Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 8 di 8
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Contenuto vitaminico in cereali minori gluten free 1-gen-2018 Niro, S.; Fratianni, A.; D'Agostino, A.; Panfili, G.
Gluten-Free Alternative Grains: Nutritional Evaluation and Bioactive Compounds 1-gen-2019 Niro, Serena; D'Agostino, Annacristina; Fratianni, Alessandra; Cinquanta, Luciano; Panfili, Gianfranco
Bioactive Compounds in Wild Asteraceae Edible Plants Consumed in the Mediterranean Diet 1-gen-2020 Panfili, G.; Niro, S.; Bufano, A.; D'Agostino, A.; Fratianni, A.; Paura, B.; Falasca, L.; Cinquanta, L.
Chemical characterization of ‘Pecorino Di Farindola’ cheese during ripening 1-gen-2021 Niro, Serena; Fratianni, Alessandra; D'Agostino, Annacristina; Notardonato, Ivan; Panfili, Gianfranco
Loss or Gain of Lipophilic Bioactive Compounds in Vegetables after Domestic Cooking? Effect of Steaming and Boiling 1-gen-2021 Fratianni, A.; D'Agostino, A.; Niro, S.; Panfili, G.; Bufano, A.; Paura, B.
Influence of Drought Stress on Physiological Responses and Bioactive Compounds in Chicory (Cichorium intybus L.): Opportunity for a Sustainable Agriculture 1-gen-2022 Delfine, Sebastiano; Fratianni, Alessandra; D'Agostino, Annacristina; Panfili, Gianfranco
Evaluation of the influence of technological treatments on bioactive compounds in vegetable foods 26-set-2022 D'Agostino, Annacristina
Development of functional pasta enriched with green leafy vegetables: impact on liposoluble compounds, nutritional, technological and sensorial quality 1-gen-2023 Fratianni, A; Vitone, C; D'Agostino, A; Trivisonno, Mc; Falasca, L; Panfili, G
Mostrati risultati da 1 a 8 di 8
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile