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Attività antibatterica di ceppi di lattococchi isolati da colture naturali in siero
1992-01-01 Coppola, S; Pepe, O; Salzano, G; Sorrentino, Elena; Marino, P; Villani, F.
Caratteristiche microbiologiche degli ambienti di produzione nell'industria lattiero-casearia
1992-01-01 Coppola, Raffaele; Villani, F; Sorrentino, Elena; Salzano, G; Dellaglio, F; Sorlini, C.
Polimorfismo di restrizione in ceppi di Streptococcus thermophilus
1992-01-01 Salzano, G; Moschetti, G; Villani, F; Sorrentino, Elena; Coppola, S.
L'industria lattiero-casearia del Molise: strutture, tecnologie, aspetti qualitativi
1992-01-01 Coppola, Raffaele; Salzano, G; Capilongo, V; Sorrentino, Elena; Villani, F.
CONJUGAL TRANSFER OF PLASMID-BORNE BACTERIOCIN PRODUCTION IN ENTEROCOCCUS-FAECALIS 226-NWC
1992-01-01 Salzano, G; Villani, F; Pepe, O; Sorrentino, Elena; Moschetti, G; Coppola, S.
Genetics of temperate bacteriophages of lysogenic strains of lactococci isolated from natural whey cultures
1993-01-01 Salzano, G; Sorrentino, Elena; Moschetti, G; Villani, F; Pepe, O; Coppola, S.
Bacteriocins produced by lactic acid bacteria isolated from natural whey cultures utilized as starter in water-buffalo Mozzarella cheese manufacture
1993-01-01 Villani, F; Pepe, O; Salzano, G; Moschetti, G; Sorrentino, Elena; Marino, P; Coppola, S.
ENTEROCIN 226NWC, A BACTERIOCIN PRODUCED BY ENTEROCOCCUS-FAECALIS 226, ACTIVE AGAINST LISTERIA-MONOCYTOGENES
1993-01-01 Villani, F; Salzano, G; Sorrentino, Elena; Pepe, O; Marino, P; Coppola, S.
Biodiversità microbica in Soppressata Molisana
1995-01-01 Salzano, G; Coppola, Raffaele; Sorrentino, Elena; Iorizzo, Massimo; Maddonni, F; Grazia, L.
Identificazione e biotipizzazione di lattobacilli mesofili isolati da Parmigiano Reggiano
1995-01-01 Coppola, Raffaele; Sorrentino, Elena; Salzano, G; Iorizzo, Massimo; Sorrentino, A; Grazia, L.
Identification of non starter lactic acid bacteria isolated during the ripening of “Parmigiano Reggiano” cheese
1995-01-01 Coppola, Raffaele; Nanni, M; Iorizzo, Massimo; Sorrentino, A; Sorrentino, Elena; Grazia, L.
La soppressata molisana: caratteristiche microbiologiche e tecnologiche
1995-01-01 Coppola, Raffaele; Iorizzo, Massimo; Giagnacovo, Barbara; Sorrentino, A.; Sorrentino, Elena; Corino, Carlo; Grazia, Luigi
Microorganisms occurring during the first stages of "Parmigiano Reggiano" cheese manufacture
1995-01-01 Coppola, Raffaele; Nanni, M; Iorizzo, Massimo; Sorrentino, A; Sorrentino, Elena; Salzano, G; Grazia, L.
INFLUENCE OF DIFFERENT PRODUCTION TECHNOLOGIES ON SHELF-LIFE OF UNRIPENED PASTA FILATA CHEESES OBTAINED FROM PASTEURIZED MILK
1995-01-01 Coppola, Raffaele; Grazia, L; Rossi, F; Salzano, G; Sorrentino, Elena
Shelf-life of mozzarella cheese samples packaged without liquid and stored at different temperatures
1995-01-01 Coppola, R; Sorrentino, Elena; Cinquanta, Luciano; Rossi, F; Iorizzo, Massimo; Grazia, L.
Microbiological characterization of sourdough from Molise
1995-01-01 Iorizzo, Massimo; Coppola, Raffaele; Sorrentino, Elena; Grazia, I.
Evaluation par bioluminescence de la qualité microbiologique du lait pasteurisé
1996-01-01 Ranalli, Giancarlo; Coppola, Raffaele; Sorrentino, Elena; Dellaglio, F.; Sorlini, C.
Survival after freezing of mesophilic lactobacilli isolated from fermented meat and sourdough
1996-01-01 Coppola, R; Iorizzo, Massimo; Sorrentino, A; Sorrentino, Elena; Grazia, L.
Enumeration of thermophilic lactic acid bacteria in ripened cheeses produce from raw milk
1996-01-01 Coppola, Raffaele; Nanni, M; Iorizzo, Massimo; Sorrentino, A; Sorrentino, Elena; Grazia, L.
Influenza delle modalità di confezionamento sulla qualità di formaggi freschi a pasta filata
1997-01-01 Coppola, Raffaele; Cinquanta, Luciano; Sorrentino, Elena
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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Attività antibatterica di ceppi di lattococchi isolati da colture naturali in siero | 1-gen-1992 | Coppola, S; Pepe, O; Salzano, G; Sorrentino, Elena; Marino, P; Villani, F. | |
Caratteristiche microbiologiche degli ambienti di produzione nell'industria lattiero-casearia | 1-gen-1992 | Coppola, Raffaele; Villani, F; Sorrentino, Elena; Salzano, G; Dellaglio, F; Sorlini, C. | |
Polimorfismo di restrizione in ceppi di Streptococcus thermophilus | 1-gen-1992 | Salzano, G; Moschetti, G; Villani, F; Sorrentino, Elena; Coppola, S. | |
L'industria lattiero-casearia del Molise: strutture, tecnologie, aspetti qualitativi | 1-gen-1992 | Coppola, Raffaele; Salzano, G; Capilongo, V; Sorrentino, Elena; Villani, F. | |
CONJUGAL TRANSFER OF PLASMID-BORNE BACTERIOCIN PRODUCTION IN ENTEROCOCCUS-FAECALIS 226-NWC | 1-gen-1992 | Salzano, G; Villani, F; Pepe, O; Sorrentino, Elena; Moschetti, G; Coppola, S. | |
Genetics of temperate bacteriophages of lysogenic strains of lactococci isolated from natural whey cultures | 1-gen-1993 | Salzano, G; Sorrentino, Elena; Moschetti, G; Villani, F; Pepe, O; Coppola, S. | |
Bacteriocins produced by lactic acid bacteria isolated from natural whey cultures utilized as starter in water-buffalo Mozzarella cheese manufacture | 1-gen-1993 | Villani, F; Pepe, O; Salzano, G; Moschetti, G; Sorrentino, Elena; Marino, P; Coppola, S. | |
ENTEROCIN 226NWC, A BACTERIOCIN PRODUCED BY ENTEROCOCCUS-FAECALIS 226, ACTIVE AGAINST LISTERIA-MONOCYTOGENES | 1-gen-1993 | Villani, F; Salzano, G; Sorrentino, Elena; Pepe, O; Marino, P; Coppola, S. | |
Biodiversità microbica in Soppressata Molisana | 1-gen-1995 | Salzano, G; Coppola, Raffaele; Sorrentino, Elena; Iorizzo, Massimo; Maddonni, F; Grazia, L. | |
Identificazione e biotipizzazione di lattobacilli mesofili isolati da Parmigiano Reggiano | 1-gen-1995 | Coppola, Raffaele; Sorrentino, Elena; Salzano, G; Iorizzo, Massimo; Sorrentino, A; Grazia, L. | |
Identification of non starter lactic acid bacteria isolated during the ripening of “Parmigiano Reggiano” cheese | 1-gen-1995 | Coppola, Raffaele; Nanni, M; Iorizzo, Massimo; Sorrentino, A; Sorrentino, Elena; Grazia, L. | |
La soppressata molisana: caratteristiche microbiologiche e tecnologiche | 1-gen-1995 | Coppola, Raffaele; Iorizzo, Massimo; Giagnacovo, Barbara; Sorrentino, A.; Sorrentino, Elena; Corino, Carlo; Grazia, Luigi | |
Microorganisms occurring during the first stages of "Parmigiano Reggiano" cheese manufacture | 1-gen-1995 | Coppola, Raffaele; Nanni, M; Iorizzo, Massimo; Sorrentino, A; Sorrentino, Elena; Salzano, G; Grazia, L. | |
INFLUENCE OF DIFFERENT PRODUCTION TECHNOLOGIES ON SHELF-LIFE OF UNRIPENED PASTA FILATA CHEESES OBTAINED FROM PASTEURIZED MILK | 1-gen-1995 | Coppola, Raffaele; Grazia, L; Rossi, F; Salzano, G; Sorrentino, Elena | |
Shelf-life of mozzarella cheese samples packaged without liquid and stored at different temperatures | 1-gen-1995 | Coppola, R; Sorrentino, Elena; Cinquanta, Luciano; Rossi, F; Iorizzo, Massimo; Grazia, L. | |
Microbiological characterization of sourdough from Molise | 1-gen-1995 | Iorizzo, Massimo; Coppola, Raffaele; Sorrentino, Elena; Grazia, I. | |
Evaluation par bioluminescence de la qualité microbiologique du lait pasteurisé | 1-gen-1996 | Ranalli, Giancarlo; Coppola, Raffaele; Sorrentino, Elena; Dellaglio, F.; Sorlini, C. | |
Survival after freezing of mesophilic lactobacilli isolated from fermented meat and sourdough | 1-gen-1996 | Coppola, R; Iorizzo, Massimo; Sorrentino, A; Sorrentino, Elena; Grazia, L. | |
Enumeration of thermophilic lactic acid bacteria in ripened cheeses produce from raw milk | 1-gen-1996 | Coppola, Raffaele; Nanni, M; Iorizzo, Massimo; Sorrentino, A; Sorrentino, Elena; Grazia, L. | |
Influenza delle modalità di confezionamento sulla qualità di formaggi freschi a pasta filata | 1-gen-1997 | Coppola, Raffaele; Cinquanta, Luciano; Sorrentino, Elena |
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