Sfoglia per Autore
Mostrati risultati da 1 a 4 di 4
Rapid determination of squalene in virgin olive oils using gas-liquid chromatography.
1998-01-01 DE LEONARDIS, Antonella; Macciola, Vincenzo; DE FELICE, Martino Antonio
Copper and iron determination in edible vegetable oils by graphite furnace atomic absorption spectrometry after extraction with diluted nitric acid
2000-01-01 DE LEONARDIS, Antonella; Macciola, Vincenzo; DE FELICE, Martino Antonio
Changes in olive oils used as covering in preserves of eggplants (Solanum Melongena) in relation to the time and the condition of storage
2001-01-01 DE LEONARDIS, Antonella; Macciola, Vincenzo; DE FELICE, Martino Antonio
Effetto protettivo di alcune sostanze fenoliche nella termossidazione di un olio di pesce
2002-01-01 DE LEONARDIS, Antonella; Macciola, Vincenzo; DE FELICE, Martino Antonio
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Rapid determination of squalene in virgin olive oils using gas-liquid chromatography. | 1-gen-1998 | DE LEONARDIS, Antonella; Macciola, Vincenzo; DE FELICE, Martino Antonio | |
Copper and iron determination in edible vegetable oils by graphite furnace atomic absorption spectrometry after extraction with diluted nitric acid | 1-gen-2000 | DE LEONARDIS, Antonella; Macciola, Vincenzo; DE FELICE, Martino Antonio | |
Changes in olive oils used as covering in preserves of eggplants (Solanum Melongena) in relation to the time and the condition of storage | 1-gen-2001 | DE LEONARDIS, Antonella; Macciola, Vincenzo; DE FELICE, Martino Antonio | |
Effetto protettivo di alcune sostanze fenoliche nella termossidazione di un olio di pesce | 1-gen-2002 | DE LEONARDIS, Antonella; Macciola, Vincenzo; DE FELICE, Martino Antonio |
Mostrati risultati da 1 a 4 di 4
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile