Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 20 di 22
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
The schemes of fertilization in combination with frozen semen as a strategy to increase the genetic variability of native Mediterranean brown (Salmo macrostigma) in Molise region (South Italy) 1-gen-2019 Iaffaldano, N.; Gibertoni, P.; Pilla, F.; Belliggiano, A.; Letizia, F.; Miron, L.; Raimondi, S.; Esposito, S.
Antagonistic Activity against Ascosphaera apis and Functional Properties of Lactobacillus kunkeei Strains 1-gen-2020 Iorizzo, Massimo; Lombardi, Silvia Jane; Ganassi, Sonia; Testa, Bruno; Ianiro, Mario; Letizia, Francesco; Succi, Mariantonietta; Tremonte, Patrizio; Vergalito, Franca; Cozzolino, Autilia; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele; Petrarca, Sonia; Mancini, Massimo; Cristofaro, Antonio De
Effect of exogenous proline on the ethanolic tolerance and malolactic performance of Oenococcus oeni 1-gen-2020 Di Martino, C.; Testa, B.; Letizia, F.; Iorizzo, M.; Lombardi, S. J.; Ianiro, M.; Di Renzo, M.; Strollo, D.; Coppola, R.
Antimicrobial activity against paenibacillus larvae and functional properties of lactiplantibacillus plantarum strains: Potential benefits for honeybee health 1-gen-2020 Iorizzo, M.; Testa, B.; Lombardi, S. J.; Ganassi, S.; Ianiro, M.; Letizia, F.; Succi, M.; Tremonte, P.; Vergalito, F.; Cozzolino, A.; Sorrentino, E.; Coppola, R.; Petrarca, S.; Mancini, M.; De Cristofaro, A.
Environmental sustainability fruit quality and production in mycorrhizal tomato plants without p fertilizing 1-gen-2020 Palumbo, G.; Carfagna, S.; Stoleru, V.; Torino, V.; Romano, P. M.; Letizia, F.; Di Martino, C.
Use of strain Hanseniaspora guilliermondii BF1 for winemaking process of white grapes Vitis vinifera cv Fiano 1-gen-2020 Testa, Bruno; Lombardi, Silvia Jane; Iorizzo, Massimo; Letizia, Francesco; Di Martino, Catello; Di Renzo, Massimo; Strollo, Daniela; Tremonte, Patrizio; Pannella, Gianfranco; Ianiro, Mario; Sorrentino, Elena; Succi, Mariantonietta; Coppola, Raffaele
Potential application of Apilactobacillus kunkeei for human use: Evaluation of probiotic and functional properties 1-gen-2020 Vergalito, F.; Testa, B.; Cozzolino, A.; Letizia, F.; Succi, M.; Lombardi, Silvia Jane; Tremonte, P.; Pannella, G.; Di Marco, R.; Sorrentino, E.; Coppola, R.; Iorizzo, M.
Influence of hanseniaspora uvarum as27 on chemical and sensorial characteristics of aglianico wine 1-gen-2021 Testa, B.; Coppola, F.; Lombardi, S. J.; Iorizzo, M.; Letizia, F.; Di Renzo, M.; Succi, M.; Tremonte, P.
Fast and Reliable Multiresidue Analysis of Aromas in Wine by Means of Gas Chromatography Coupled with Triple Quadrupole Mass Spectrometry 1-gen-2021 Guerriero, Ettore; Iorizzo, Massimo; Cerasa, Marina; Notardonato, Ivan; Testa, Bruno; Letizia, Francesco; Di Fiore, Cristina; Russo, Mario Vincenzo; Avino, Pasquale
Potential for lager beer production from saccharomyces cerevisiae strains isolated from the vineyard environment 1-gen-2021 Iorizzo, M.; Letizia, F.; Albanese, G.; Coppola, F.; Gambuti, A.; Testa, B.; Aversano, R.; Forino, M.; Coppola, R.
Role of yeasts in the brewing process: Tradition and innovation 1-gen-2021 Iorizzo, M.; Coppola, F.; Letizia, F.; Testa, B.; Sorrentino, E.
Presence of lactic acid bacteria in the intestinal tract of the mediterranean trout (Salmo macrostigma) in its natural environment 1-gen-2021 Iorizzo, M.; Albanese, G.; Testa, B.; Ianiro, M.; Letizia, F.; Succi, M.; Tremonte, P.; D'Andrea, M.; Iaffaldano, N.; Coppola, R.
Reduce and Recycle for new croissant, impiego di residui lattiero caseari 1-gen-2022 Tremonte, Patrizio; Caturano, Costantino; Letizia, Francesco; Lombardi, Silvia Jane; Vergalito, Franca; Pannella, Gianfranco; Succi, Mariantonietta; Iorizzo, Massimo; Coppola, Raffaele; Sorrentino, Elena
Impiego del lievito criotollerante Saccharomyces cerevisiae 41CM nella produzione di birra lager. 1-gen-2022 Iorizzo, Massimo; Testa, Bruno; Tremonte, Patrizio; Lombardi, Silvia Jane; Succi, Mariantonietta; Letizia, Francesco; Albanese, Gianluca; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele
Versatility of Saccharomyces cerevisiae 41CM in the Brewery Sector: Use as a Starter for “Ale” and “Lager” Craft Beer Production 1-gen-2022 Testa, B.; Coppola, F.; Letizia, F.; Albanese, G.; Karaulli, J.; Ruci, M.; Pistillo, M.; Germinara, G. S.; Messia, M. C.; Succi, M.; Vergalito, F.; Tremonte, P.; Lombardi, S. J.; Iorizzo, M.
Probiotic Potentiality from Versatile Lactiplantibacillus plantarum Strains as Resource to Enhance Freshwater Fish Health 1-gen-2022 Iorizzo, Massimo; Albanese, Gianluca; Letizia, Francesco; Testa, Bruno; Tremonte, Patrizio; Vergalito, Franca; Lombardi, Silvia Jane; Succi, Mariantonietta; Coppola, Raffaele; Sorrentino, Elena
Functional Properties and Antimicrobial Activity from Lactic Acid Bacteria as Resources to Improve the Health and Welfare of Honey Bees 1-gen-2022 Iorizzo, Massimo; Letizia, Francesco; Ganassi, Sonia; Testa, Bruno; Petrarca, Sonia; Albanese, Gianluca; Di Criscio, Dalila; De Cristofaro, Antonio
Measurement of the Effect of Pulsed Electric Fields on the Inactivation of Wine Yeasts 1-gen-2022 Albanese, Gianluca; Delle Femine, Antonio; Gallo, Daniele; Iodice, Claudio; Iorizzo, Massimo; Landi, Carmine; Letizia, Francesco; Luiso, Mario; Testa, Bruno
Recent Advances in the Biocontrol of Nosemosis in Honey Bees (Apis mellifera L.) 1-gen-2022 Iorizzo, M.; Letizia, F.; Ganassi, S.; Testa, B.; Petrarca, S.; Albanese, G.; Di Criscio, D.; De Cristofaro, A.
In Vitro Assessment of Bio-Functional Properties from Lactiplantibacillus plantarum Strains 1-gen-2022 Letizia, Francesco; Albanese, Gianluca; Testa, Bruno; Vergalito, Franca; Bagnoli, Diletta; Di Martino, Catello; Carillo, Petronia; Verrillo, Lucia; Succi, Mariantonietta; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele; Tremonte, Patrizio; Lombardi, Silvia Jane; Di Marco, Roberto; Iorizzo, Massimo
Mostrati risultati da 1 a 20 di 22
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile