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Attività antibatterica di ceppi di lattococchi isolati da colture naturali in siero 1-gen-1992 Coppola, S; Pepe, O; Salzano, G; Sorrentino, Elena; Marino, P; Villani, F.
Caratteristiche microbiologiche degli ambienti di produzione nell'industria lattiero-casearia 1-gen-1992 Coppola, Raffaele; Villani, F; Sorrentino, Elena; Salzano, G; Dellaglio, F; Sorlini, C.
Polimorfismo di restrizione in ceppi di Streptococcus thermophilus 1-gen-1992 Salzano, G; Moschetti, G; Villani, F; Sorrentino, Elena; Coppola, S.
L'industria lattiero-casearia del Molise: strutture, tecnologie, aspetti qualitativi 1-gen-1992 Coppola, Raffaele; Salzano, G; Capilongo, V; Sorrentino, Elena; Villani, F.
CONJUGAL TRANSFER OF PLASMID-BORNE BACTERIOCIN PRODUCTION IN ENTEROCOCCUS-FAECALIS 226-NWC 1-gen-1992 Salzano, G; Villani, F; Pepe, O; Sorrentino, Elena; Moschetti, G; Coppola, S.
Genetics of temperate bacteriophages of lysogenic strains of lactococci isolated from natural whey cultures 1-gen-1993 Salzano, G; Sorrentino, Elena; Moschetti, G; Villani, F; Pepe, O; Coppola, S.
Bacteriocins produced by lactic acid bacteria isolated from natural whey cultures utilized as starter in water-buffalo Mozzarella cheese manufacture 1-gen-1993 Villani, F; Pepe, O; Salzano, G; Moschetti, G; Sorrentino, Elena; Marino, P; Coppola, S.
ENTEROCIN 226NWC, A BACTERIOCIN PRODUCED BY ENTEROCOCCUS-FAECALIS 226, ACTIVE AGAINST LISTERIA-MONOCYTOGENES 1-gen-1993 Villani, F; Salzano, G; Sorrentino, Elena; Pepe, O; Marino, P; Coppola, S.
Biodiversità microbica in Soppressata Molisana 1-gen-1995 Salzano, G; Coppola, Raffaele; Sorrentino, Elena; Iorizzo, Massimo; Maddonni, F; Grazia, L.
Identificazione e biotipizzazione di lattobacilli mesofili isolati da Parmigiano Reggiano 1-gen-1995 Coppola, Raffaele; Sorrentino, Elena; Salzano, G; Iorizzo, Massimo; Sorrentino, A; Grazia, L.
Identification of non starter lactic acid bacteria isolated during the ripening of “Parmigiano Reggiano” cheese 1-gen-1995 Coppola, Raffaele; Nanni, M; Iorizzo, Massimo; Sorrentino, A; Sorrentino, Elena; Grazia, L.
La soppressata molisana: caratteristiche microbiologiche e tecnologiche 1-gen-1995 Coppola, Raffaele; Iorizzo, Massimo; Giagnacovo, Barbara; Sorrentino, A.; Sorrentino, Elena; Corino, Carlo; Grazia, Luigi
Microorganisms occurring during the first stages of "Parmigiano Reggiano" cheese manufacture 1-gen-1995 Coppola, Raffaele; Nanni, M; Iorizzo, Massimo; Sorrentino, A; Sorrentino, Elena; Salzano, G; Grazia, L.
INFLUENCE OF DIFFERENT PRODUCTION TECHNOLOGIES ON SHELF-LIFE OF UNRIPENED PASTA FILATA CHEESES OBTAINED FROM PASTEURIZED MILK 1-gen-1995 Coppola, Raffaele; Grazia, L; Rossi, F; Salzano, G; Sorrentino, Elena
Shelf-life of mozzarella cheese samples packaged without liquid and stored at different temperatures 1-gen-1995 Coppola, R; Sorrentino, Elena; Cinquanta, Luciano; Rossi, F; Iorizzo, Massimo; Grazia, L.
Microbiological characterization of sourdough from Molise 1-gen-1995 Iorizzo, Massimo; Coppola, Raffaele; Sorrentino, Elena; Grazia, I.
Evaluation par bioluminescence de la qualité microbiologique du lait pasteurisé 1-gen-1996 Ranalli, Giancarlo; Coppola, Raffaele; Sorrentino, Elena; Dellaglio, F.; Sorlini, C.
Survival after freezing of mesophilic lactobacilli isolated from fermented meat and sourdough 1-gen-1996 Coppola, R; Iorizzo, Massimo; Sorrentino, A; Sorrentino, Elena; Grazia, L.
Enumeration of thermophilic lactic acid bacteria in ripened cheeses produce from raw milk 1-gen-1996 Coppola, Raffaele; Nanni, M; Iorizzo, Massimo; Sorrentino, A; Sorrentino, Elena; Grazia, L.
Influenza delle modalità di confezionamento sulla qualità di formaggi freschi a pasta filata 1-gen-1997 Coppola, Raffaele; Cinquanta, Luciano; Sorrentino, Elena
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