Sfoglia per Autore  ANGELICOLA, Martina

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 8 di 8
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Sviluppo di cous cous funzionale a base di orzo 1-gen-2018 Oriente, Manuela; Messia, M. C.; Falasca, L.; Angelicola, M.; Marconi, E.
Development of functional couscous enriched in barley β-glucans 1-gen-2019 Messia, Maria Cristina; Oriente, Manuela; Angelicola, Martina; De Arcangelis, Elisa; Marconi, Emanuele
Milling and rheological properties of high amylose wheat 1-gen-2021 De Arcangelis, E.; Trivisonno, M. C.; Angelicola, M.; Quiquero, M.; Di Nardo, V.; Falasca, L.; Sestili, F.; Messia, M. C.; Marconi, E.
Rheological and nutritional assessment of dysphagia—oriented new food preparations 1-gen-2021 Cuomo, F.; Angelicola, M.; De Arcangelis, E.; Lopez, F.; Messia, M. C.; Marconi, E.
High-amylose bread wheat and its effects on cooking quality and nutritional properties of pasta 1-gen-2022 De Arcangelis, E.; Angelicola, M.; Trivisonno, M. C.; Iacovino, S.; Falasca, L.; Lafiandra, D.; Sestili, F.; Messia, M. C.; Marconi, E.
High amylose wheat flours for the development of healthy cereal based foods 26-set-2022 Angelicola, Martina
Effect of Three Bakery Products Formulated with High-Amylose Wheat Flour on Post-Prandial Glycaemia in Healthy Volunteers 1-gen-2023 Di Rosa, C.; De Arcangelis, E.; Vitelli, V.; Crucilla, S.; Angelicola, M.; Trivisonno, M. C.; Sestili, F.; Blasi, E.; Cicatiello, C.; Lafiandra, D.; Masci, S.; Messia, M. C.; De Gara, L.; Marconi, E.; Khazrai, Y. M.
Mitigation of Maillard reaction in spaghetti by optimization of the drying conditions 1-gen-2023 Cuomo, F.; Quiquero, M.; Trivisonno, M. C.; Angelicola, M.; Messia, M. C.; Marconi, E.
Mostrati risultati da 1 a 8 di 8
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile