Sfoglia per Titolo  

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 18.940 a 18.959 di 31.708
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Micromorphological evidence of paleoenvironmental changes in Northern Cilento (South Italy) during the Late Quaternary 1-gen-2003 Scarciglia, F.; Terribile, F.; Colombo, Claudio Massimo
Micromorphological leaf traits and molecular data of three sympatric white oak species (Quercus L.) 1-gen-2013 Fortini, Paola; DI MARZIO, Piera; Antonecchia, G; Maiuro, Lucia; Viscosi, V.
Micronde e qualità microbiologica e chimica degli alimenti 1-gen-2002 Capilongo, Valeria; Panfili, Gianfranco
Microorganisms and Cultural Heritage: Bioconservastion as innovative biotechnologies 1-gen-2006 Ranalli, Giancarlo
Microorganisms as contaminants and natural tracers: a 10-year research in some carbonate aquifers (southern Italy) 1-gen-2015 Bucci, A; Petrella, E; Naclerio, Gino; Allocca, V; Celico, F.
Microorganisms occurring during the first stages of "Parmigiano Reggiano" cheese manufacture 1-gen-1995 Coppola, Raffaele; Nanni, M; Iorizzo, Massimo; Sorrentino, A; Sorrentino, Elena; Salzano, G; Grazia, L.
Microplastic contamination in commercial salt: An issue for their sampling and quantification 1-gen-2023 Di Fiore, Cristina; Sammartino, Maria Pia; Giannattasio, Cristina; Avino, Pasquale; Visco, Giovanni
Microplastic fiber content in Mullus barbatus from the Tyrrhenian Sea: preliminary results. 1-gen-2022 Santonicola, Serena; Volgare, Michela; Di Pace, Emilia; Cocca, Mariacristina; Raimo, Gennaro; Colavita, Giampaolo
Microplastics as emerging food contaminants: current detection methods 1-gen-2022 Santonicola, Serena
Microplastics in Fish and Fishery Products and Risks for Human Health: A Review 1-gen-2023 Alberghini, L.; Truant, A.; Santonicola, S.; Colavita, G.; Giaccone, V.
Microrganismi e beni culturali: tra deterioramento e biorisanamento 1-gen-2008 Cappitelli, F; Ranalli, Giancarlo; Zanardini, E.
Microrganismi e sicurezza alimentare 1-gen-2001 Ripabelli, Giancarlo; Sammarco, Michela Lucia
Microrganismi probiotici e inulina per gelato ad alta valenza funzionale 1-gen-2007 Fratianni, A; DI CRISCIO, T; Cinquanta, Luciano; Gammariello, D; Sorrentino, Elena; Panfili, G.
Microrganismi probiotici e inulina per la produzione di gelato ad alta valenza funzionale. 1-gen-2007 Fratianni, A; DI CRISCIO, T; Cinquanta, Luciano; Gammariello, D; Sorrentino, Elena; Panfili, Gianfranco
I microrganismi responsabili delle alterazioni dell'olio di oliva 1-gen-2011 Zullo, B. A.; Ciafardini, Gino
Microrganismi, il loro ruolo nella qualità dell'olio di oliva 1-gen-2012 Ciafardini, Gino; Cioccia, G; Zullo, B. A.
Microrheology of complex fluids using optical tweezers: a comparison with macrorheological measurements 1-gen-2009 Pesce, G; DE LUCA, Ac; Rusciano, G; Fusco, S; Sasso, A
microRNA in Cardiovascular Aging and Age-Related Cardiovascular Diseases 1-gen-2017 de Lucia, Claudio; Komici, Klara; Borghetti, Giulia; Femminella, Grazia Daniela; Bencivenga, Leonardo; Cannavo, Alessandro; Corbi, Graziamaria; Ferrara, Nicola; Houser, Steven R; Koch, Walter J; Rengo, Giuseppe
MicroRNAs (miRNAs) in-volvement in the response of woody root to mechanical stress 1-gen-2012 Rossi, Miriam; Trupiano, Dalila; Rocco, M.; Chiatante, D.; Scippa, Gabriella
MicroRNAs and diabetes mellitus 1-gen-2022 Jankauskas, Stanislovas S.; Gambardella, Jessica; Kansakar, Urna; Wilson, Scott; Mone, Pasquale; Varzideh, Fahimeh; Donkor, Kwame; Eacobacci, Michael; Adebayo, Ayobami; Morelli, Marco; Ferrara, John; Wang, Xujun; Lombardi, Angela; Santulli, Gaetano
Mostrati risultati da 18.940 a 18.959 di 31.708
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile