaldi, Luca; Pannella, Gianfranco; Ibañez, E.; Mendiola, J. A.; Di Renzo, T.; Reale, A.; Coppola, Raffaele
Attività antifungina espressa da batteri lattici isolati da impasti acidi 1-gen-2009 Reale, A; Maiuro, Lucia; Tremonte, Patrizio; Amadoro, C; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele
Bile salt and acid tolerance of Lactobacillus rhamnosus strains isolated from Parmigiano Reggiano cheese 1-gen-2005 Succi, Mariantonietta; Tremonte, Patrizio; Reale, A; Sorrentino, Elena; Grazia, L; Pacifico, S; Coppola, Raffaele
Biochemical and biological characterization of two Brassicaceae after their commercial expiry date 1-gen-2017 Ombra, Maria Neve; Cozzolino, Autilia; Nazzaro, Filomena; D'Acierno, Antonio; Tremonte, Patrizio; Coppola, Raffaele; Fratianni, Florinda
Biochemical Characterization and Antimicrobial and Antifungal Activity of Two Endemic Varieties of Garlic (Allium sativum L.) of the Campania Region, Southern Italy 1-gen-2016 Fratianni, Florinda; Riccardi, Riccardo; Spigno, Patrizia; Ombra, Maria Neve; Cozzolino, Autilia; Tremonte, Patrizio; Coppola, Raffaele; Nazzaro, Filomena
Biodiversity of Lactobacillus plantarum from traditional Italian wines 1-gen-2014 Testa, B; Lombardi, Sj; Tremonte, Patrizio; Succi, Mariantonietta; Tipaldi, L; Pannella, G; Sorrentino, Elena; Iorizzo, Massimo; Coppola, Raffaele
Caratterizzazione microbiologica di un formaggio della tradizione irpina: il pecorino carmasciano 1-gen-2006 Coppola, Raffaele; Succi, Mariantonietta; Pacifico, S; Tremonte, Patrizio; Reale, A; Sorrentino, Elena
Cis-trans retinol isomerisation: Influence of microorganisms during the production of pasta filata cheeses 1-gen-2022 Niro, S; Fratianni, A; Tremonte, P; Lombardi, Sj; Sorrentino, E; Manzi, P; Panfili, G
Concerns and solutions for raw milk from vending machines 1-gen-2019 Pannella, G.; Messia, M. C.; Tremonte, P.; Tipaldi, L.; La Gatta, B.; Lombardi, S. J.; Succi, M.; Marconi, E.; Coppola, R.; Sorrentino, E.