Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 20 di 58
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Effects of low electric tretment on yeast microflora 1-gen-2002 Ranalli, Giancarlo; Iorizzo, Massimo; Lustrato, Giuseppe; Zanardini, E.; Grazia, L.
Controlling grape must fermentation in early winemaking phases: the role of electrochemical treatment 1-gen-2003 Lustrato, Giuseppe; G., Alfano; C., Belli; L., Grazia; Iorizzo, Massimo; Maiuro, Lucia; F., Massarella; E., Zanardini; Ranalli, Giancarlo
Impiego di compost maturo da residui agro-alimentari: riflessi sulla qualità dell’olio di oliva vergine, valutazione delle proprietà ammendanti organico-vegetali ed inibitorie dei principali fitopatogeni di colture agrarie 1-gen-2004 Alfano, G; Belli, C; DE CURTIS, Filippo; Lima, Giuseppe; Lustrato, Giuseppe; Piedimonte, D; Ranalli, Giancarlo
Composting of olive oil mill residues: cured compost and bio-suppressiveness of phytopathogens 1-gen-2004 Alfano, G; Belli, C; Lustrato, G; Ranalli, Giancarlo
Optimization biomolecular to identify bacterial communities on Cultural Heritage 1-gen-2005 Meloscia, A; Orsini, M; Lustrato, G; Ranalli, Giancarlo
Biotechnology applied to Cultural Heritage: biorestoration of fresco using viable bacteria cells and enzymes 1-gen-2005 Ranalli, Giancarlo; Alfano, G.; Belli, C.; Lustrato, Giuseppe; Colombini, M. P.; Bonaduce, I.; Zanardini, E.; Abbruscato, P.; Cappitelli, F.; Sorlini, C.
Metodo e dispositivo di controllo della fermentazione alcolica dei mosti d'uva mediante l'applicazione di basse intensità di corrente elettrica 1-gen-2006 Ranalli, Giancarlo; Lustrato, Giuseppe
Scaling-up in industrial winemaking using low electric current as an alternative to sulfur dioxide addition 1-gen-2006 Lustrato, G; Alfano, G; Belli, C; Grazia, L; Iorizzo, Massimo; Ranalli, Giancarlo
Response of microbial communities to different doses of chromate in soil microcosms 1-gen-2006 Viti, C; Mini, A; Ranalli, Giancarlo; Lustrato, Giuseppe; Giovannetti, L.
Efficient DNA extraction and amplification of samples from the archeological site of Pompei (Italy) 1-gen-2006 Ranalli, Giancarlo; Belli, C; Lustrato, Giuseppe; Meloscia, A; Orsini, M.
Modern strategies for olive oil mill residues exploitation: environmental and energetical opportunities 1-gen-2007 Alfano, G; Belli, C; Lustrato, Giuseppe; Vitullo, D; Piedimonte, D; Lima, Giuseppe; Ranalli, Giancarlo
Effects of low electric current (LEC) treatment on pure bacterial cultures 1-gen-2007 Valle, A; Zanardini, E; Abbruscato, P; Argenzio, P; Lustrato, Giuseppe; Ranalli, Giancarlo; Sorlini, C.
Pile composting of two-phase centrifuged olive husks residues: technical solutions and quality of cured compost. Bioresource Technology 1-gen-2008 Alfano, G; Belli, C; Lustrato, Giuseppe; Ranalli, Giancarlo
Effects of combined chemical and biological treatments on the degradability of vulcanization accelerators 1-gen-2008 Ranalli, Giancarlo; Belli, C; Lustrato, Giuseppe; Pizzella, L; Liberatore, L; Bressan, M.
Olive mill composted residues as new resource for bio-control on plant pathogens 1-gen-2009 Alfano, G; Lustrato, Giuseppe; Lima, Giuseppe; Ranalli, Giancarlo
Effetto di basse intensità di corrente elettrica sulle sostanze fenoliche dei vini 1-gen-2009 Alfano, G; Belli, C; Lustrato, G; Ranalli, Giancarlo
Bioremediation of works of art 1-gen-2009 Ranalli, Giancarlo; Belli, C; Alfano, G; Lustrato, Giuseppe; Zanardini, E; Cappitelli, F; Sorlini, C.
Present and future perspectives of olive residues composting in the Mediterranean basin 1-gen-2009 Alfano, G; Lustrato, Giuseppe; Lima, Giuseppe; Ranalli, Giancarlo
Inactivation of spoilage yeasts Dekkera/Brettanomyces using low electric current treatment (LECT) 1-gen-2009 Lustrato, Giuseppe; Ranalli, Giancarlo; Alfano, Gabriele; DE LEONARDIS, Antonella; Macciola, Vincenzo
Olive mill composted residues as new resource for bio-control of plant pathogens 1-gen-2009 Alfano, G; Lustrato, Giuseppe; Lima, Giuseppe; Ranalli, Giancarlo
Mostrati risultati da 1 a 20 di 58
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile