Sfoglia per Titolo

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 3.478 a 3.497 di 36.386
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Biorestauro: Tecniche innovative di pulitura con microrganismi 1-gen-2006 Ranalli, Giancarlo; Zanardini, E; Cappitelli, F; Sorlini, C.
Biorestauro: Tecniche innovative di pulitura con microrganismi 1-gen-2007 Ranalli, Giancarlo; Zanardini, E; Cappitelli, F; Sorlini, C.
Biorestauro: Tecniche innovative di pulitura con microrganismi 1-gen-2009 Ranalli, Giancarlo
Il Biorisanamento 1-gen-2005 Ranalli, Giancarlo; Sorlini, C.
Biosensori elettrochimici per la valutazione della qualità di pesche e kiwi 1-gen-1997 Esti, M; Messia, Maria Cristina; Bertocchi, P; Moscone, D; Palleschi, G.
Biosensori elettrochimici per la valutazione della qualità di pesche e kiwi 1-gen-1996 Esti, M; Messia, Maria Cristina; Bertocchi, P; Moscone, D; Palleschi, G.
Biosensors and biosensing for analysis of lactate and malate in wines with electrochemical procedures 1-gen-1998 Palleschi, G; Compagnone, D; Volpe, G; Esti, M; Messia, M; LA NOTTE, E
Biosensors for assessing some technological properties of wheat flours and cereal processed foods 1-gen-2003 Marconi, Emanuele; Messia, Maria Cristina; Palleschi, G; Moscone, D; Cubadda, R.
Biosimilar epoetin α is as effective as originator epoetin-α plus liposomal iron (Sideral®), vitamin B12 and folates in patients with refractory anemia: A retrospective real-life approach 1-gen-2015 Giordano, G; Mondello, P; Tambaro, R; Perrotta, N; D'Amico, F; D'Aveta, A; Berardi, G; Carabellese, B; Patriarca, A; Corbi, Graziamaria; Di Marzio, L; Licianci, A; Berardi, D; Lullo L, Di; DI MARCO, Roberto
Biosonde a cellule per l'identificazione dei pericoli chimico-tossicologici negli alimenti 31-mar-2015 -
Biospeckle Analysis and Biofilm Electrostatic Tests, Two Useful Methods in Microbiology 1-gen-2021 Oleandro, Emilia; Grilli, Simonetta; Rega, Romina; Mugnano, Martina; Bianco, Vittorio; Valentino, Marika; Mandracchia, Biagio; Nazzaro, Filomena; Coppola, Raffaele; Ferraro, Pietro
Biostimulant potential of humic acids extracted from an amendment obtained via combination of olive mill wastewaters (OMW) and a pre-treated organic material derived from municipal solid waste (MSW) 1-gen-2018 Palumbo, Giuseppe; Schiavon, Michela; Nardi, Serenella; Ertani, Andrea; Celano, Giuseppe; Colombo, Claudio M.
BIOSYNTHESIS AND SECRETION OF THYROID HORMONES 1-gen-1995 Gentile, Fabrizio; DI LAURO, R; Salvatore, G.
Biosynthesis of Gamma-Aminobutyric Acid (GABA) by Lactiplantibacillus plantarum in Fermented Food Production 1-gen-2024 Iorizzo, Massimo; Paventi, Gianluca; Di Martino, Catello
Biosystematics and ecological approaches to the study of Q. pubescens s.l. in Southern Italy 15-mag-2020 Conte, Antonio Luca
Biotechnological applications in agriculture: A new source of edible oil and production of biofertilizer and antioxidant from its by-products 1-gen-2007 Bera, D; Lahiri, D; DE LEONARDIS, Antonella; De, Kb; Nag, A.
Biotechnological strategies to enhance the quality of plant based ready-to-eat food 8-nov-2024 Mercurio, Ida
Biotechnological strategies to improve safety and quality in food products 9-giu-2017 Sturchio, Marina
Biotechnology applied to Cultural Heritage: biorestoration of fresco using viable bacteria cells and enzymes 1-gen-2005 Ranalli, Giancarlo; Alfano, G.; Belli, C.; Lustrato, Giuseppe; Colombini, M. P.; Bonaduce, I.; Zanardini, E.; Abbruscato, P.; Cappitelli, F.; Sorlini, C.
Biotechnology for the prevention of biological deterioration and the cleaning of Cultural Heritage surfaces 1-gen-2008 Sorlini, C; Cappitelli, F; Ranalli, Giancarlo
Mostrati risultati da 3.478 a 3.497 di 36.386
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile