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A multiple strain starter for water-buffalo Mozzarella cheese manufacture 1-gen-1989 Parente, E.; Villani, F.; Coppola, Raffaele; Coppola, S.
Comparison of different starter systems for water-buffalo Mozzarella cheese manufacture 1-gen-1990 Coppola, S.; Villani, F.; Coppola, Raffaele; Parente, E.
Caratteristiche microbiologiche degli ambienti di produzione nell'industria lattiero-casearia 1-gen-1992 Coppola, Raffaele; Villani, F; Sorrentino, Elena; Salzano, G; Dellaglio, F; Sorlini, C.
L'industria lattiero-casearia del Molise: strutture, tecnologie, aspetti qualitativi 1-gen-1992 Coppola, Raffaele; Salzano, G; Capilongo, V; Sorrentino, Elena; Villani, F.
Identification of Listeria monocytogenes in Mozzarella Cheese by Polymerase Chain Reaction employment 1-gen-1993 G., Salzano; Coppola, Raffaele; M. F., Maddonni; Pallotta, Maria Luigia; F. VILLANI E. C., Sorlini
Detection of Listeria monocytogenes in environment and food by means of Polymerase Chain Reaction in technique 1-gen-1993 G., Salzano; Coppola, Raffaele; M. F., Maddonni; Pallotta, Maria Luigia; F. VILLANI E. C., Sorlini
Biodiversità microbica in Soppressata Molisana 1-gen-1995 Salzano, G; Coppola, Raffaele; Sorrentino, Elena; Iorizzo, Massimo; Maddonni, F; Grazia, L.
Identificazione e biotipizzazione di lattobacilli mesofili isolati da Parmigiano Reggiano 1-gen-1995 Coppola, Raffaele; Sorrentino, Elena; Salzano, G; Iorizzo, Massimo; Sorrentino, A; Grazia, L.
Identification of non starter lactic acid bacteria isolated during the ripening of “Parmigiano Reggiano” cheese 1-gen-1995 Coppola, Raffaele; Nanni, M; Iorizzo, Massimo; Sorrentino, A; Sorrentino, Elena; Grazia, L.
La soppressata molisana: caratteristiche microbiologiche e tecnologiche 1-gen-1995 Coppola, Raffaele; Iorizzo, Massimo; Giagnacovo, Barbara; Sorrentino, A.; Sorrentino, Elena; Corino, Carlo; Grazia, Luigi
Microorganisms occurring during the first stages of "Parmigiano Reggiano" cheese manufacture 1-gen-1995 Coppola, Raffaele; Nanni, M; Iorizzo, Massimo; Sorrentino, A; Sorrentino, Elena; Salzano, G; Grazia, L.
INFLUENCE OF DIFFERENT PRODUCTION TECHNOLOGIES ON SHELF-LIFE OF UNRIPENED PASTA FILATA CHEESES OBTAINED FROM PASTEURIZED MILK 1-gen-1995 Coppola, Raffaele; Grazia, L; Rossi, F; Salzano, G; Sorrentino, Elena
Shelf-life of mozzarella cheese samples packaged without liquid and stored at different temperatures 1-gen-1995 Coppola, R; Sorrentino, Elena; Cinquanta, Luciano; Rossi, F; Iorizzo, Massimo; Grazia, L.
Identification of Listeria monocytogenes in food and environment by polymerase chain reaction 1-gen-1995 Salzano, G; Pallotta, M. L.; Maddonni, M. F.; Coppola, Raffaele; Villani, F; Sorlini, C.
Microbiological characterization of sourdough from Molise 1-gen-1995 Iorizzo, Massimo; Coppola, Raffaele; Sorrentino, Elena; Grazia, I.
Artisanal production of Naples-type salami: chemical and microbiological aspects 1-gen-1995 Coppola, Raffaele; Marconi, Emanuele; Rossi, F.; Dellaglio, F.
Evaluation par bioluminescence de la qualité microbiologique du lait pasteurisé 1-gen-1996 Ranalli, Giancarlo; Coppola, Raffaele; Sorrentino, Elena; Dellaglio, F.; Sorlini, C.
Survival after freezing of mesophilic lactobacilli isolated from fermented meat and sourdough 1-gen-1996 Coppola, R; Iorizzo, Massimo; Sorrentino, A; Sorrentino, Elena; Grazia, L.
Enumeration of thermophilic lactic acid bacteria in ripened cheeses produce from raw milk 1-gen-1996 Coppola, Raffaele; Nanni, M; Iorizzo, Massimo; Sorrentino, A; Sorrentino, Elena; Grazia, L.
Influenza delle modalità di confezionamento sulla qualità di formaggi freschi a pasta filata 1-gen-1997 Coppola, Raffaele; Cinquanta, Luciano; Sorrentino, Elena
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