Sfoglia per Autore  TESTA, BRUNO

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 20 di 34
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Effect of phenolic compounds on the growth and L-malic acid metabolism of Oenococcus oeni 1-gen-2010 Iorizzo, M; Lombardi, Silvia Jane; Di Renzo, T; Testa, B; Coppola, R; Sorrentino, E
Presenza di lattobacilli in vini rossi tradizionali dell’Italia meridionale 1-gen-2012 Iorizzo, Massimo; Testa, Bruno; Lombardi, Silvia Jane; Tipaldi, Luca; Pannela, G; Tremonte, P; Succi, Mariantonietta; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele
Effect of phenolic compounds on the growth and L-malic acid metabolism of Oenococcus oeni 1-gen-2012 Lombardi, Silvia Jane; Tremonte, Patrizio; Succi, Mariantonietta; Testa, Bruno; Pannella, G; Tipaldi, Luca; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele; Iorizzo, Massimo
Physicochemical and sensory characteristics of red wines from the rediscovered autochthonous Tintilia grapevine grown in the Molise region (Italy) 1-gen-2014 Iorizzo, Massimo; Macciola, Vincenzo; Testa, Bruno; Lombardi, Silvia Jane; DE LEONARDIS, Antonella
Isolamento, identificazione e caratterizzazione tecnologica di Lactobacillus plantarum da vini rossi tradizionali dell'Italia meridionale 15-apr-2014 Testa, Bruno
Yeast autolysis in sparkling wine aging: Use of kille and sensitive Saccharomyces cerevisiae strains in co-culture 1-gen-2015 Lombardi, Silvia Jane; DE LEONARDIS, Antonella; Lustrato, Giuseppe; Testa, Bruno; Iorizzo, Massimo
Selection and technological potential of Lactobacillus plantarum bacteria suitable for wine malolactic fermentation and grape aroma release 1-gen-2016 Iorizzo, Massimo; Testa, Bruno; Lombardi, Silvia Jane; García Ruiz, Almudena; Muñoz González, Carolina; Bartolomé, Begoña; Moreno Arribas, M. Victoria
Technological potential of lactobacillus strains isolated from fermented green olives: In vitro studies with emphasis on oleuropein-degrading capability 1-gen-2016 Iorizzo, Massimo; Lombardi, Silvia Jane; Macciola, Vincenzo; Testa, Bruno; Lustrato, Giuseppe; Lopez, Francesco; DE LEONARDIS, Antonella
Ecology and biodiversity of Mediterranean trout in the main basins of Molise (Italy) 1-gen-2019 Iaffaldano, N.; DE ZIO, E.; Palombo, V.; Bănăduc, D.; Testa, B.; Gibertoni, P. P.; D’Andrea, M. S.
Thawing rate effects on the cryosurvival of Mediterranean brown trout spermatozoa 1-gen-2019 Rusco, G.; DI IORIO, M.; Esposito, S.; Gibertoni, P. P.; Testa, B.; Cerolini, S.; Roncarati, A.; D’Andrea, M. S.; Iaffaldano, N.
Efficacy of olive leaf extract (Olea europaea L. cv Gentile di Larino) in marinated anchovies (Engraulis encrasicolus, L.) process 1-gen-2019 Testa, B.; Lombardi, S. J.; Macciola, E.; Succi, M.; Tremonte, P.; Iorizzo, M.
Antimicrobial activity against paenibacillus larvae and functional properties of lactiplantibacillus plantarum strains: Potential benefits for honeybee health 1-gen-2020 Iorizzo, M.; Testa, B.; Lombardi, S. J.; Ganassi, S.; Ianiro, M.; Letizia, F.; Succi, M.; Tremonte, P.; Vergalito, F.; Cozzolino, A.; Sorrentino, E.; Coppola, R.; Petrarca, S.; Mancini, M.; De Cristofaro, A.
Effect of exogenous proline on the ethanolic tolerance and malolactic performance of Oenococcus oeni 1-gen-2020 Di Martino, C.; Testa, B.; Letizia, F.; Iorizzo, M.; Lombardi, S. J.; Ianiro, M.; Di Renzo, M.; Strollo, D.; Coppola, R.
Antagonistic Activity against Ascosphaera apis and Functional Properties of Lactobacillus kunkeei Strains 1-gen-2020 Iorizzo, Massimo; Lombardi, Silvia Jane; Ganassi, Sonia; Testa, Bruno; Ianiro, Mario; Letizia, Francesco; Succi, Mariantonietta; Tremonte, Patrizio; Vergalito, Franca; Cozzolino, Autilia; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele; Petrarca, Sonia; Mancini, Massimo; Cristofaro, Antonio De
Inoculum Strategies and Performances of Malolactic Starter Lactobacillus plantarum M10: Impact on Chemical and Sensorial Characteristics of Fiano Wine 1-gen-2020 Lombardi, Silvia Jane; Pannella, Gianfranco; Iorizzo, Massimo; Testa, Bruno; Succi, Mariantonietta; Tremonte, Patrizio; Sorrentino, Elena; Di Renzo, Massimo; Strollo, Daniela; Coppola, Raffaele
Potential application of Apilactobacillus kunkeei for human use: Evaluation of probiotic and functional properties 1-gen-2020 Vergalito, F.; Testa, B.; Cozzolino, A.; Letizia, F.; Succi, M.; Lombardi, Silvia Jane; Tremonte, P.; Pannella, G.; Di Marco, R.; Sorrentino, E.; Coppola, R.; Iorizzo, M.
Inter-and intra-species diversity of lactic acid bacteria in apis mellifera ligustica colonies 1-gen-2020 Iorizzo, M.; Pannella, G.; Lombardi, S. J.; Ganassi, S.; Testa, B.; Succi, M.; Sorrentino, E.; Petrarca, S.; De Cristofaro, A.; Coppola, R.; Tremonte, P.
Use of strain Hanseniaspora guilliermondii BF1 for winemaking process of white grapes Vitis vinifera cv Fiano 1-gen-2020 Testa, Bruno; Lombardi, Silvia Jane; Iorizzo, Massimo; Letizia, Francesco; Di Martino, Catello; Di Renzo, Massimo; Strollo, Daniela; Tremonte, Patrizio; Pannella, Gianfranco; Ianiro, Mario; Sorrentino, Elena; Succi, Mariantonietta; Coppola, Raffaele
Cryobanking of native Mediterranean brown trout semen as a tool for the safeguard of genetic resources 1-gen-2021 Iaffaldano, N.; Rusco, G.; Esposito, S.; Antenucci, E.; Testa, B.; DI IORIO, M.
Influence of hanseniaspora uvarum as27 on chemical and sensorial characteristics of aglianico wine 1-gen-2021 Testa, B.; Coppola, F.; Lombardi, S. J.; Iorizzo, M.; Letizia, F.; Di Renzo, M.; Succi, M.; Tremonte, P.
Mostrati risultati da 1 a 20 di 34
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile