Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 21 a 28 di 28
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Evaluation of carotenoids and furosine content in air dried carrots and parsnips pre-treated with pulsed electric field (PEF) 1-gen-2019 Fratianni, Alessandra; Niro, Serena; Messia, Maria Cristina; Panfili, Gianfranco; Marra, Francesco; Cinquanta, Luciano
Effect of Pretreatments and Drying Process on Health-Promoting Components of Goji Berries 1-gen-2020 Niro, Serena; Fratianni, Alessandra; Cinquanta, Luciano; Panfili, Gianfranco
Evolution of Carotenoids, Sensory Profiles and Volatile Compounds in Microwave-Dried Fruits of Three Different Loquat Cultivars (Eriobotrya japonica Lindl.) 1-gen-2020 Farina, Vittorio; Cinquanta, Luciano; Vella, Francesco; Niro, Serena; Panfili, Gianfranco; Metallo, Antonio; Cuccurullo, Gennaro; Corona, Onofrio
Bioactive Compounds in Wild Asteraceae Edible Plants Consumed in the Mediterranean Diet 1-gen-2020 Panfili, G.; Niro, S.; Bufano, A.; D'Agostino, A.; Fratianni, A.; Paura, B.; Falasca, L.; Cinquanta, L.
Evolution of carotenoid content, antioxidant activity and volatiles compounds in dried mango fruits (mangifera indica l.) 1-gen-2020 Fratianni, A.; Adiletta, G.; Di Matteo, M.; Panfili, G.; Niro, S.; Gentile, C.; Farina, V.; Cinquanta, L.; Corona, O.
Chemical characterization of ‘Pecorino Di Farindola’ cheese during ripening 1-gen-2021 Niro, Serena; Fratianni, Alessandra; D'Agostino, Annacristina; Notardonato, Ivan; Panfili, Gianfranco
Loss or Gain of Lipophilic Bioactive Compounds in Vegetables after Domestic Cooking? Effect of Steaming and Boiling 1-gen-2021 Fratianni, A.; D'Agostino, A.; Niro, S.; Panfili, G.; Bufano, A.; Paura, B.
Cis-trans retinol isomerisation: Influence of microorganisms during the production of pasta filata cheeses 1-gen-2022 Niro, S; Fratianni, A; Tremonte, P; Lombardi, Sj; Sorrentino, E; Manzi, P; Panfili, G
Mostrati risultati da 21 a 28 di 28
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile