Sfoglia per Autore
Valutazione delle diverse forme di luteina in campioni cerealicoli
2011-01-01 Mignogna, R; Fratianni, Alessandra; Niro, Serena; Panfili, Gianfranco
Contenuto vitaminico in pseudo cereali
2011-01-01 Mignogna, R; Fratianni, Alessandra; Niro, Serena; Panfili, Gianfranco
Innovazione di processo e di prodotto in formaggi a pasta filata
2011-01-18 Niro, Serena
Profilo amminoacidico in formaggi a pasta filata prodotti da latte misto
2012-01-01 Niro, Serena; Fratianni, Alessandra; Salimei, Elisabetta; Cinquanta, Luciano; Panfili, Gianfranco
An innovative pre-ripening drying method to improve the quality of pasta filata cheeses
2012-01-01 Niro, Serena; Fratianni, Alessandra; Mignogna, R; Tremonte, Patrizio; Sorrentino, Elena; Panfili, Gianfranco
Valutazione del contenuto in composti bioattivi in prodotti da forno in commercio
2013-01-01 Mignogna, R; Niro, Serena; Fratianni, A; Panfili, Gianfranco
Effetti dei trattamenti tecnologici sul contenuto di vitamine del grano saraceno e dei prodotti derivati
2013-01-01 Mignogna, R; Fratianni, A; Niro, Serena; Panfili, Gianfranco; Marconi, Emanuele
Production of functional Ricotta Cheese
2013-01-01 Niro, Serena; Succi, Mariantonietta; Fratianni, Alessandra; Cinquanta, Luciano; Tremonte, Patrizio; Sorrentino, Elena; Panfili, Gianfranco
Determination of Lutein from Fruit and Vegetables Through an Alkaline Hydrolysis Extraction Method and HPLC Analysis
2015-01-01 Fratianni, Alessandra; Mignogna, Rossella; Niro, Serena; Panfili, G.
Variability in chemical and microbiological profiles of long-ripened Caciocavallo cheeses
2016-01-01 Succi, Mariantonietta; Aponte, Maria; Tremonte, Patrizio; Niro, Serena; Sorrentino, Elena; Iorizzo, Massimo; Tipaldi, Luca; Pannella, Gianfranco; Panfili, Gianfranco; Fratianni, Alessandra; Coppola, Raffaele
Kinetics of carotenoids degradation and furosine formation in dried apricots (Prunus armeniaca L.)
2017-01-01 Fratianni, Alessandra; Niro, Serena; Messia, Maria Cristina; Cinquanta, Luciano; Panfili, Gianfranco; Albanese, D.; Di Matteo, M.
Evolution of free amino acids during ripening of Caciocavallo cheeses made with different milks
2017-01-01 Niro, Serena; Succi, Mariantonietta; Tremonte, Patrizio; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele; Panfili, Gianfranco; Fratianni, Alessandra
Technological use of donkey milk in cheesemaking
2017-01-01 Niro, Serena; Fratianni, Alessandra; Colavita, Giampaolo; Galassi, Laura; Zanazzi, Marco; Salimei, Elisabetta
NUTRITIONAL EVALUATION OF FRESH AND DRIED GOJI BERRIES CULTIVATED IN ITALY
2017-01-01 Niro, Serena; Fratianni, Alessandra; Panfili, Gianfranco; Falasca, Luisa; Cinquanta, Luciano; Alam, Md Rizvi
Limits and potentials of African red palm oils purchased from European ethnic food stores
2017-01-01 DE LEONARDIS, Antonella; Macciola, Vincenzo; Niro, Serena; Nag, Ahindra; Panfili, Gianfranco
Tocoli e acidi grassi come marker per la verifica dell'origine degli oli e grassi vegetali nei prodotti da forno
2018-01-01 Niro, S.; Fratianni, A.; Falasca, L.; Avino, P.; Notardonato, I.; Panfili, G.
Contenuto vitaminico in cereali minori gluten free
2018-01-01 Niro, S.; Fratianni, A.; D'Agostino, A.; Panfili, G.
Effect of a physical pre-treatment and drying on carotenoids of goji berries ( Lycium barbarum L.)
2018-01-01 Fratianni, A.; Niro, S.; Alam, M. D. R.; Cinquanta, L.; DI MATTEO CRESCITELLI, Marisa; Adiletta, G.; Panfili, G.
Effect of pH on malolactic fermentation in southern Italian wines
2018-01-01 Cinquanta, Luciano; DE STEFANO, Giovanni; Formato, Dora; Niro, Serena; Panfili, Gianfranco
Gluten-Free Alternative Grains: Nutritional Evaluation and Bioactive Compounds
2019-01-01 Niro, Serena; D'Agostino, Annacristina; Fratianni, Alessandra; Cinquanta, Luciano; Panfili, Gianfranco
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Valutazione delle diverse forme di luteina in campioni cerealicoli | 1-gen-2011 | Mignogna, R; Fratianni, Alessandra; Niro, Serena; Panfili, Gianfranco | |
Contenuto vitaminico in pseudo cereali | 1-gen-2011 | Mignogna, R; Fratianni, Alessandra; Niro, Serena; Panfili, Gianfranco | |
Innovazione di processo e di prodotto in formaggi a pasta filata | 18-gen-2011 | Niro, Serena | |
Profilo amminoacidico in formaggi a pasta filata prodotti da latte misto | 1-gen-2012 | Niro, Serena; Fratianni, Alessandra; Salimei, Elisabetta; Cinquanta, Luciano; Panfili, Gianfranco | |
An innovative pre-ripening drying method to improve the quality of pasta filata cheeses | 1-gen-2012 | Niro, Serena; Fratianni, Alessandra; Mignogna, R; Tremonte, Patrizio; Sorrentino, Elena; Panfili, Gianfranco | |
Valutazione del contenuto in composti bioattivi in prodotti da forno in commercio | 1-gen-2013 | Mignogna, R; Niro, Serena; Fratianni, A; Panfili, Gianfranco | |
Effetti dei trattamenti tecnologici sul contenuto di vitamine del grano saraceno e dei prodotti derivati | 1-gen-2013 | Mignogna, R; Fratianni, A; Niro, Serena; Panfili, Gianfranco; Marconi, Emanuele | |
Production of functional Ricotta Cheese | 1-gen-2013 | Niro, Serena; Succi, Mariantonietta; Fratianni, Alessandra; Cinquanta, Luciano; Tremonte, Patrizio; Sorrentino, Elena; Panfili, Gianfranco | |
Determination of Lutein from Fruit and Vegetables Through an Alkaline Hydrolysis Extraction Method and HPLC Analysis | 1-gen-2015 | Fratianni, Alessandra; Mignogna, Rossella; Niro, Serena; Panfili, G. | |
Variability in chemical and microbiological profiles of long-ripened Caciocavallo cheeses | 1-gen-2016 | Succi, Mariantonietta; Aponte, Maria; Tremonte, Patrizio; Niro, Serena; Sorrentino, Elena; Iorizzo, Massimo; Tipaldi, Luca; Pannella, Gianfranco; Panfili, Gianfranco; Fratianni, Alessandra; Coppola, Raffaele | |
Kinetics of carotenoids degradation and furosine formation in dried apricots (Prunus armeniaca L.) | 1-gen-2017 | Fratianni, Alessandra; Niro, Serena; Messia, Maria Cristina; Cinquanta, Luciano; Panfili, Gianfranco; Albanese, D.; Di Matteo, M. | |
Evolution of free amino acids during ripening of Caciocavallo cheeses made with different milks | 1-gen-2017 | Niro, Serena; Succi, Mariantonietta; Tremonte, Patrizio; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele; Panfili, Gianfranco; Fratianni, Alessandra | |
Technological use of donkey milk in cheesemaking | 1-gen-2017 | Niro, Serena; Fratianni, Alessandra; Colavita, Giampaolo; Galassi, Laura; Zanazzi, Marco; Salimei, Elisabetta | |
NUTRITIONAL EVALUATION OF FRESH AND DRIED GOJI BERRIES CULTIVATED IN ITALY | 1-gen-2017 | Niro, Serena; Fratianni, Alessandra; Panfili, Gianfranco; Falasca, Luisa; Cinquanta, Luciano; Alam, Md Rizvi | |
Limits and potentials of African red palm oils purchased from European ethnic food stores | 1-gen-2017 | DE LEONARDIS, Antonella; Macciola, Vincenzo; Niro, Serena; Nag, Ahindra; Panfili, Gianfranco | |
Tocoli e acidi grassi come marker per la verifica dell'origine degli oli e grassi vegetali nei prodotti da forno | 1-gen-2018 | Niro, S.; Fratianni, A.; Falasca, L.; Avino, P.; Notardonato, I.; Panfili, G. | |
Contenuto vitaminico in cereali minori gluten free | 1-gen-2018 | Niro, S.; Fratianni, A.; D'Agostino, A.; Panfili, G. | |
Effect of a physical pre-treatment and drying on carotenoids of goji berries ( Lycium barbarum L.) | 1-gen-2018 | Fratianni, A.; Niro, S.; Alam, M. D. R.; Cinquanta, L.; DI MATTEO CRESCITELLI, Marisa; Adiletta, G.; Panfili, G. | |
Effect of pH on malolactic fermentation in southern Italian wines | 1-gen-2018 | Cinquanta, Luciano; DE STEFANO, Giovanni; Formato, Dora; Niro, Serena; Panfili, Gianfranco | |
Gluten-Free Alternative Grains: Nutritional Evaluation and Bioactive Compounds | 1-gen-2019 | Niro, Serena; D'Agostino, Annacristina; Fratianni, Alessandra; Cinquanta, Luciano; Panfili, Gianfranco |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile