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Rapid determination of squalene in virgin olive oils using gas-liquid chromatography. 1-gen-1998 DE LEONARDIS, Antonella; Macciola, Vincenzo; DE FELICE, Martino Antonio
Evaluation of the shelf-life of virgin olive oils. 1-gen-1998 DE LEONARDIS, Antonella; Macciola, Vincenzo
Changes in lipids of germinating rape-seeds (Brassica napus) 1-gen-2000 DE LEONARDIS, Antonella; Macciola, Vincenzo
Copper and iron determination in edible vegetable oils by graphite furnace atomic absorption spectrometry after extraction with diluted nitric acid 1-gen-2000 DE LEONARDIS, Antonella; Macciola, Vincenzo; DE FELICE, Martino Antonio
Il ferro in oli vergini di oliva prodotti con il sistema classico. 1-gen-2000 DE LEONARDIS, Antonella; Macciola, Vincenzo; Palmucci, Michele
Changes in olive oils used as covering in preserves of eggplants (Solanum Melongena) in relation to the time and the condition of storage 1-gen-2001 DE LEONARDIS, Antonella; Macciola, Vincenzo; DE FELICE, Martino Antonio
Effetto protettivo di alcune sostanze fenoliche nella termossidazione di un olio di pesce 1-gen-2002 DE LEONARDIS, Antonella; Macciola, Vincenzo; DE FELICE, Martino Antonio
Catalytic effect of the Cu(II)- and Fe(III)-cyclohexanebutyrates on olive oil oxidation measured by Rancimat 1-gen-2002 DE LEONARDIS, Antonella; Macciola, Vincenzo
Oxidative stabilization of different edible fats by gallic acid extracted from carob pods (Ceratonia siliqua L.) 1-gen-2003 DE LEONARDIS, Antonella; Macciola, Vincenzo; DI ROCCO, Antonietta
Studio degli acidi grassi omega-3 nelle sardine marinate (Sardina pilchardus) 1-gen-2003 Macciola, Vincenzo; DE LEONARDIS, Antonella; Nichilo, Alessandro
Effectiveness of caffeic acid as an anti-oxidant for cod liver oil 1-gen-2003 DE LEONARDIS, Antonella; Macciola, Vincenzo
Oxidative stabilization of cold-pressed sunflower oil using phenolic compounds of the same seeds 1-gen-2003 DE LEONARDIS, Antonella; Macciola, Vincenzo; Di Rocco, Antonietta
Contributo alla valorizzazione del pesce azzurro: proprietà nutrizionali della frazione lipidica delle sardine marinate (Sardina pilchardus) 1-gen-2003 DE LEONARDIS, Antonella; Macciola, Vincenzo
A study on the lipid fraction of Adriatic sardine filets (Sardina pilchardus) 1-gen-2004 DE LEONARDIS, Antonella; Macciola, Vincenzo
Indagine sulla realtà viti-vinicola del Molise attraverso la caratterizzazione di vini rossi di qualità 1-gen-2005 De Leonardis, Antonella; Macciola, Vincenzo
Solid phase extraction - Gas-chromatographic method to determine free cholesterol in animal fats 1-gen-2005 Russo, Mario Vincenzo; DE LEONARDIS, Antonella; Macciola, Vincenzo
A first pilot study to produce a food antioxidant from sunflower seed shells (Helianthus annuus) 1-gen-2005 DE LEONARDIS, Antonella; Macciola, Vincenzo; Di Domenico, Nicoletta
Natura e proprietà antiossidanti di fenoli estratti da un olio extra-vergine d'oliva e suoi sottoprodotti 1-gen-2006 Macciola, Vincenzo; DE LEONARDIS, Antonella
Behaviour of cod liver oil during the autoxidation process 1-gen-2006 DE LEONARDIS, Antonella; Macciola, Vincenzo
Biodegradation in vivo and in vitro of chlorogenic acid by a sunflower-seedling (Helianthus annuus) like-polyphenoloxidase enzyme 1-gen-2006 DE LEONARDIS, Antonella; Albanese, Teresa; Macciola, Vincenzo
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